نوشته شده توسط : غلامرضا نیک نام
شورولت شاسی‌بلند Tahoe (بخوانید تاهو) قرار بود در ناوگان پلیس اتوبان بگیرد . اکنون این ایده رنگ واقعیت به خود گرفته و محصول فوق با متعلقات مخصوص نیروهای ضربت راهی خیابان شده است.

ماشین پلیس یا تانک؟ (+عکس)

همانند یک شاسی‌بلند اسپرت آفرود برای این شورولت زیبا نیز از یک پیشرانه غول‌آسای 5.3 لیتری هشت سیلندر Vشکل استفاده خواهد شد.

 

ماشین پلیس یا تانک؟ (+عکس)

پیشرانه‌ای که 355 اسب‌بخار نیرو و 519 نیوتن‌متر گشتاور تولید می‌کند.

 

ماشین پلیس یا تانک؟ (+عکس)

ماشین پلیس یا تانک؟ (+عکس)

این خروجی توسط جعبه‌دنده‌ای 6 سرعته اتوماتیک به هر چهار چرخ منتقل می‌شود. بد نیست بدانید رینگ‌های این افسر پلیس 17 اینچی هستند.



:: برچسب‌ها: ماشین پولیس +تانک ,
:: بازدید از این مطلب : 160
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 11 بهمن 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : غلامرضا نیک نام
عکس جالب از لحظه فرود یک پرنده


:: برچسب‌ها: پرنده ,
:: بازدید از این مطلب : 156
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 11 بهمن 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : غلامرضا نیک نام

آیت الله احمد جنتی و آیت الله عبدالله جوادی آملی نسب به مرگ پادشاه عربستان دو واکنش متفاوت نشان دادند.

به گزارش عصرخبر، در حالی که آیت الله جوادی آملی از ابراز شادی برای مرگ افراد انتقاد کرده بود آیت الله جنتی مرگ پادشاه عربستان را تبریک گفت.

آیت‌الله عبد‌الله جواد‌ی آملی د‌ر د‌ید‌ار سفیر ایران د‌ر ریاض، گفت: «د‌ر جهان اسلام اگر کار د‌ست کسانی باشد‌ که از تبار عقل هستند‌ امور حل می‌شود‌، اما اگر کار به د‌ست کسانی باشد‌ که به تعبیر قرآن از قوم لایعلم هستند‌ (یعنی از کسانی که گروه خون آنها جهل است) مشکل حل نمی‌شود‌.» 

او تصریح کرد‌: «د‌ر سمت ما نیز ابراز شاد‌ی د‌ر مرگ افراد‌، چه ضرورتی د‌ارد‌؛ این رفتار نه واجب است و نه مستحب؛ برای چه باید‌ عواطف یک عد‌ه را جریحه د‌ار کرد‌؟ به‌خصوص که حجاج ما برای انجام فریضه حج باید‌ به این کشور (عربستان) سفر کنند‌.»

واکنش متفاوت دو آیت الله به مرگ پادشاه عربستان

در همین حال روز گذشته آیت الله جنتی خطیب نماز جمعه تهران نیز مرگ پادشاه عربستان را تبریک گفت.

جنتی در بخش آخر خطبه‌های خود با اشاره به مرگ پادشاه عربستان، وی را قارون سعودی خواند و اظهار داشت: ملک عبدالله دشمنی‌های بسیاری با شیعه کرد و تکفیری‌ها را به راه انداخته و از آنها حمایت کرد.

وی ادامه داد: او هم‌اکنون به سزای اعمالش خواهد رسید و در این میان باید مرگ او را به اسرائیلی‌ها و آمریکا و کسانی که در داخل از سر سفره وی تغذیه می‌کردند تسلیت و به مؤمنان و مسلمین تبریک گفت.



:: برچسب‌ها: واکنش ، آیت الله جنتی ، مرگ ، آبت الله جوادی آملی ، عربستان ,
:: بازدید از این مطلب : 108
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 11 بهمن 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : غلامرضا نیک نام

عصرایران - "آیت الله جنتی در خطبه های نماز جمعه تهران با اشاره به درگذشت پادشاه عربستان با بیان اینکه پادشاه قبلی عربستان با شیعه دشمنی بسیاری داشت و تکفیر را راه‌اندازی و از آن حمایت کرد، گفت: پادشاه عربستان به سزای اعمالش خواهد رسید و الان نیز در حال تحمل مجازات اعمالش است. 

وی ملک عبدالله را «قارون سعودی» خواند و با بیان اینکه باید به اسرائیلی‌ها و آمریکایی‌ها و آنها که در اینجا نیز گاهی اوقات از سفره او تغذیه می‌کردند و او را حمایت می‌کردند، تسلیت بگوییم، گفت: به مومنان و مسلمانان و کسانی که واقعا غصه اسلام و شیعه را می‌خورند تبریک بگوییم و امیدوار هستیم که ادامه کار به این صورت نباشد." ایسنا و فارس
 
چندی قبل و پیش از درگذشت ملک عبدالله، روزنامه وطن امروز تیتری در این باره زد که با واکنش نهادهای رسمی مواجه شد و حتی هیأت نظارت بر مطبوعات خبر از ارسال پرونده این روزنامه به دادگاه داد؛ وطن امروز، با چاپ عکس ملک عبدالله، تیتر زده بود: "خبر مرگش" !

درگذشت ملک عبدالله

تیتر این روزنامه، البته که مناسب نبود اما بعد از آن، نهادهای نظارتی به رسانه ها هشدار دادند که نباید در خصوص درگذشت پادشاه عربستان مطالبی منتشر کنند که به روابط دو کشور آسیب بزند که البته نکته درست بود.

اینک اما دبیر شورای نگهبان قانون اساسی و خطیب جمعه تهران، بدون توجه به منافع کشور و در اقدامی عجیب، درگذشت پادشاه کشور همسایه را رسماً و علناً ، آن هم در خطبه های نماز جمعه پایتخت تبریک می گوید!

متعاقب این اظهارات عجیب و غریب، رسانه های خارجی و مشخصاً رسانه های فارسی زبان آن سوی آب، با مغتنم شمردن سخنان آیت الله جنتی، جو تبلیغاتی سنگینی را علیه ایران به راه انداختند چرا که خطیب جمعه تهران، رسماً «آب به آسیاب شان ریخته بود»!

واقعاً در شرایطی که موضع رسمی کشور، ابراز همدردی با کشور همسایه است و وزیر خارجه کشور نیز برای تسلیت گویی به عربستان می رود، چرا باید چنین ادبیات نامناسبی از یک تریبون عمومی توسط یک مقام رسمی حکومتی مطرح شود؟ تبریک گویی به مناسبت مرگ رئیس یک کشور همسایه، در کدام بخش از مناسبات انسانی و عقلانی و مصالح ملی و دینی می گنجد؟! 

علت سخنان عجیب آیت الله جنتی در نماز جمعه: سیاست رسمی یا کهولت سن؟!


گیریم که جناب آقای جنتی، شخصاً از درگذشت ملک عبدالله، خوشحال هم شده باشد، آیا باید این را در تریبون نماز جمعه فریاد بزند و برای کشور هزینه درست کند؟!

آیا اگر یک مقام ایرانی و مثلاً خود آیت الله جنتی - که عمرشان دراز باد - از دنیا برود، آیا مؤدبانه و انسانی خواهد بود که در خطبه های نماز جمعه عربستان، این موضوع را تبریک بگویند؟!

آیا در شرایطی که 12 ماه سال، زائران ایرانی در عربستان هستند، درست است که یک مقام ایرانی درگذشت شخص اول عربستان را تبریک بگوید، او را "قارون" بنامد و با جریحه دار کردن احساسات سعودی ها، کینه های ضد ایرانی شان را شعله ور کند تا هزینه و تاوانش را حاجیان ایرانی بپردازند؟!

آیت الله جوادی آملی هفته پیش در این باره چنین گفته است: "ابراز شادی در مرگ افراد، چه ضرورتی دارد؟ این رفتار نه واجب است و نه مستحب؛ برای چه باید عواطف یک عده را جریحه دار کرد؟ علی الخصوص که حجاج ما برای انجام فریضه حج باید به این کشور سفر کنند."

اگر عده ای در سیاست خارجی، کمک حال کشور نیستند و دستی نمی گیرند، چرا باید سنگ اندازی کنند؟!

آیا آیت الله جنتی که سکان انتخابات کشور در دستان اوست و درباره هزاران کاندیدای مجلس و ریاست جمهوری تصمیم می گیرد که کدام شان صلاحیت دارد و کدام شان ندارد و به خاطر این منصب فوق العاده حساس، باید بسیار "باتدبیر" باشد، این موضوع ساده را متوجه نیست که چنین سخنانی به ضرر کشور است؟

از همه این ها گذشته ، مگر با مرگ ملک عبدالله، فردی بهتر از او بر سر کار آمده است؟ عبدالله که میانه رو بود رفت و سلمان که به محافظه کاری شهره است، جای او آمد و در این بین، هیچ اتفاق مثبتی نه برای ایران رخ داد و نه برای شیعه. این جای تبریک دارد؟!

آیا آب به آسیاب دشمن ریختن و خلاف منافع نظام عمل کردن، تنها از رسانه ها سر می زند که مستوجب برخورد هستند یا مقامات کشور نیز اگر چنین کنند، باید پاسخگو باشند؟!

اگر آیت الله جنتی ، به هر دلیلی از جمله کهولت سن، نمی تواند آن طور که شایسته است خطبه بگوید، -ضمن احترام- صلاح ایشان و جامعه در آن است که استعفا کند و این تریبون مهم را به افراد دیگری بسپارد.



:: برچسب‌ها: آیت الله جنتی ,
:: بازدید از این مطلب : 135
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 11 بهمن 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : غلامرضا نیک نام

رئیس پلیس استان کرمانشاه از کشف پولشویی 520 میلیارد ریالی یکی از کارکنان دستگاه های دولتی خبر داد.

به گزارش ایرنا از پایگاه خبری پلیس ،سردار «منوچهر امان اللهی» گفت: در پی اعلام اداره حقوقی یکی از شرکت های دولتی مبنی بر اینکه یکی از کارکنان آن شرکت با انجام مانور متقلبانه و با سوء استفاده از موقعیت شغلی از حساب شرکت نزد یکی از بانک ها به نفع خود سوء استفاده کرده است، رسیدگی به موضوع در دستور کار قرار گرفت .

وی افزود: این کارمند متخلف مبلغ 520 میلیارد ریال به صورت متناوب از حساب شرکت برداشت و به حساب سپرده کوتاه مدت سود دار خود واریز کرده است.

امان اللهی ادامه داد: متهم از 18 درصد سود حاصله و تسهیلات اعطایی مربوط به این حساب به نفع خود و افراد خانواده استفاده و از درآمد حاصله اقدام به خرید یک واحد آپارتمان در گلستان - یک واحد ویلایی در گلریزان- یک واحد آپارتمان مسکن مهر و چندین قطعه زمین در سطح شهر کرده است.

وی افزود: با اطمینان از وقوع جرم و با انجام هماهنگی های لازم متهم احضار و مورد بازجویی فنی و پلیسی قرار گرفت .

فرمانده انتظامی استان کرمانشاه افزود : متهم ابتدا منکر بزه انتسابی شد اما در ادامه با انجام تحقیقات علمی و جمع آوری اسناد و مدارک کافی و کار کارشناسی، لب به اعتراف گشود و به جرم خود اعتراف کرد .

امان اللهی ادامه داد: پرونده تکمیلی به مرجع قضائی ارسال و متهم به اتهام پولشویی و تحصیل مال از طریق نامشروع با قرار صادره روانه زندان مرکزی کرمانشاه شد.

وی اضافه کرد: برخورد با هر گونه جرم خصوصا جرایم اقتصادی در دستور کار پلیس استان است و تعامل دستگاه های دولتی می تواند بسیار موثر و گره گشا باشد.



:: برچسب‌ها: پولشویی + کرمانشاه ,
:: بازدید از این مطلب : 124
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 11 بهمن 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : غلامرضا نیک نام

بمب‌افکن‌های نیروی هوایی روسیه با پرواز در حاشیه حریم هوایی بریتانیا مسیر رفت‌وآمد هواپیماهای مسافربری این کشور را مختل کردند. وزارت خارجه بریتانیا سفیر مسکو در لندن را احضار کرد. 
 
به گزارش دویچه وله و به نقل از وزارت خارجه بریتانیا، هواپیماهای ارتش روسیه با نزدیک شدن به حریم هوایی بریتانیا، رفت‌وآمد هواپیماهای مسافربری را مختل کرده‌اند. این جنگند‌ه‌ها با اسکورت جت‌های ارتش بریتانیا از منطقه دور شده‌اند. 
 
این حادثه روز چهارشنبه (۲۹ ژانویه/ ۸ بهمن) رخ داده است. دولت بریتانیا در واکنش به این اقدام سفیر مسکو در لندن، الکساندر یاکوونکو، را احضار کرد. 
 
یک سخنگوی وزارت خارجه بریتانیا پنج‌شنبه (۲۹ ژانویه/ ۹ بهمن) اعلام کرد: «مانور هواپیماهای روسی در روز گذشته بخشی از الگوی افزایش عملیات‌های خارج از محدوده است.» 
 
به نقل از وزارت خارجه بریتانیا، هواپیماهای نظامی روس که به حریم هوایی بریتانیا نزدیک شدند بمب‌افکن‌های مسیرهای طولانی از نوع توپولف تو- ۹۵ بودند. 
 
سخنگوی وزارت خارجه بریتانیا تأکید کرد که این بمب‌افکن‌ها وارد حریم هوایی بریتانیا نشدند بلکه بدون اطلاع سازمان امنیت هوایی بریتانیا در حاشیه این مسیر از شمال تا جنوب پرواز کردند. 
 
دولت برتیانیا تأکید کرده است که پرواز این بمب‌افکن‌های یادشده، مسیر رفت‌و آمد هواپیماهای مسافربری و "محدوده منافع بریتانیا" را مختل کرده است. 
 
به نقل از مقامات بریتانیایی، بمب‌افکن‌های روس پیشتر نیز در سواحل اسکاتلند دیده شده بودند. 
 
در ماه‌های گذشته جت‌های جنگنده‌های نیروی هوایی بریتانیا چندین بار برای هدایت آنها به خارج از این محدوده هوایی به پرواز در‌آمد‌ند. 
 
در جریان پرواز روز چهارشنبه، جنگند‌ه‌های روس برای نخستین‌بار مسیری طولانی به سمت جنوب را طی کرد‌ه‌اند. 
 
به نقل از محافل نزدیک به دولت بریتانیا، حادثه روز چهارشنبه "نشانه پراهمیتی از تشدید تنش" در منطقه است. 
 
یکصد بار اسکورت جنگنده‌های روس توسط اعضای ناتو 
 
در ما‌ه‌های گذشته کشورهای اسکاندیناوی نیز بارها از موارد مشابهی خبر دادند. سوئد و دانمارک در ماه دسامبر نیروی هوایی روسیه را متهم کردند که جنگنده‌‌های آن با پرواز بدون مجوز تا آستانه برخورد دو جت در نزدیکی کپنهاگ، پایتخت دانمارک پیش رفته است. 
 
سوئد و دانمارک نیز در واکنش به این اقدام، سفرای مسکو را در کپنهاگ و استکهلم احضار کرده بودند. 
 
با توجه به افزایش تنش در شرق اوکراین و نقض مکرر حریم هوایی کشورهای اروپایی عضو پیمان ناتو توسط نیروی هوایی روسیه، جت‌های کشورهای ناتو بیش از یکصد بار در سال گذشته به پرواز درآمد‌ند تا جنگنده‌های روس را به خارج از حریم هوایی خود هدایت کنند. 
 
به گزارش پیمان ناتو این آمار در مقایسه با ۲۰۱۳ میلادی سه برابر شده است. 



:: برچسب‌ها: بمب افکن ، روس ، خطوط هوایی ,
:: بازدید از این مطلب : 139
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 11 بهمن 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : غلامرضا نیک نام
به گزارش ایرنا به نقل از العربیه، پادشاه عربستان عصر پنجشنبه دست به تعدیل گسترده ای در وزارتخانه های این کشور و برکناری و انتصاب برخی شخصیت ها زد و در یکی از مهمترین اقدامات، بندر بن سلطان رییس سابق دستگاه امنیتی این کشور را از شورای امنیت ملی عربستان نیز اخراج کرد.
 
بنا بر این گزارش، این دستور پادشاهی بزرگترین تعدیل وزارتخانه ای عنوان شده است. 
 
طبق این دستور، دو وزارتخانه آموزش و پرورش و آموزش عالی در یک وزارتخانه با نام وزارت آموزش ادغام و عزام الدخیل به سمت وزیر این وزارتخانه ترکیبی جدید انتخاب شد.
 
شاهزاده منصور بن متعب به سمت وزیر دولت و مشاور ملک سلمان پادشاه این کشور، شیخ صالح آل شیخ به عنوان وزیر امور اسلامی، ولید الصمعری به مقام وزیر دادگستری، ابراهیم السویل به وزارت ارتباطات، ماجد القصبی به سمت وزیر امور اجتماعی، احمد الخطیب به سمت وزیر بهداشت، عبدالرحمن الفضلی به وزارت کشاورزی، عبداللطیف آل الشیخ به وزارت امور شهرداری ها و روستاها وعادل بن زید الطریفی به سمت وزیر اطلاع رسانی و فرهنگ منصوب شد.
 
همچنین کمیته سیاست آموزش و شورای خدمت رسانی مدنی منحل شدند و دو نهاد جدید به نام های شورای امور سیاسی و امنیتی به ریاست شاهزاده محمد بن نایف جانشین ولیعهد و شورای امور اقتصادی و توسعه ای تشکیل شدند.
 
پادشاه عربستان پیش از این اقدام به عزل و نصب های مختلفی در سلسله مراتب پادشاهی این کشور کرده بود و به چینش جدیدی با انتصاب چهره های مورد اعتماد و وابسته به جناح خود موسوم به سدیری ها دست زده بود؛ اقدامی که برخی ناظران سیاسی آن را کودتایی تمام عیار علیه شاهزادگان بازمانده نزدیک به ملک عبدالله پادشاه متوفای سعودی دانستند.
 


:: برچسب‌ها: پادشاه عربستان ، تعدیل وزارتخانه ها ,
:: بازدید از این مطلب : 159
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 10 بهمن 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : غلامرضا نیک نام
به گزارش ایلنا، حجت‌الاسلام والمسلمین رسول منتجب‌نیا در سیزدهمین کنگره حزب مردم‌سالاری با اشاره به برگزاری کنگره احزاب مختلف گفت: خوشبختانه دولت تدبیر و امید قدم‌هایی برداشته که مورثر بوده است و گروه‌ها و احزاب مختلف با فراغ بال می‌توانند شروع به برنامه‌ریزی و برگزاری کنگره‌هایشان کنند.
 
وی شرایط کشور در هشت سال گذشته را یک فصل تاریک دانست و ادامه داد: در هشت سال گذشته انسداد سیاسی و سکوت را شاهد بودیم که آن را پشت سر گذاشته‌ایم و یک جهش برای فضای سیاسی کشور و رسیدن به آرمان‌هایمان را لازم داریم.
 
این فعال سیاسی اصلاح طلب با اشاره به بحث تعیین صلاحیت٬ اظهار داشت: از آقای دکتر مطهری می‌خواهم در این خصوص کار کنند و مانع از فاجعه رد صلاحیت‌ها بشوند. من از آقای هاشمی در مصاحبه‌ای خواستم همین که مجمع درصدد سیاست‌گذاری انتخابات است٬ این مسئله‌ را خاتمه بدهند.
 
حجت‌الاسلام منتجب نیا افزود: بعد از رحلت امام در هر انتخابات با مشکل تایید صلاحیت‌ها رو به رو شدیم. کسی مشکلی با بررسی ندارد٬ ولی مسئله این است که قانون حاکم باشد٬ نه سلایق اشخاص. البته ما در دولت‌های گذشته مشکل نظارت را داشتیم ولی در دولت قبل مشکل اساسی‌تر٬ هیات‌های اجرایی بودند٬ اکنون امیدواریم وزارت کشور همت کند و دست دولتیان گذشته را که اکنون در دولت فعلی وجود دارند٬ باز نکند و به شکلی قانونمند عمل کند.
 
قائم مقام دبیر کل حزب اعتماد ملی با بیان اینکه اکثریت کسانی که رد صلاحیت شده‌اند٬ برگه‌ای با نوشته شما احراز صلاحیت نشده‌اید٬ می‌گیرند٬ یادآور شد: یک زمان است گفته شده برای احراز صلاحیت باید از ۴ مرجع استعلام گرفته شود٬ حال آن ۴ مرجع استعلام مثبت داده‌اند و چند نفر به ما می‌گویند که صلاحیت شما برای ما احراز نشده است.
 
وی اضافه کرد: به عنوان یک طلبه و استاد دانشگاه و کسی که با حقوقدان‌ها سر و کار دارم٬ می‌گویم این مسئله یک کار غیرحقوقی و غیرشرعی است که اصل بر فساد باشد و همه را فاسد بدانیم٬ مگر اینکه برای ما چند نفر ثابت شود و حال این مسئله تبدیل به حربه سیاسی شده است.


:: برچسب‌ها: دولت احمدی نژاد ,
:: بازدید از این مطلب : 127
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 10 بهمن 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : غلامرضا نیک نام
در واکنش به این بخشنامه رحیمی برخی از نمایندگان از جمله کمال الدین پیرمؤذن و جواد هروی اقدام به تهیه نامه و جمع آوری امضا کردند که بر اساس آن از رئیس مجلس خواسته شده نام نمایندگانی که این پول های ادعایی را دریافت کرده اند اعلام شود.
 
اما این نامه به فرجام نرسید و امضاها به عدد 30 نفر رسیده بود که ادامه کار متوقف شد. 
 
پیرمؤذن در گفت و گو با «ایران» توضیح داد که ما ابتدا فکر کردیم آقای رحیمی گفته نمایندگان مجلس نهم پول گرفته اند ولی همکاران توضیح دادند که نمایندگان ادعایی مربوط به مجلس هشتم بوده است. 
 
نماینده اردبیل گفت که برخی از بزرگان همچون آقای حداد عادل و الیاس نادران که من آنها را نمایندگان پاکدست می دانم معتقد بودند نامه انتشار فهرست نمایندگان، اصل تخلفات رحیمی را تحت الشعاع قرار می دهد و به صلاح نیست که پیگیری شود و ما هم قانع شدیم و کار را متوقف کردیم.
 
با این حال برخی نمایندگان که البته تعداد آنها زیاد نبود اصرار داشتند اگر نماینده ای از طریق آقای رحیمی برای تبلیغات انتخابات پول گرفته باید نامش اعلام شود تا مردم بدانند. 
 
محمدرضا تابش از جمله این نمایندگان بود که به «ایران» گفت: این موضوع عادی نیست یکی از گلوگاه های فساد همین موضوع است که نمایندگان از ابتدا وامدار برخی شخصیت ها یا جریان های خاص می شوند.
 
مسعود پزشکیان نماینده تبریز هم به «ایران» گفت که نامه آقای رحیمی و ادعای کمک به نامزدهای اصولگرای انتخابات نشانه ای از کوه یخی است که ما فعلاً نوک آن را می بینیم و اطلاعات دقیقی نداریم که چه اتفاقات دیگری افتاده است. یک محور دیگر نامه رحیمی این بود که 211 نماینده در نامه ای از رئیس جمهوری بابت انتخاب وی به معاون اولی تشکر کرده اند. علی اصغر زارعی عضو جبهه پایداری در جمع خبرنگاران گفت: من به یاد ندارم چنین تأییدیه ای در این باره داشته باشیم ولی این عرف مجلس است که هر کس جابه جا می شود معمولاً از وی تشکر می شود.
 
او البته اضافه کرد که قاموس خلقت این طور است که هرکس خطایی کرد باید مکافات عملش را بدهد و در این میان هر کس مسئولیت بالاتری دارد مکافاتش هم سخت تر است. زارعی درباره فهرست نمایندگانی که از رحیمی پول گرفته اند هم تصریح کرد که ما مشکلی نداریم هر کس تخلف کرده اسمش اعلام شود.
 
*نامه پس از اطلاعیه 
 
بازتاب ها و حواشی حکم محکومیت معاون اول دولت دهم گویی پایانی ندارد. پس از تلاش قابل توجه برخی جریان های سیاسی برای تبری از محمدرضا رحیمی و نزدیک نشان دادن او به دیگر دولت های گذشته این بار این نامه افشاگرانه شخص محکوم بود که خبرساز شد. نامه ای که با عنوان «افشاگری رحیمی علیه احمدی نژاد» در رسانه ها داغ شد و به نظر می رسد خود نه پایان یک داستان که آغاز رویدادهایی دیگر از جمله تغییر در مناسبات طیف هایی سیاسی همچون حلقه نزدیکان احمدی نژاد و بخشی از اصولگرایان خواهد بود. 
 
رحیمی در نامه سرگشاده ای که در رسانه ها منتشر کرد بر مسائلی مهر تأیید زد که در سال های گذشته در بسیاری از انتقادات مطرح شده علیه دولت های نهم و دهم تکرار شده بود. توجه به «سروش آسمانی» و اصرار بر نظرات یک نفر در مقابل بی توجهی به نظرات دیگران و نیز یادآوری ماجراهایی همچون قهر احمدی نژاد بر سر تعیین وزیر اطلاعات یا به راه انداختن نمایش یکشنبه سیاه مجلس موضوعاتی بودند که پیشتر بسیار بیش از آنچه در نامه رحیمی طرح شد، به آنها پرداخته شده بود. 
 
با این حال نامه سه شنبه شب رحیمی که در گلایه از اطلاعیه چند روز پیش دفتر محمود احمدی نژاد نوشته شده بود و تأکید داشت رحیمی محکوم امروز، «چوب آبروبری های» احمدی نژاد را می خورد، خالی از نکته های حائز اهمیت نبود.
 
چون دوست دشمن است
 
رحیمی نامه اش را با مطلع «چون دوست دشمن است، شکایت کجا بریم» آغاز کرد. این در حالی است که مخاطب نامه در تمام سال های بر عهده داشتن مسئولیت ریاست جمهوری تأکید ویژه ای بر حمایت از حلقه نزدیکان خود داشت. احمدی نژاد گرچه برخی وزرایش را به بهانه کمترین تفاوت نظر کنار می گذاشت اما با وجود مطرح بودن انتقادات گسترده علیه حلقه نزدیکانش از آنها دفاع کرد. هنوز فراموش نشده است که وقتی چهره های شاخص کابینه او از جمله رحیمی در مظان اتهام پرونده های فساد و تخلف بودند، او چگونه یک تنه ایستاد که «کابینه خط قرمز من است» اما پس از قطعی شدن محکومیت معاون اول دولت پیشین اطلاعیه دفتر احمدی نژاد چیز دیگری را نشان داد. 
 
اطلاعیه ای که تأکید داشت «تمام ماجرای آقای رحیمی مربوط به سال 86 و قبل از آن و دوره ریاست ایشان بر دیوان محاسبات کشور» بوده و «در آن زمان چنین مسائلی مطرح نبوده است».
 
این ابراز بی اطلاعی در حالی است که احمد توکلی 22 خرداد سال 90 در گفت و گو با مهر از جلسه سه مقام بلندپایه قضایی با احمدی نژاد در سال 89 خبر داده و می گوید: آقایان «اژه ای»، «رئیسی» و «خلفی» که قضات با سابقه و خوشنام کشورمان هستند پرونده رحیمی را مطالعه کردند و یک سال پیش نزد احمدی نژاد رفتند و به وی گفتند ما سه قاضی به اتفاق آرا تأیید می کنیم که توجه اتهام به آقای رحیمی قطعی است و باید تعقیب شود، اما احمدی نژاد 100 دقیقه برای این 3 نفر سخنرانی کرد و از توطئه علیه دولت یاد کرد و به صورت قاطع از معاون اول خود حمایت کرد.» 
 
این در حالی است که پس از این دیدار ها احمدی نژاد همچنان کابینه را خط قرمز خود دانست و بر خلاف ابراز بی اطلاعی امروز اش با وجود اطلاع از جزئیات اتهامات رحیمی حاضر نشد معاون اولی خود را به شخص دیگری بسپارد. حالا آن حمایت قاطع، این روزها به اطلاعیه ای تبری جویانه تبدیل شده است. همچنان که روز گذشته «دولت بهار» سایت نزدیک به محمود احمدی نژاد در واکنشی عجیب به نامه رحیمی به تلویح مدعی شد که رحیمی عصبی است و تعادل لازم را ندارد این ارگان تندروها با اشاره به اینکه در سال 92 پس از اعلام خبر بازداشت رحیمی و انتقال او به زندان اوین مادر وی سکته کرد نوشت: «همسر محمدرضا رحیمی نیز که از بیماری فشار خون رنج می برد، هم اکنون در بدترین شرایط جسمی است. «دولت بهار» ضمن ابراز تأسف از شرایط پیش آمده برای معاون اول دولت دهم اعلام می دارد این شرایط را درک می کند و امیدوار است مشکلات وی رفع شود.»
 
*عامل شکاف؟
 
محمدرضا رحیمی در نامه خود به احمدی نژاد به دو وجه از رابطه خود با برخی نمایندگان اصولگرای مجلس اشاره می کند. او با یادآوری نامه قدردانی 211 نماینده از احمدی نژاد برای انتصاب رحیمی در سمت معاون اولی دولت به چک های متعددی می پردازد که در آستانه برگزاری مجلس هشتم میان شماری از چهره های اصولگرای کاندیدای مجلس توزیع کرده است. به گفته رحیمی یک میلیارد و دویست میلیون تومان از طریق حساب شخصی فردی به نام (...) میان 170 نفر از کاندیداهای مجلس توزیع شده بود. 
 
اعتراف و افشاگری که سعید لیلاز، فعال سیاسی در تحلیل دلایل طرح آن به «ایران» گفت: می دانیم که ماجرای تخلفات مالی ایشان خیلی بیشتر از این یک میلیارد و 200 میلیون تومان بوده است. اما کاری که آقای رحیمی در نامه خود کرده است به صحنه کشیدن دیگران و به نوعی تهدید به افشاگری علیه آنها است. 
 
لیلاز با بیان اینکه نامه رحیمی حاوی افشاگری بیش از آنچه همه می دانیم درباره احمدی نژاد نیست افزود: رحیمی با به میان کشیدن ماجرای یکشنبه سیاه مجلس سعی دارد این گونه القا کند که انگیزه برخورد با او بیشتر سیاسی بوده است. بنابر این باید درباره محتویات و سمت گیری نامه رحیمی بیشتر تأمل کنیم اما من این نامه را نشانه جدی وجود شکاف میان رحیمی و احمدی نژاد تلقی نمی کنم. 
 
عبدالرضا داوری، از جمله اطرافیان احمدی نژاد هم تأکید دارد: احساس می کنم نامه آقای رحیمی باعث محکم تر شدن اعتقاد شان به احمدی نژاد شد. 
 
داوری البته دلیلی برای این احساس و عقیده ابراز نکرد. 
 
وی همچنین با بیان اینکه قرار شد کسانی که به آقای احمدی نژاد نزدیک هستیم درباره این نامه سکوت کنیم و موضعی نگیریم، به ایران گفت: تحلیل محتوا و روند نامه رحیمی نشان می دهد که ایشان از ابتدا با آقای احمدی نژاد همسو نبوده و در نقاط کلیدی نظرات ایشان را مد نظر قرار نمی داده و پرونده رحیمی ارتباطی به دولت نهم و دهم نداشته است، با وجود این، یک فعال سیاسی اصولگرا که نخواست نامش مطرح شود در گفت و گو با «ایران» پیش بینی کرد با انتشار این نامه، کار طیف احمدی نژاد برای ادامه فعالیت سیاسی و انتخاباتی سخت خواهد شد. گلایه رحیمی که اطلاعیه دفتر احمدی نژاد را «زخم کاری» توصیف می کند در آینده روابط احمدی نژاد و حلقه نزدیکان و حامیان او بی تأثیر نخواهد بود. 
 
احمد شیرزاد فعال سیاسی اصلاح طلب نیز معتقد است که اطلاعیه دفتر احمدی نژاد و نامه رحیمی علیه رئیس جمهوری پیشین یک زلزله سیاسی درون جریانی به راه خواهد انداخت. 
 
وی با بیان اینکه سازمان تشکیلاتی کوچک حلقه آقای احمدی نژاد با این نامه بیش از پیش از هم پاشیده می شود و تحلیل کسانی که می گفتند احمدی نژاد دوباره به میدان خواهد آمد و در انتخابات مجلس آینده کاری می کند کارستان، تحلیل اشتباهی است، افزود: اطلاعیه چند روز پیش دفتر او در تبری جویی از تخلفات آقای رحیمی یک اشتباه سیاسی بسیار بزرگ بود. زیرا این ابراز تبری که سرشار از تناقض با حمایت های گذشته او از کابینه اش بود یک خودکشی سیاسی است. وی در توضیح انگیزه رحیمی از نوشتن این نامه با بیان اینکه درک شرایط احساسی رحیمی کار سختی نیست و البته این نامه واکنشی غیر سیاسی است، اظهار داشت: رحیمی تجربه 8 سال «بگم بگم» احمدی نژاد را دیده بود و می دانست که اگر چیزی گفتنی است باید گفت برای همین هر چه در دل داشت بیرون ریخت. اما این کار هم یک خودکشی تمام عیار بود و او عذرهای بدتر از گناه آورد. 
 
شیرزاد با تأکید بر اینکه با توجه به اتهاماتی که به جریان اصولگرا وارد شده و شأن مجلس زیر سؤال رفته است، این جریان باید روشنگری کنند، افزود: رسانه ها در این روشنگری نقش ویژه ای دارند اما نباید هیاهویی ایجاد شود که ترمز قضیه کشیده شود و همه ناچار به سکوت شوند.
 
*بازتاب نامه رحیمی در بهارستان
 
مؤید حسینی صدر نماینده مستقل مجلس، برای ارزیابی نامه محمدرضا رحیمی، نگاهی به رخدادهای چند روز گذشته دارد و برجسته سازی محکومیت معاون اول رئیس جمهوری سابق از سوی برخی چهره ها، رسانه ها و جریان های حامی دولت قبل را در نگارش نامه معاون اول احمدی نژاد مؤثر می داند. به گفته صدر به نظر می رسد این جریان ها و رسانه ها می خواهند تمامی عملکرد دولت قبل و همه پرونده های فساد مطرح شده و اعلام نشده را به همین یک پرونده ختم کنند و با برجسته سازی های کاذب این گونه القا کنند که آنها مبری از هر گونه سهمی در عملکرد دولت گذشته هستند. 
 
نماینده خوی به خبرنگار ایران می گوید که نامه محمدرضا رحیمی بخصوص آنجا که اشاره می کند به تعدادی از نامزدهای مجلس هشتم برای تبلیغات پول داده، درست است چنانچه من خودم شاهد بودم که علاوه بر این در آستانه انتخابات ریاست جمهوری 88 هم تعدادی از نمایندگان حامی دولت به دفتر آقای رحیمی در دیوان محاسبات دعوت شدند و مبالغی جهت تبلیغ آقای احمدی نژاد در حوزه های انتخابیه دریافت کردند. 
 
صدر اضافه می کند همان ها که یک زمان هر مخالفت و انتقادی علیه دولت را در حکم مخالفت با امام زمان (عج) و نظام و انقلاب می دانستند، حالا فرار به جلو را تاکتیک سیاسی خود کرده اند و با هجمه به رحیمی، برجسته سازی پرونده او و در حقیقت خالی کردن پشتش، تلاش دارند افکار عمومی حمایت های آنها از دولت قبل را به فراموشی بسپارند غافل از اینکه آنچه الان در قالب پرونده های فساد علنی می شود نتیجه بذرهایی است که در همان دوره کاشته شده است. 
 
صدر اما از یک نگرانی بزرگ خبر می دهد که حاصل تجمیع ثروت های بادآورده ای است که فضای سیاسی آینده کشور را هدف قرار داده است. 
 
او می گوید: امروز یک جریان بزرگتری از رحیمی در حال شکل گیری است. آنها که در دو سال آخر دولت دهم از ناحیه اختلاف قیمت ارز، قاچاق نفت، دریافت ارز دولتی از بانک مرکزی و فروش آن به قیمت آزاد، انحصار واردات و صادرات و سوآپ مواد نفتی، ثروت های بادآورده پیدا کرده اند، الان شبکه های سراسری در کشور تشکیل داده اند. به گفته وی این شبکه سراسری در قالب و عناوین مختلف حمایت از ایتام، زنان بی سرپرست و... فعال است. هدف آنها هم تأثیر گذاری در فضای سیاسی معطوف به انتخابات مجلس و انتخابات ریاست جمهوری است.
 
*سرنوشت محتوم سایر نزدیکان احمدی نژاد
 
غلامعلی جعفرزاده نماینده اصول گرای مجلس از این زاویه به نامه محمدرضا رحیمی نگاه می کند که وی به این نتیجه رسیده است که قربانی تخلفات و قانون گریزی های احمدی نژاد شده و بر خلاف آنچه تصور می کرده نزدیک ترین یاران قدیمی هم حالا او را تنها گذاشته و از او تبری می جویند. 
 
نماینده مردم رشت در گفت و گو با ایران تأکید دارد که بر همین اساس برخی دیگر از نزدیکان آقای احمدی نژاد باید بدانند که چنین سرنوشتی در انتظار آنها هم خواهد بود و آنها نیز بتدریج خواهند فهمید که شایسته نیست تاوان برخی اقدام ها و رفتارها و مواضع دولت و شخص آقای احمدی نژاد را بدهند. 
 
این نماینده مجلس خطاب به این دسته از مدیران و نزدیکان احمدی نژاد پیشنهاد می کند که قبل از فرا رسیدن چنین روزی و دچار شدن به فرجام آقای رحیمی خودشان پا پیش بگذارند و اطلاعات افشا نشده خود را در اختیار مسئولان امر بگذارند چرا که نظام جمهوری اسلامی همچون دریایی است که آلودگی را در خود نمی پذیرد و دیر یا زود دست همه متخلفان و مفسدان رو خواهد شد. 
 
حامد قادر مرزی نماینده دیگر مجلس با بیان اینکه قصد دفاع از رحیمی را ندارد می افزاید: نامه او نشان از آن دارد که در بروز تخلفاتی که منجر به محاکمه رحیمی شده است او تنها مقصر نبوده و به واسطه یکسری حمایت ها یا پشتگرمی ها و اهداف و انگیزه هایی به این کار ورود کرده که نمی شود گفت همه اش شخصی است. 
 
به گفته نماینده قروه که زادگاه محمدرضا رحیمی هم هست، رحیمی تنها مفسد نبوده و نیست و متهمان بزرگ دیگری هم وجود دارند که باید به آنها هم بدون در نظر گرفتن وابستگی به کدام خاندان، جناح و دسته سیاسی رسیدگی شود.
 
*دستگاه قضا
 
سخنگوی دستگاه قضا با بیان اینکه پرونده محمدرضا رحیمی از مهرماه سال 88 شروع شده است، گفت: حکم وقتی قطعی شد، اجرا می شود که الان در تشریفات اداری هست. 
 
به گزارش ایرنا، حجت الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه ای عصر دیروز در یک نشست خبری افزود: البته در آن زمان که پرونده شروع شد، در خصوص فسادی بود که در شرکت بیمه ایران مطرح بود و (...) به عنوان فردی که در آن فساد نقش اساسی و مهمی داشت.
 
وی ادامه داد: هنگام رسیدگی به پرونده مشخص شد که این آقا در پرونده دیگری نیز نقش داشته و ایشان 60 میلیارد تومان بدهی و معوقه بانکی داشته که برای رفع و رجوع به پرداخت رشوه اقدام کرده است و در تحقیق انجام شده پای آقای رحیمی به میان کشیده شد.
 
معاون اول قوه قضائیه تصریح کرد: بر اساس اظهارات متهمان، اسناد و مدارکی که به دست آمد و در بررسی تعدادی از حساب های بانکی و ردیابی و پیگیری وجوهی که رد و بدل شده بود و هم در پرونده فساد بیمه، اتهام، متوجه آقای رحیمی شد.
 
محسنی اژه ای گفت: پرونده در سال 89 به صورت رسمی ثبت کیفری شد و نام ایشان ضمیمه پرونده شد اما باز تحقیقات ادامه داشت. بازپرس مجدداً حساب ها را مرور کرد و جزئیات را پرسید و پس از آن در نیمه اول سال 90 به صورت رسمی تحقیق از محمدرضا رحیمی شروع شد و طی 11 جلسه با حضور محمدرضا رحیمی و وکیل ایشان جلساتی چند ساعته برگزار شد. 
 
وی در مورد نامه محمدرضا رحیمی که به محمود احمدی نژاد نوشته است گفت: این نامه را دیدم. در بخش سوم نوعی غرض ورزی سیاسی وانمود شده که انگار این پرونده با غرض ورزی سیاسی تشکیل شده است در حالی که وقتی داشتیم پرونده معاون اول وقت را بررسی می کردیم بسیار دقت کرده و بر اساس قانون و شرع و بسیار دقیق به آن رسیدگی کردیم و بدون مستندات قابل توجه و وسواس کافی پیش نرفتیم. 
 
محسنی اژه ای در پاسخ به خبرنگاری مبنی بر اینکه شنیده شده بود که در این پرونده گفته شده دادستان کل کشور که آن زمان شما بودید از سوی برخی افراد در دولت تهدید شده و به شما گفته اند پته تان را روی آب می ریزیم و رحیمی خط قرمز دولت است گفت: کسی من را تهدید نکرده است اما در این گونه پرونده ها فشارهایی هست.
 
به گزارش روزنامه ایران، وی در پاسخ به این سؤال مبنی بر اینکه محمدرضا رحیمی در نامه خود خطاب به محمود احمدی نژاد به نوعی گفته است اموال زیادی ندارد و مشکلات زیادی در زندگی دارد و آیا با این تفاسیر می تواند 3 میلیارد و 850 میلیون تومان رد مال را بدهد گفت: اگر پولی داشت اخذ می شود و اگر ندهد از اموالش بر می داریم و در جزای نقدی اگر نداشته باشد بابت آن باید حبس بکشد.


:: برچسب‌ها: مجلس + مجمدرضا رحیمی ,
:: بازدید از این مطلب : 173
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 10 بهمن 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : غلامرضا نیک نام
 علی مطهری در سیزدهمین کنگره حزب مردمسالاری با اشاره به شعار این همایش مبنی بر «اصلاحات لازمه اعتدال» گفت: به نظرم اصلاحات و پایبندی به اصول، لازمه اعتدال است. برای حفظ اعتدال نظام باید بررسی‌هایی صورت گیرد و آسیب‌ها شناسایی شود.
 
وی افزود: شهید مطهری در ابتدای انقلاب آسیب‌های احتمالی انقلاب اسلامی را پیش‌بینی کرده بود، بر این اساس نفوذ اندیشه‌های بیگانه، تجددگرایی افراطی، رخنه فرصت‌طلبان، ‌ناتمام گذاشتن نهضت از آفت‌های انقلاب اسلامی هستند.
 
این نماینده مجلس تصریح کرد: این‌که اندیشه غیراسلامی به نام اسلام وارد اندیشه انقلاب شود یکی از آفات مورد توجه بود که البته این موضوع شاید امروز مشکل اساسی ما نیست. همچنین مساله تجددگرایی افراطی و این‌که بخواهیم اسلام را باب طبع زمان کنیم و برخی احکام را به بهانه مقتضیات زمان تغییر دهیم یکی دیگر از این آفات است که البته امروز کمتر دچار این آسیب هستیم.
 
مطهری گفت: اما مسأله رخنه فرصت طلبان یکی دیگر از آفت‌ها است که امروز یکی دیگر از مشکلات ما قلمداد می‌شود. همچنین مسأله ابهام طرح‌های آینده از دیگر آفات است که ما از ابتدای انقلاب با این مشکل مواجه بودیم و مخصوصاً در مسائل اقتصادی از ابتدای انقلاب خودمان هم درست نمی‌دانستیم که می‌خواهیم چه کنیم.
 
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در ادامه گفت: کم شدن اخلاص و حسن نیت و زیاد شدن قدرت طلبی‌ها و هواهای نفسانی از دیگر آفت‌هایی است که امروز با آن مواجه‌ایم. اگر بخواهیم آسیب‌های امروز انقلاب را فهرست کنیم یکی از آنها که مخصوصا در چند سال اخیر بر کشور ما حاکم بوده و افزایش پیدا کرده عدم تحمل منتقد و مخالف است.
 
وی با بیان این‌که آزادی بیان در دولت جدید کمتر شده است، اظهار کرد: من که با مطبوعات و رسانه‌ها در ارتباط هستم و مطالبی را بیان می‌کنم وقتی رسانه‌ها را بررسی می‌کنم می‌بینم که خودسانسوری بیشتر شده و مطبوعات امروز خیلی بیشتر از دولت گذشته از توقیف شدن و لغو امتیازشان می‌ترسند و این یک اشکال جدی است.
 
این نماینده مجلس تاکید کرد: روشن شدن تکلیف هیأت نظارت بر مطبوعات یک ضرورت است، در این هیأت یک عده تصمیم کارشناسی می‌گیرند ولی بعد از آن خود تصمیم می‌گیرند. با این حال باید پرسید وظیفه این هیأت چیست یا آن را تعطیل کنید یا این‌که بدون مجوز آن روزنامه‌ای تعطیل نشود.
 
وی در ادامه سخنان خود با تاکید بر موضوع آزادی تفکر و بیان، گفت: شهید مطهری معتقد بودند که در جمهوری اسلامی حتی احزاب غیراسلامی حق فعالیت دارند منتهی مشروط بر این‌که با نام اسلام فعالیت نکنند. خود امام (ره) هم می‌فرمودند که حتی کمونیست‌ها در جمهوری اسلامی حق فعالیت دارند. حال شما این موضوع را با وضع امروز ما مقایسه کنید. ما نباید برخی رفتارها و تصمیمات دوره جنگ را به امروز سرایت دهیم. در آن زمان محدودیت‌هایی وجود داشت.
 
مطهری در ادامه گفت: به صرف انتقاد افرادی را بازداشت و زندانی می‌کنید در حالی که این رویکرد با سیره ائمه اطهار (ع)، پیغمبر (ص) و امیرالمومنین (ع) سازگار نیست چرا که می‌بینیم مخالفین حضرت علی (ع) در مقابل ایشان حتی فریاد می‌زدند و امیرالمومنین حتی حقوق اینها را قطع نکرد تا زمانیکه دست به سلاح بردند که در این صورت این افراد محارب و قیامشان مسلحانه می‌شود که تکلیفشان روشن است بنابراین تا فرد و گروهی دست به سلاح نبرده نباید به جرم مخالفت او را محدود کنیم.
 
وی در ادامه اظهار کرد: ما به غربی‌ها انتقاد می‌کنیم که شما درباره هولوکاست اجازه اظهارنظر و بررسی به کسی نمی‌دهید و فقط یک تحلیل باید مطرح شود. حالا همین کار را ما درباره حوادث 88 داریم. همه باید یک حرف بزنیم. کسی حق ندارد حرف دیگری بزند و اتفاقی که در مجلس افتاد در همین راستا بود.
 
نماینده مجلس نهم شورای اسلامی با طبیعی خواندن ریزش‌ها و رویش‌های انقلاب بیان کرد: چرا عده‌ای اصرار بر ریزش دارند. این افراد معتقدند که هر چه ریزش بیشتر داشته باشیم٬ بهتر است. معتقدند هاشمی، خاتمی ، ناطق، کروبی و موسوی از قطار انقلاب پیاده شوند و رسایی و کوچک‌زاده باقی بمانند، این حرف ها باعث نگرانی انقلاب است.
 
نماینده مردم تهران در مجلس افزود: این دوستان فکر می‌کنند من دلبسته موسوی و کروبی‌ام اما بحث این حرف‌ها مطرح نیست٬ چرا که این آسیب است و همه باید با هم باشیم. چرا می‌خواهیم افراد را هل بدهیم و از قطار انقلاب پیاده کنیم؟ متاسفانه به جای وحدت به دنبال طرد افراد هستیم و دایره انقلاب را محدود می‌خواهیم بکنیم.
 
وی اضافه کرد: دل ما برای انقلاب می‌سوزد یا دل تندرو‌ها که در مجلس هستند؟ من که در شب ۱۵ خرداد شاهد بازداشت شهید مطهری بودم... (بغض و سکوت چند دقیقه‌ای مطهری) به هر حال نفوذ فرصت‌طلبان یک بحث جدی است٬ شهید مطهری می‌گوید انقلاب فرزندخور نیست٬ بلکه این از کوتاهی ماست که انقلاب فرزندانش را می‌خورد و اگر ما هوشیار باشیم و از رخنه فرصت‌طلبان جلوگیری کنیم این مساله رخ نمی‌دهد.
 
فرزند شهید مطهری با بیان اینکه شهید مطهری معتقد است اگر انقلاب معنوی و مذهبی٬ خلوصش را از دست بدهد زود‌تر از بین می‌رود٬ عنوان کرد: بی‌تقوایی مشکل امروز ماست که متاسفانه در اصولگرا‌ها بیشتر صدق می‌کند. آنها که بیشتر ادعا می‌کنند٬ بیشتر خبر را ناقص منتشر می‌کنند. وقتی من می‌گویم اگر ۹ دی منشا تفرقه باشد٬ دیگر روز وحدت نیست بلکه یوم الشیطان است، آنها می‌گویند علی مطهری گفته ۹ دی یوم‌الشیطان است؛ این کجا و آن کجا؟
 
مطهری با بیان اینکه باید دیوار مصنوعی میان اصلاح‌طلبی و اصولگرایی شکسته شود٬ ابراز کرد: این تقسیم‌بندی به انقلاب آسیب می‌زند. معتدلان هر دو جناح باید متحد شوند و مقابل افراط‌ها و فرصت‌طلبی‌ها بایستند تا آینده بهتری داشته باشیم.
 
به گزارش انتخاب، این نماینده مجلس با یادآوری اینکه راه حل اساسی رفع مشکلات بازگشت به قانون اساسی است٬ خاطرنشان کرد: ما قانون اساسی مترقی و خوبی داریم٬ اما با ایجاد برخی شوراها اصول آن را نقض می‌کنیم. شورایی ایجاد کردیم که می‌تواند حکم صادر کند و در کار قوه قضاییه دخالت کند. برای شورای دیگر حق قانونگذاری گذاشتیم که آن هم می‌تواند در کار مجلس دخالت کند.

 



:: برچسب‌ها: علی مطهری ,
:: بازدید از این مطلب : 155
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 10 بهمن 1393 | نظرات ()