نوشته شده توسط : غلامرضا نیک نام

روزنامه دنیای اقتصاد: عراق، سوریه، لبنان و اینک یمن؛ چهارمین کانون رقابت ایران و عربستان در منطقه خاورمیانه و در صنعا در حال شکل‌گیری است. هنوز از سطح نگرانی‌های عربستان درخصوص برنامه هسته‌ای ایران کاسته نشده بود که جنبش شیعیان حوثی (انصارالله)، زمام امور را در پایتخت یمن به‌دست گرفت. رئیس‌جمهور و نخست‌وزیر نزدیک به عربستان استعفا داده و شورای ریاست‌جمهوری پنج نفره با ضرب‌الاجل انصارالله در حال تشکیل است. عربستان سال گذشته، حوثی‌ها را در فهرست سازمان‌های تروریستی قرار داد و اقدامات آنها را در روزهای اخیر کودتا و نقض طرح شورای همکاری خلیج فارس دانست. سعودی‌ها این اقدام شیعیان زیدی را عرصه دیگری از نفوذ منطقه‌ای ایران می‌دانند. 
 
در مقابل اما آمریکا ادعای وجود روابط نگران‌کننده میان جنبش انصارالله یمن با تهران را رد کرده و گفته است شواهدی از دخالت ایران در فعالیت‌های این گروه وجود ندارد. در همین زمینه نشریه «فارین پالیسی» در تحلیلی نوشته‌است که منافع ایران و آمریکا در یمن در موضوع مبارزه با القاعده همسو است. این نشریه با اشاره به شعارهای ضدآمریکایی گروه‌های حوثی، افزود كه در پشت صحنه، آنها خواستار شراکت با آمریکا در مبارزه با القاعده هستند. 

به نظر می‌رسد که به دلیل نقشی که یمن در شبه‌جزیره عرب و در حیاط خلوت عربستان ایفا می‌کند، شاهد اقدامات مختلفی از سوی سعودی‌ها برای تغییر صحنه معادلات میدانی در صنعا باشیم. در همین ارتباط شبکه «بی‌بی‌سی عربی» مدعی شد که عربستان می‌کوشد سلطان عمان را نزد حوثی‌ها و ایران واسطه قرار دهد. به گزارش «انتخاب»، به‌نظر می‌رسد سخنان دبیرکل سازمان ملل مبنی بر ضرورت بازگشت به روند سیاسی مبتنی بر طرح شورای همکاری خلیج‌فارس به‌عنوان مبنای حل وفصل اوضاع، نه‌تنها بازتاب دیدگاه مشترک او با عربستان سعودی بود، بلکه از تلاش‌های عربستان پرده برداشت؛ تلاش‌هایی که از طریق سلطان‌نشین عمان برای میانجی‌گری نزد حوثی‌ها و ایران که گفته می‌شود روی حوثی‌ها نفوذ دارد، صورت می‌گیرد. پیش‌تر هم سلطان قابوس در روابط ایران با همسایگان و همچنین کشورهای غربی میانجی‌گری کرده بود. 

در ادامه این گزارش، با اشاره به سخنان اخیر عبدالملک بدرالدین الحوثی، رهبر حوثی‌های یمن آمده است که لحن دوستانه‌ای که عبدالملک الحوثی در برابر عربستان و کشورهای حوزه خلیج فارس در پیش گرفت و القاعده را دشمنی مشترک دانست، نشان دهنده حداقل منافعی است که بین آنها وجود دارد، هر چند که با یکدیگر اختلافات مذهبی دارند. اگرچه که سلمان بن عبدالعزیز، پادشاه عربستان، تاکید کرده راه پادشاه سابق را ادامه می‌دهد، اما برخی امیدوارند تغییراتی در سیاست عربستان روی دهد، به‌گونه‌ای که به طرف‌های مختلف در یمن از جمله «تجمع اصلاح» با گرایش اخوانی و نزدیک به عربستان، نزدیک شوند  که در این میان می‌تواند توازنی با حوثی‌ها برقرار کند. 

در این میان بسته شدن سفارت عربستان در یمن می‌تواند پیام‌هایی را برای جهت‌دهی به تحولات در هفته‌های آتی داشته باشد. مهم‌ترین ابزاری که عربستان و مجموعه شورای همکاری خلیج‌فارس در اختیار دارند، تحریم یمن خواهد بود. مسلح کردن قبایل همسو و همچنین حمایت از جدایی‌طلبان جنوب و طرح تجزیه یمن از دیگر اقدامات عربستان در این فضا خواهد بود. عربستان در طول دهه‌های اخیر عرصه مداخله بیشتری را داشته و از طریق علی عبدالله صالح، رييس‌جمهوري سابق يمن و همچنین خاندان الاحمر و حزب اصلاح، هزینه‌های زیادی را برای حفظ نفوذ سیاسی متقبل شده است. نفوذ ایران بیشتر جنبه معنوی داشته و همان‌گونه که برخی از رهبران انصارالله تاكيد کرده‌اند، از تفکر انقلاب اسلامی ایران الهام گرفته‌اند. 

به دلیل نفوذ و ارتباطات خوبی که ایران با جنبش انصارالله یمن دارد و نقشی که این جنبش در هدایت خواسته‌های معترضان ایفا کرده ‌است، می‌توان ایران را از بازیگران منطقه‌ای مهم در تحولات یمن به‌حساب آورد. فارغ از ارتباطات ایران با جنبش شیعیان حوثی، تهران همواره از حرکت‌های مردمی در جهت برقراری خواسته‌های آنان حمایت کرده‌است. 

به‌زعم کارشناسان و تحلیلگران مسائل منطقه، واقعیت‌های موجود و در حال شکل‌گیری در یمن، حوثی‌ها را به‌عنصری تبدیل کرده است که نمی‌توان آنها را نادیده گرفت. با تغییر صحنه میدانی تحولات در یمن که سکوت عربستان را در یک ماه اخیر به دنبال داشته است، حیاط خلوت عربستان در شبه‌جزیره عرب شاهد تغییراتی است که بالقوه می‌تواند نفوذ معنوی ایران را به دنبال داشته باشد. 



:: برچسب‌ها: ریاض ، وساطت ، سلطان قابوس ، مذاکره ,
:: بازدید از این مطلب : 76
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 26 بهمن 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : غلامرضا نیک نام

آیت الله هاشمی رفسنجانی در واکنش به تبریک مرگ ملک عبدالله توسط یکی از مسئولین کشور گفت: این کار اوج نگاه افراطی است، برخی مصالح نظام را فدای کینه‌های خود می‌کنند.

رئیس مجمع تشخیص مصلت نظام بیان داشت: آیت‌الله خامنه‌ای از رهبری شورایی حمایت کردند و من هم وقت خواسته بودم که نوبت نرسید و رهبری فردی با اکثریت رای آورد. وقتی فردی رای آورد، نوبت به انتخاب فرد رسید. خودم را می‌گویم و شاید نظر همه کسانی که رای دادند همین باشد، که کسی مناسب‌تر از آیت‌الله خامنه‌ای نبود. الان هم همین است.

متن گفتگوی آیت الله هاشمی با جمهوری اسلامی در زیر می آید:
* بسم‌الله الرحمن الرحیم، از جناب‌عالی تشکر می‌کنم که اجازه داده‌اید باعث زحمت شویم و مصاحبه را به مناسبت دهه فجر انجام ‌دهیم، ضمن اینکه دهه فجر را خدمت جناب‌عالی تبریک عرض می‌کنم. در جلسه گذشته بحث‌ها یک مقدار طولانی شد. درباره اصل ماجرای انقلاب و اینکه اصولی و درست بود و پشیمان نیستیم، صحبت شد که بیانات حضرت‌عالی خیلی مستوفی، مستدل و خوب بود. سوالات همان جلسه را صریح‌تر مطرح می‌کنیم.

* یکی اینکه اصلاً ضرورتی داشت که ما انقلاب کنیم یا نه؟ سوال دوم اینکه آیا انقلاب مسیرش را درست رفت یا نه؟
- بله، امروز می‌خواهیم سوالات بیشتری مطرح کنیم و به همین دلیل قاعدتاً اگر جواب‌ها مختصرتر باشد، به همه سوال‌ها می‌رسیم و همه مطالبی که آقایان در نظر دارند، مطرح می‌شود.

* بسم‌الله الرحمن الرحیم. من هم مجدداً از حضور حضرت عالی تشکر می‌کنم و به سهم خودم دهه فجر را تبریک عرض می‌کنم. آنچه در جلسه قبل مطرح شد، چهار محور بود. یکی ناظر به جهات ثبوتی انقلاب و ضرورت آن بود، مرحله دوم از منظر اثباتی بود که آیا شرایط اقتضا می‌کرد یا نه؟
منظر سوم این بود که آیا راه را درست طی کرده‌ایم یا نه؟ حضرت‌عالی هم مستوفی بحث فرمودید. یک محور دیگر مانده که من آن را با توضیحی مطرح می‌کنم. همان‌گونه که آن جلسه هم عرض کردم، معنای این سوالات لزوماً این نیست که ما هم‌چنین اشکالاتی داریم. محور چهارم این است که با توجه به این همه هزینه‌ای که تاکنون از نظر مادی و معنوی، هم برای بقا و هم برای حصول انقلاب صورت گرفته، واقعاً بین دستاوردها و هزینه‌هایی که شده، تناسبی برقرار هست یا نه؟ به عبارت دیگر واقعاً صرف می‌کرد که انقلاب صورت بگیرد؟

مخصوصاً در سال‌های اخیر، برخی‌ها با پرسش‌هایی مواجه شده‌اند و پس از مقایسه آنچه که قبل از انقلاب بوده و بعد از انقلاب شده و یا مقایسه جامعه ما و دیگر جوامع، این سوال به صورت جدی برایشان مطرح است. از این نظر آیا هزینه‌ها‌ی مادی و معنوی که تاکنون شده، در راستای اهداف انقلاب بود؟ وضعی که اینک در آن قرار داریم، وضعی که به فرض اگر انقلاب نمی‌شد، در ایران بود و وضع آینده در این پرسش نهفته است. چون بعضی‌ها می‌گویند: اگر انقلاب نمی‌شد، به هر حال کشوری بود ـ ولو با یک رژیم نامشروع ـ و رژیم پهلوی هم برای بقای خودش خدماتی ارایه می‌داد. یعنی این‌گونه نبود که بایستد و برای آینده کاری نکند. در وضع فعلی و از نظر اقتصاد، معیشت، فرهنگ، فساد اجتماعی و سیاسی هم مسایلی مطرح شده است.

به هر حال سیستمی را طراحی کردیم که براساس آن هشت سال سرنوشت یک کشور و فرصت‌هایی را که خیلی ارزشمند بوده، در اختیار یک جریان یا شخصی قرار گرفت و همه‌گونه هم حمایت شد. این هشت سال خوب یا بد ـ که خیلی بد بود ـ گذشت.

برای مردم مساله جایگاه روحانیت و ارزش‌های دینی مهم است و این دغدغه‌ها، در وجود کسانی است که به این انقلاب تعلق خاطر دارند و در این کشور زحمت کشیده‌اند. حضرت‌عالی و امثال حضرت‌عالی مبارزه کردید و زحمت کشیدید، ولی همه مردم این انقلاب را دوست دارند.

الان که در یک فضای صمیمی داریم بحث می‌کنیم، آیا بین دستاوردهایی که داریم و هزینه‌هایی که شده و ذهنیتی که نسبت به دین، مذهب، حکومت دینی و دیدگاه‌ها و شخصیت حضرت امام، وجود دارد، تناسبی هست؟ درست است که الان بلندگو دست کسانی هست که ممکن است خودشان مسبب این وضعیت باشند و همیشه از خوبی‌ها می‌گویند و انگار هیچ عیبی نداریم.

اما اینها واقعیت‌های اجتماعی نیست. نگرانی اصلی ما این است که اگر این روند ادامه پیدا کند، واقعاً سرنوشت این انقلاب چه می‌شود؟ اگر یک سرنوشت مبهم جلوی چشمان ما باشد، واقعاً می‌ارزید چنین انقلابی صورت بگیرد؟ ممکن است بفرمایید که همه اینها را پیش‌بینی نمی‌کردیم و بعدها در عمل اتفاق افتاد و باید از انقلاب دفاع کنیم که من این را قبول دارم. ولی اگر واقعاً شرایط مشابهی در یک کشور و در یک جامعه دیگر بوجود بیاید، آیا حضرت‌عالی انقلابی را که در ایران واقع شد، تجویز می‌فرمایید؟

- بسم‌الله الرحمن الرحیم، اولاً من از کلیت انقلاب و اهداف متعالی آن دفاع می‌کنم. ثانیاً نمی‌خواهم از همه اتفاقاتی که افتاده، دفاع کنم. از همان روز اول هم نسبت به بعضی از مسایل انتقاد داشتیم. وقتی انقلاب شروع شد و ما پیروز شدیم، انتقاد داشتیم که مشخص شده و در تاریخ ثبت است. پس من این‌گونه فکر نمی‌کنم که همه آنچه را که عمل شده، درست بود. کارهای بدی هم انجام گرفته است.

اولین سوال شما این است که با این هزینه‌هایی که دادیم، آیا می‌ارزید انقلاب کنیم یا نه؟ جواب این است که اولاً معلوم نیست انسان همیشه فکر کند که این هزینه‌ها پیش می‌آید و ثانیاً احتمالش داده می‌شد. به هر حال هر کس در هر جا انقلاب می‌کند، اتفاقاتی به دنبال خواهد داشت. حتی وقتی که پیامبر(ص) آمدند و دین اسلام را آوردند، ادیان دیگر بودند و مردم هم دنبال دینشان بودند. معلوم است که از این اتفاقات می‌افتد و این نمی‌شود که انسانی بیاید جامعه‌ای را دگرگون کند و فکر کند که همه دنبالش می‌‌آیند. حتماً عده‌ای مخالفت می‌کنند و جنگ و دعوا می‌شود.

در تاریخ اسلام می‌خوانیم که پیامبر(ص) بعد از حضورشان چقدر جنگ کردند و چقدر کشته در آن زمان در آن منطقه کوچک پیش آمد! آیا می‌ارزید که این کار را بکنند؟ مگر خود حضرت علی(ع) که آمدند و خلافت را قبول کردند ـ علم غیب ایشان را ندیده می‌گیریم ـ جنگ جمل، جنگ نهروان و جنگ صفین پیش نیامد؟

اتفاقاً همین، سوالی بود که ده نفر از بهترین شخصیت‌های آن روز شیعه از حضرت‌علی(ع) که حالت استیضاح هم داشت، کردند و گفتند که چرا این‌گونه شد و چرا شما این کار را کردید؟ چرا خلافت را به دیگران واگذار کردید و الان آمدید و شرایط این‌‌گونه را تحویل گرفتید و این همه خسارت به بار آمد؟ جوابی که حضرت دادند، بسیار عقلانی و با توجه به مجموعه شرایط بود و بنا شد که آن ده نفر به نمازهای جمعه بروند و مسایل را بگویند.

در همین انقلاب، ما که نمی‌خواستیم با کشور همسایه خود بجنگیم، ولی پیش آمد. ممکن است شرایط به گونه‌ای بود که اگر مدیریت می‌شد، جنگ نمی‌شد. البته شواهد و اسناد تاریخی که بعدها دیدیم، تاکید می‌کنند که تحمیل کردن جنگ بر ایران حتمی بود. به هر حال جنگیدیم و ۸ سال خسارت‌های فراوان دادیم، مخصوصاً بهترین جوانان کشور را از دست دادیم. اما مقدمه‌ای شد برای اینکه صدام و حزب بعث از منطقه کَنده شوند. صدام و حزب بعث موجود خطرناکی بودند و ممکن بود همه منطقه را به دردسر بیندازند. اینکه الان بگوییم می‌ارزید یا نه؟ معنایش این است که هر کاری انسان بکند و در مسیر آن مشکلاتی پیش بیاید، این سوال پیش می‌آید که آیا می‌ارزید ما این کار را بکنیم؟

در زمان مبارزه محاسباتی می‌شد که با آن محاسبات، علیه رژیم پهلوی مبارزه می‌کردیم و به زندان می‌رفتیم. حتماً در مراحل مختلف، آن هم در کاری به بزرگی انقلاب اشتباهاتی شده که باید با واقع‌بینی اشتباهات را بگوییم. من در اصل کار و ضرورت اثرات انقلاب شکّی ندارم. نظام شاهنشاهی را برانداختیم. این را همه می‌پذیرند که اصلاً نظام شاهنشاهی غلط است و بشر نمی‌تواند با آن نظام زندگی کند. مگر نظم سلطنتی مثل انگلیس که شاه فقط الگویی برای کار و تشریفاتی است. اما حکومت سلطنتی مساله واقعاً خطرناک است و قانون آن در این شرایط دنیا اصلاً معنایی ندارد.

بعد از پیروزی نظام را محکم کردیم. یعنی از روز اول درست کار کردیم تا پایه انقلاب محکم شود.

در طول این ۳۵ سال اتفاقاتی افتاد که مربوط به عملکرد است. فکر می‌کنم حرف‌های شما هم درباره عملکرد باشد. بله اشتباهاتی در عملکرد می‌بینم و شاید در هیچ موردی هم ساکت نبودم و خودم دنبال آن بودم و راضی هم نبودم. ولی اصل نظام و خدمت به نظام را لازم می‌دانم و هنوز هم لازم می‌دانم. این نظام با همه این مشکلاتی که دارد، بهترین شکل حکومت در نظام‌های منطقه‌ای و حتی جهان اسلام است.

البته جایی مثل ایران و با این ویژگی‌ها و با عقاید تشیع پیدا نمی‌کنید. ما شیعه هستیم و نمی‌خواهیم مذهب خود را ندیده بگیریم. بالاخره توانستیم حکومتی در این زمان و در بهترین جای منطقه که ایران است، شکل دهیم که مردمش از اول علاقه‌مند به اهل بیت(ع) بودند. روشن است که اساس کار درست است. یکی یکی عملکردها را بگویید تا درباره آنها بحث کنیم.

* به هر حال سیستمی درست کردیم که قانون اساسی دارد. اما گاهی گفته می‌شود قانون اساسی یک اصل بیشتر ندارد و آن اصل چهار است که تفسیر اصل آن را به دست فقهایی که منصوب هستند، سپردیم. فعلاً کاری به جهات شرعی و غیرشرعی آن نداریم، اما الان ضمانت اجرایی کامل این قوانین، به یک جایگاه و یک نفر بر می‌گردد. بحث سر مشروعیت و عدم مشروعیت نیست. بحث سر این است که بازده این نحوه سیستم و این قانونگذاری در مقایسه با نظامی که قبلاً بود، چگونه است؟ در گذشته هم قانون بود، اما التزام به قانون نبود. می‌دانیم که بسیاری از قوانین سابق را بعد از انقلاب تجدیدنظر کردیم و دیدیم همان قانون قبلی درست بود و دوباره برگشتیم.

- شما می‌گویید که اگر یک نفر همه اختیارات را داشته باشد و جوابگو هم نباشد، انحراف از قانون است. اما در ساختار ما چنین نیست. سازمان ما خوب طراحی شده است. یعنی طراحی‌اش این‌گونه بود که ۸۰ نفر از مجتهدان عادل که دارای همه شرایط هستند و مردم آنها را انتخاب کردند، در خبرگان برای انتخاب و نظارت بر رهبری حضور دارند.

اولاً می‌خواستیم حق مردم را محفوظ نگه داریم که حفظ کردیم. چون مردم نمایندگان خبرگان را انتخاب می‌کنند. یعنی اینها نماینده افکار مردم هستند و مثل نمایندگان مجلس، باید افکار مردم را منعکس کنند و اگر این کار را نکنند، در مقابل مردم مسوول هستند. سازمان درستی را تنظیم کردیم تا انسانی را با آن شرایط انتخاب کنند. حتی در قانونی که همین خبرگان نوشتند، راه عزل هم آمده است. وظیفه خبرگان مشخص است.

کمیسیون تحقیق درست کردند. کمیسیون تحقیق متشکل از ده نفر از فحول علماست که باید دایماً عملکرد رهبری و سازمان‌های مربوط به ایشان را زیرنظر بگیرند و به خبرگان گزارش بدهند. یا آنها را به خبرگان دعوت کنند که بیایند و جواب بدهند. ما الان یک بند یک صفحه‌ای در آیین‌نامه‌ خبرگان داریم و قانون است که چگونه به این موضوع رسیدگی کنیم. اگر می‌گویید سازماندهی خوب نشده است، من معتقدم سازماندهی، خیلی خوب شده است. اینکه یک نفر این‌گونه داشته باشیم، این برای ایران و با مبانی تشیع که ما به آنها معتقد هستیم، تازگی ندارد. نظام ولایی نظر همه فقهاست. البته بعضی‌ها قبول ندارند و محدود به امور حسبیه می‌دانند. آیت‌الله منتظری بهترین و مفصل‌ترین کتاب‌ها را درباره ولایت فقیه نوشت.

قبلاً هم گفتم در پیش‌نویس قانون نبود و خود آیت‌الله منتظری آورد. ایشان رئیس خبرگان بود و این را در دستور آورد و دفاع کردند و تصویب شد. من این را قبول دارم و اگر به مقتضیات آنچه که نوشتیم و قانون قطعی است، عمل شود، بسیار خوب است. یعنی جایی باشد که براساس عدالت، تقوا، مدیریت و همان شرط‌هایی که در قانون آمده، از شرایط رهبری مواظبت کند تا مقبول باشد و مردم هم او را قبول داشته باشند. این است که می‌گوییم فصل الخطاب و ضامن عدالت و خیلی چیزهاست و اگر انحراف پیدا شود، این مسایل هم می‌تواند اتفاق بیفتد.

* چیزی که خیلی مهم است، این است که این تئوری پردازی‌ها در عمل هم درست جواب بدهد. اگر چنین تئوری پردازی‌هایی بشود و نظریه‌های خیلی خوبی مطرح شود و روی کاغذ هم بیاید و به عنوان قانون هم مطرح شود، ولی در میدان عمل این امکان وجود داشته باشد که به قوانین عمل نشود و آب از آب تکان نخورد و مملکت به یک طرف دیگر، غیر از آن طرفی که قانون در نظر گرفته، برود، در آنجا چه باید کرد؟

- هرکار مثبتی که در دنیا بشود، احتمال انحراف در آن پیش می‌آید. همه کارهای اجتماعی بشر این‌گونه است. حتی دینی که می‌آید، اتفاقاتی می‌افتد، ظلم‌هایی می‌شود و جنگ‌هایی اتفاق می‌افتد. اگر غیر از این بود که خداوند چنین انسانی را خلق نمی‌کرد. یعنی همان حرف ملائکه می‌شد که چرا می‌خواهید انسان خلق کنید؟! در بشر این‌گونه، هرکاری کنید، این اتفاق می‌افتد و احتمالش هست.

البته پیش‌بینی حراست آن هم می‌شود و در اینجا هم پیش‌بینی هم شده است. یعنی کاملاً با تجربه پیش‌بینی شده بود و می‌بایست درست عمل می‌شد، همان موقع برای غیر از امام(ره)، شورای پنج نفری در قانون اساسی بود. البته شاید مدیریتش ضعیف می‌شد، ولی اطمینانش بیشتر بود و ما هم که گرداننده بودیم، به شورا رسیدیم و سه نفر را معرفی کردیم. درست هم انتخاب کردیم. آیت‌الله خامنه‌ای، آیت‌الله موسوی اردبیلی و آیت‌الله مشکینی بودند. گفتیم اینها شورا باشند و به مجلس خبرگان آوردیم، اول موضوع رهبری فردی یا شورایی بودن مطرح شد و آیت‌الله خامنه‌ای از رهبری شورایی حمایت کردند و من هم وقت خواسته بودم که نوبت نرسید و رهبری فردی با اکثریت رای آورد.

وقتی فردی رای آورد، نوبت به انتخاب فرد رسید. خودم را می‌گویم و شاید نظر همه کسانی که رای دادند همین باشد، که کسی مناسب‌تر از آیت‌الله خامنه‌ای نبود. الان هم همین است. من همین‌مقدار جواب سوال شما را می‌دهم و شما هم جواب سوال مرا بدهید که «اگر فردا آیت‌الله خامنه‌ای نباشد، چه کسی را دارید که به عهده بگیرد و مثل ایشان سابقه انقلابی، اجتهاد و آشنایی با همه شرایط کشور و جهان داشته باشند، به خصوص نیروهای مسلح را خوب بشناسند.»

* اشکال ما همین جاست. همه ما برای سلامتی ایشان دعا می‌کنیم. اشکال ما همین است که خدای نخواسته اگر مشکلی برای ایشان به وجود بیاید، سرنوشت این نظام اسلامی و نظام ولایت فقیه با این قانون اساسی، می‌خواهد به دست چه کسی سپرده شود؟

- من می‌گویم کاری که کردیم، در زمان خودش کار درستی بود. اینکه به دست چه کسی می‌افتد، یک نگرانی برحق است. امّا اگر اشکالی هست، در عملکرد خبرگان است. اگر خبرگان به وظیفه خودشان درست عمل کنند، در صورت نبودن یک فرد مناسب حتماً می‌توانند شورایی کنند. چون قانون شوراشدن هم باز است.

شاید در آینده بدون شورا نتوانند کار درستی انجام بدهند. البته این کار تا حدودی به مردم هم بر می‌گردد، چون اگر مردم نمایندگان خود را درست انتخاب کنند، می‌توان امیدوار بود. اتفاق بد در مجلس و هر جای دیگر که مردم بد انتخاب کنند، می‌افتد. در دنیا هم می‌افتد. اصلاً شما جایی را پیدا نمی‌کنید که در عبور از همه گردنه‌های مشکل، کاملاً درست عمل کرده باشند.

* همانطور که می‌فرمائید نظام‌های سیاسی مشکلاتی در عمل پیدا می‌کنند. ولی در برابر مشکلاتی که پیدا می‌شود، سعی می‌کنند نظام را بازسازی کنند. الان ۲۵ سال از بازنگری قانون اساسی گذشته است. حتماً این ساختار یک مشکلاتی دارد که در عمل خودش را نشان می‌دهد.

من دو مثال ‌می‌زنم، در همان شورای بازنگری قانون اساسی، طرحی آورده شد که به طرح «توقیت» معروف شد که رهبری ده ساله باشد و بعد از ده سال مجلس خبرگان بنشیند و عملکرد را بررسی کند و اگر تایید شد، تمدید کند و اگر نخواست، کس دیگری را انتخاب کند. یا طرح دیگری به نام نظارت بر عملکرد رهبری آورده شد که آن موقع تقریباً جناح چپ مخالفت کردند و به نتیجه نرسید و در قانون اساسی در همین حد تصویب شد که نظارت بر بقای شرایط باشد. یعنی نظارت در حدی باشد که بگویند شرایط در رهبری باقی است. لذا الان استدلال می‌کنند و می‌گویند که مجلس خبرگان اصلاً حق نظارت بر عملکرد ندارد و فقط نظارت بر بقای شرایط است.

- این حرف‌ها کم لطفی به نظام و ظلم به قانون اساسی، رهبری و مقام ولایت فقیه است.

* لازمه ‌نظارت بر شرایط این است که نظارت بر عملکرد صورت بگیرد. عرضم این است که اگر آن طرح در شورای بازنگری تصویب می‌شد، الان دیگر کسی نمی‌توانست استدلال کند که با این قانون اساسی شما نمی‌توانید بر رهبری نظارت کنید. اگر در ساختارمان مشکلاتی می‌بینیم، نباید مقاومت کنیم و به دنبال بازسازی ساختار نباشیم. سوال من این است که حضرت‌عالی همه مشکلات را مربوط به عملکرد می‌دانید؟
- همه مربوط به عملکرد است.

* یعنی در ساختار هیچ مشکلی نمی‌بینید؟
- همین را که الان شما مثال زدید، یعنی رهبری ده سال باشد، رای نیارود. خود آیت‌الله خامنه‌ای از کسانی بود که به من گفتند: « من احساس خفقان می‌کنم که انسان بخواهد برای همیشه بماند و مردم هم هیچ چاره‌ای نداشته باشند.» مخالف بودند و خیلی‌ها هم مخالف بودند و بحث کردیم. اما موقت بودن زمان رهبری رای نیاورد. در جمعی رای نیاورد که نخبه‌های آن روز بودند و امام آنها را انتخاب کرده بودند که این کار را بکنند.

* در واقع جامعه مدرسین آن نامه را نوشت و بحث شورا تحت تاثیر قرار گرفت.
- بالاخره امام آن کار را کردند. بهترین فرد هم بود که ایشان انتخاب کنند. اگر به خودمان واگذار می‌شد که خیلی مشکل بود. ما جایگزین امام را خوب و درست کردیم. آن را درست کردیم که مجلس خبرگان این کار را بکند و مجلس خبرگان هم کرد و قانون شد. یعنی الان قانون داریم. آیین‌نامه را بخوانید. اولین اشکالی که هیات تحقیق در شرایط رهبری ببیند، باید گزارش دهد. اینکه چگونه جلسه تشکیل می‌دهد و چکار می‌کند، به طور مفصل آمده است.

اینهایی که این حرف را می‌زنند، از روی عدم آگاهی می‌زنند. اگر به قوانین خبرگان عمل کنیم، هیچ مشکلی نداریم و بن‌بستی در کار نیست. خبرگان قانونی گذراندند که هر یک سازمان‌های زیر نظر رهبری که از آنها خواسته شده باید در هر اجلاس گزارش بدهند و ده سوال از آنها بشود و جواب بدهند. رهبری هم اشکالی به آن نگرفتند. بعد‌ها دعوت کردیم که بیایند. مثلاً گفتیم که رئیس سازمان صداوسیما بیاید. بعد از مدتی گفتند که ما نمی‌آییم.

به همه گفتیم که بیایند که هیچ کدام نیامدند. در آخر یک مورد آسان پیدا کردیم و گفتیم که رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه بیاید. در ابتدا همه خوشحال می‌شدند، اما وقتی موعد می‌شد، نمی‌آمدند. رئیس شورای ائمه جمعه هم نیامد. خودم رئیس مجمع بودم و رفتم گزارش مجمع را دادم و گفتم که سوالات خود را مطرح کنند تا قانون اجرا شود.

وقتی که اجرا شد، به آیت‌الله طبسی که قبلاً خوشحال شده بود و می‌گفت که ما هم می‌آییم و گزارش می‌دهیم، گفتیم که دفعه بعد شما بیایید. ایشان هم خواست بیاید که یک دفعه گفت: «من نمی‌آیم و راضی نیستم.» رهبری هم گفته بودند هرکسی که خودش داوطلب باشد، می‌تواند بیاید.

* وقتی مشکل انتخابات پیش آمده بود، حضرت عالی فرمودید افغانستان یک لویی جرگه دارد که مشکلش را حل می‌کند. اما در داخل کشور ما هر مشکلی که پیش آمد، پیچیدگی‌اش بیشتر شد. نتیجه این شد که چند نفر حضرت عالی را ردّ صلاحیت کنند. یک مملکت را به دست شخصی بدهند که برای شهرداری یک شهر کوچک هم مناسب نیست. او را تایید صلاحیت و حضرت‌عالی را ردّ صلاحیت می‌کنند.
- من از درستی ساختار می‌گویم و شما به عملکرد اشکال می‌گیرید. مگر قوانین قرآن آسمانی نیست؟ آیا همین الان در عمل به آنهایی که مسلم هستند، تخلف نمی‌شود؟ آیا در دین خودمان و بین معتقدین همه یکسان هستند؟ حرف ملائکه را به یاد آورید که به خدا می‌زدند. خداوند بشری ساخته که به او عقل داده و شیطان را هم در وجودش گذاشته که گاهی شیطان و گاهی عقل غلبه می‌کند.

* فرمایش شما کاملاً درست است، ولی نکته این است که اگر به اشتباهات و سوءتدبیر‌ها رسیدیم، رفع کنیم و اگر بناست نظارت تقویت شود، نظارت را تقویت کنیم.
- پیش بینی‌ها، خوب بود. ممکن است ما هم اشتباهاتی داشته باشیم. در بین روحانیون بهتر از امام نداشتیم که انقلاب کردیم. حدود ۱۴ سال نبودند و مردم و شاگردانش مبارزه را حفظ کردند و نگه داشتند. امام که آمدند و انقلاب پیروز شد، بعد از مدتی خواستیم رئیس‌جمهور انتخاب کنیم. نظر ما این بود که در کنار بنی‌صدر، آقای بهشتی هم در انتخابات باشد. اما امام نگذاشتند و جلویمان را گرفتند. شخص امام با مصلحت‌بینی خودشان جلو ما را گرفتند. می‌خواهم بگویم شما جایی را پیدا نمی‌کنید که بشر اشتباه نکند و جایی هم پیدا نمی‌کنید که بی‌قانونی نشود. این اتفاق می‌افتد. فکر می‌کنم ساختار را خوب طراحی کردیم که براساس آن خوب پیش رفتیم، خوب سازماندهی کردیم و خوب از مشکلات عبور کردیم.

* به مناسبت مطلبی که درباره آقای بهشتی و بنی‌صدر فرموده‌اید، موضوعی بود که امام معتقد بودند روحانیون در کار اجرایی نیایند و آن وقت می‌فرمودند که رئیس‌جمهور نشوند. وقتی بحث آیت‌الله خامنه‌ای برای ریاست‌جمهوری مطرح شد، خدمت شما عرض کردیم که شما با امام صحبت کنید، بلکه امام قبول کنند. شما صحبت کردید و امام از نظرشان برگشتند. سوالی که به این مناسبت می‌خواهم خدمت شما عرض کنم، این است که الان بعد از ۳۵ سال که از انقلاب و این جریانات و این ریاست جمهوری‌ها گذشته، به نظر شما آن نظر امام که می‌گفتند روحانیون وارد کار اجرایی نشوند، درست بود یا کار درست همان بود که برگشتند و روحانیون وارد کار اجرایی شدند؟ کدام درست بود؟
- دومی درست بود. البته باید شرایط تبلیغات قبل از انتخابات عادلانه و مبتنی بر واقعیت‌ها باشد. آقای بنی‌صدر به خاطر مخالفتی که با نهضت آزادی و همه مبارزین و ما داشت، یکی، دو سال به همه جای کشور می‌رفت و سخنرانی می‌کرد و هر چه می‌خواست، می‌گفت و وعده می‌داد. مردم مشکلاتی در اقتصاد و زندگی داشتند و می‌دیدند او همان مشکلات را می‌گوید که به او رای دادند. ولی او معجونی بود که صد بار مستبدتر از همه کسانی است که در ذهن شماست.

اصلاً در مسائل مشورت‌پذیر نبود. امام هم فهمیدند و کار به جایی رسید که او با واسطه به امام رساند که رای من در بین مردم از شما بیشتر است. رای من۵۳ درصد و رای شما ۴۷ درصد است. شما نمی‌توانید به من امر کنید. تا این مقدار جلو رفت. در جنگ وارد شد و اجازه نمی‌داد که نیروهای مردمی بیایند. ارتش ما تقریباً دست نخورده بود و معلوم بود که می‌تواند در مقابل عراق دفاع کند، اما به ارتش هم میدان نمی‌داد. بنی‌صدر اشتباهات زیادی داشت که امام به مرور متوجه شدند و فهمیدند. ما قبلاً این‌گونه آدم‌ها را بیشتر می‌شناختیم و با اینها سروکار داشتیم.

* آن واسطه چه کسی بود؟ بنی صدر صحبت خود را چگونه به امام رساند که من ۵۳ درصد و شما ۴۷ درصد رای دارید؟
- این را در جلسه‌ای گفته بود و از آن جلسه به امام گفتند. از آقایانی که بودند، آمدند به من گفتند. فکر می‌کنم آقای عمید زنجانی گفته بود. دقیقاً یادم نیست.

* اگر از همان نقطه‌ای که جناب عالی مطلب را قطع کردید، دنبال کنیم، بهتر می‌شود. معمولاً در نظام‌های سیاسی یا از قبل پیش‌بینی می‌کنند و یا اگر پیش‌بینی نکردند، امکان ترمیم را باز می‌گذارند. مثلاً در بعضی کشورها دادگاه قانون اساسی دارند که راجع به خود قانون اساسی یا راجع به عملکرد، به آن دادگاه مراجعه می‌کنند و می‌توان حتی راجع به اصل قانون اساسی یعنی اصلی که منجر به چنین مسئله‌ای شده، تجدیدنظر کرد. ما این را به خود مجلس خبرگان واگذار کردیم. به خصوص که مجلس خبرگان کار عجیبی هم انجام داده و آن، این است که برای صلاحیت،‌کاندیدهای خودش را به نهادی واگذار کرده که مجلس خبرگان باید بر آن نظارت کند.
موضوع دوم این است که به نظر می‌رسد گذشته از خاستگاه مشروعیت نظام که ممکن است درباره آن گفت‌وگوهای مختلفی وجود داشته باشد، در اندیشه کسانی که در شکل‌گیری انقلاب مشارکت کرده اند، مسئله رضایت مردم به عنوان عنصر مقوّم انقلاب، حکومت و نظام اسلامی مطرح بود. به این معنا که اگر جامعه در نقطه‌ای به این رسید که با این سیستم رضایت عمومی تامین نمی‌شود، باید راهکاری باشد که بتواند با تصمیم‌گیری خود را ترمیم کند و اگر در جایی گیر کرده است، خود را از بن‌بست خارج نماید.

نگاه شما نسبت به این مسئله چگونه است؟ آیا عنصر رضایت مردم که هم علت موجبه و هم علت مبقیه نظام ـ لااقل در آغاز نهضت و حرکت ـ تلقی می‌شد، چنان نقش تعیین کننده‌ای ندارد که به مردم مجال بدهد تا درباره سیستمی که نمی‌تواند خودش را ترسیم کند، تصمیم بگیرند؟ همچنان که خود امام در بهشت زهرا راجع به تصمیمات گذشتگان برخورد کردند.

- شما سه، چهار سوال را مطرح کردید. در مورد مجلس خبرگان که این تصمیم را گرفتیم، اولاً همان موقع بحث زیادی شد که ما برای صلاحیت نامزدها چه کسی را درنظر بگیریم؟ بعضی‌ها گفتند که مراجع و حوزه باشند. بحث شد که مراجع چه تکلیفی دارند؟ شاید اگر ما به آنها تکلیف کنیم، آنها بگویند که انجام نمی‌دهیم. ثانیاً آنها چقدر می‌توانند در این مسائل که وارد نیستند، نظر بدهند؟ این مورد رای نیاورد. بعضی‌ها گفتند که اگر خودمان انتخاب کنیم، بدتر می‌شود و می‌گویند که شما خودتان صلاحیت‌های خودتان را تایید می‌کنید.

هر جا به ذهن ما رسید، جواب نداد. آخرش به خود شورای نگهبان رسیدیم. گروهی مکلّف بودند که اگر حکمی صادر شود، باید انجام بدهند. این مورد رای آورد. ثانیاً ما همین حالا می‌توانیم این را عوض کنیم و هیچ مشکلی ندارد. یعنی همه قوانین مربوط به خبرگان مال خودش است و می‌تواند قانون بگذراند. بنابراین راه خروج همیشه هست. حتی راه خروج قانون اساسی را که قبلاً ننوشته بودند، نوشتیم. الان راه خروج قانون اساسی هم هست و می‌توانیم همه اصولی را که مردم فکر می‌کنند مزاحم است، حذف کنیم. یعنی این هست و راهش هم خیلی روشن است که از این راه می‌توانیم، انجام بدهیم.

مسئله رضایت مردم، همیشه جدّی بود که رفراندوم گذاشتیم. دو، سه اصل راجع به رفراندوم هست و می‌توانیم مسائل مهم را با رفراندوم بگذرانیم. الان در هیچ جا بن بست نداریم. از همه اینها که بگذریم، امام(ره) مجمع تشخیص مصلحت را طراحی کردند که بتواند بر خلاف قانون اساسی و فتواهایی که علما می‌دهند، مصلحت را تامین کند. اصلاً در ساختار بن بست نداریم. درباره عمل، از ملائکه که بگذرید، احتمال بدی در مورد همه ممکن است.

یعنی الان معصوم نداریم. چند روز بعد از پیروزی حضرت موسی(ع)، پیروانش گوساله‌پرست شدند که خداوند همه را قتل عام کردند. حضرت موسی(ع) با آن همه معجزات و با عبور از نیل، پیامبر مردمی بود که یک دفعه گوساله‌پرست شدند. حضرت عیسی پیامبری به آن خوبی، آرامی و نجیبی بود که آن روزگار را بر سرش آوردند، با حضرت ابراهیم(ع) چکار کردند؟! اصلاً کجا سراغ دارید که بشر برای یک مدت طولانی در جاده حقیقت مانده باشد؟

* اگر عملکرد افراد می‌تواند جوری باشد که دور قانونی را در جایی سد کند، یعنی چرخش کار قانون را در جایی سد کند، منجر به ناکارآمدی یک نظام می‌شود. علی القائده عملکرد بد را باید در قانون پیش‌بینی کرد، یعنی باید در قانون‌گذاری پیش‌بینی کرد.
- ما در همه جا پیش‌بینی کردیم. شما بگویید که در کجا پیش‌بینی نشده است؟ در مورد رهبری که شخص اول مملکت است، صراحت قانونی داریم که اگر عدالتش مخدوش شود، معزول است و خودش هم حق ندارد دیگر دخالت کند.

* اگر در مقام اجرا به جاهایی برخورد کند که دیگر نتواند عملی شود و روح قانونی را تحقق نبخشد، باید برای آن فکری شود.
- همه اینها راه‌حل دارند. مثلاً سیاست‌های کلی که در مجمع تصویب می‌‌شوند و رهبری هم طبق قانون تایید و اعلام می‌کنند، اگر اجرا نشود، ما ناظر هستیم و ناظر باید جلوی این را بگیرد و متوقفش کند و اگر مجلس یا قوه قضائیه و یا دولت خطا کردند، باید جلوی آن گرفته شود.

* حالا می‌خواهیم از طرف مثبت حرکت کنیم، به این معنا که چنین وقایعی را پشت سر داریم که برای کشور مشکل‌زا شده است و حتی ارکان و پایه‌های مقبولیت و قابل دفاع بودن نظام را مورد تزلزل قرار داده است. این دفعه به عنوان یک فرد از شما می‌پرسیم، فردی که قبل از انقلاب و بعد از انقلاب دنبال اهداف انقلاب بوده است. یعنی داریم با آقای هاشمی رفسنجانی صحبت می‌کنیم و نه با آقای هاشمی، رئیس مجلس و نه عضو شورای انقلاب و نه رئیس‌جمهور و نه رئیس مجمع تشخیص.
در چنین وضعیتی با توجه به اینکه جناب‌عالی راهکارهای پیش‌بینی شده در سیستم را به هر دلیلی ناکافی می‌دانید، به عنوان یک فرد فکر می‌کنید آیا زمان اینکه یک فکر جدّی درباره مسیری که کشور طی می‌کند بشود، فرا نرسیده است؟

- همیشه باید برای بهتر کردن آینده تلاش کرد. خود من اگر به آینده کشور امیدوار نبودم، نمی‌آمدم نامزد شوم. در سن ۸۰ سالگی معلوم است که میل به این کار ندارم. می‌خواستم بن‌بست را بشکنم. حدس می‌زدم و استخاره هم کرده بودم که نشان می‌داد پیش نمی‌روم، ولی خوب آمده بود. فکر می‌کنم الان وقتش فرا رسیده، چون اکثریت مردم این وضع را قبول ندارند. مردم اصول انقلاب را قبول دارند، سیاسی‌کاری‌های مجلس را قبول ندارند.

اشکالاتی به دولت داشتند و نسبت به همین دولت هم دارند. من می‌گویم وقت آن است که مردم اقدام کنند تا انتخابات درستی انجام شود. البته الان خیلی از شخصیت‌های مورد قبول مردم وارد انتخابات نمی‌شوند، چون احساس خطر می‌کنند. ولی اگر این تفکر عامه وارد میدان شود، این کار انجام می‌شود. منتها این‌گونه نخواهد بود که انسان بگوید با یک انتخابات به طرف بهشت رفتیم. چون همان‌ها دوباره به یک معضل جدید تبدیل می‌شوند. همان‌گونه که در اصلاح‌طلب‌ها اتفاق افتاد. ما اواخر دولت احساس کردیم که دارند کار می‌کنند برای اینکه یک دولت تحمیلی بیاورند. به گونه‌ای عمل کردیم که مردم احساس نکنند رای آنها بی‌تاثیر است.

دولت دیگر که آمد، چه کار کرد، غیر از اینکه پایه‌های خودش را زد؟ یعنی به گونه‌ای رفتار کرد که پایه خودش را زد. فرض کنید زمان آقای روحانی را می‌گویم، همین امروز و پیش از شما یکی از کارخانه‌دارهای کشور پیش من آمد و گفت که در یکی از استان‌ها استانداری آوردند که به جرم اینکه من به ستاد شما کمک کردم، کارخانه ذوب آهن مرا تعطیل کرده است. یعنی تا این حد و این‌گونه استانداری را گذاشتند. می‌گفت: این شخص تا آخر دوره دولت قبل رئیس یک مجتمع صنعتی در جنوب بود و از آنجا برداشتند و اینجا گذاشتند. هر دولتی بیاید، مشکلات با شدت و ضعف خواهد بود. دوباره افرادی از دغل‌ها سر بر می‌آورند.

الان این مشکل در جامعه ما هست. آنچه من می‌فهمم، این است که الان مصلحت است که این نظام را حفظ کنیم که راهش انتخابات در محدوده قانون و نظام است. یعنی مثل آن دفعه مردم وارد شوند. بالاخره ما فداکاری کردیم. من مطمئن شده بودم که نمی‌توانم. براساس استخاره می‌گفتم: یا رهبری به من می‌‌گوید که نرو، یا شورای نگهبان رد می‌کند و یا در انتخابات خراب می‌کنند. ولی خوب شد که این وسط ماندم. مردم هم آماده هستند. یعنی تا گفتیم، مردم آن‌گونه جمع شدند. افکار عمومی الان مناسب است و این می‌طلبد که افراد آزاده‌بیشتر تلاش کنند. الان بعضی از مجلسی‌ها و دوستانشان نگران شدند.

* در آنجا به نام دین عمل نمی‌شود.
- اتفاقاً در افغانستان هم قانون اساسی اسلامی تصویب کردند.

* به عنوان دین و حکومت دینی که نیست.
- آنها که حکومت اسلامی شدند. الان عراقی‌ها چه وضعی دارند؟ آنهایی که مجاهده می‌کردند، به جان هم افتادند. هر جا بروید، همین است. امام موسی صدر در لبنان خیلی فعال بود. آخرش گفت: «من به این نتیجه رسیدم که السّیاسیون تُجّار الدّم»، یعنی سیاسیون تجار خون هستند و از مسائل کنار کشید.

* اتفاقاً نکته‌ای که می‌خواستم عرض کنم، همین است. یکی از دوستان بسیار عزیز که حضرت‌عالی هم می‌شناسید، کتابی در باب حکومت دینی نوشتند که کتاب سال جمهوری اسلامی شد. زمانی که در دبیرخانه خبرگان، مسئول مرکز تحقیقات و مجله بودم، با اعضا خدمت آیت‌الله خامنه‌ای رفتیم. من ایشان را که معرفی کردم، آیت‌الله خامنه‌ای اشاره کردند که کتابتان را گذاشتم تا بخوانم. ایشان الان مدتی است که از مدرسین حوزه هستند. همین هفته جلسه‌ای در قم داشتند.

چون قبلاً با هم بحث کرده بودیم، اختلاف‌نظرهایی در این جهت داریم. به هر حال کل فقه شیعه هیچ‌گاه ـ جز حرکت امام خمینی(ره)ـ روی خوشی به انقلاب و حرکت‌های انقلابیون نشان نداده است. معنای تلویحی این سخن این است که این هم نتیجه نداده و اشتباه بود. این همان سوال اولی است که در آن جلسه عرض کردم که حضرت‌عالی می‌فرمایید در داخل و خارج همیشه همین‌طور است. بنی عباس ۵۰۲ یا ۵۰۳ سال حکومت کردند. کسی هم به فکر انقلاب نبوده و فقهای شیعه هم به فکر نبودند. این بحث به سوال اول برمی‌گردد که آیا باز هم انقلاب را به کشورهای دیگر توصیه می‌فرمایید؟

- درباره تکرار انقلاب، این مربوط به مردم آن کشورهاست. در مورد بخش اول صحبت‌های شما اوّلاً این‌گونه که این گفته، نیست. مگر قبل از ما علمای نجف انقلاب مشروطه را بپا نکردند؟ چطور ایشان می‌گوید که علمای شیعه کاری نکردند؟ فاطمی‌ها در مصر، ادارسه در غرب آفریقا، علویان در گیلان و مراعشه در طبرستان حکومت‌های محلی داشتند.

* به هر حال یک آدم صاحب‌نظر به این نتیجه رسیده، این حرف‌ها برای من طلبه ‌گران است.
- این حرف انکار بدیهیات است. برای اینکه علمای نجف بودند و علمای تهران هم به آنها کمک می‌کردند. قاجار را مجبور کردند تا مجلس را تصویب کنند و اجازه شکل‌گیری مجلس را دادند. مگر اینطور نبود؟ حتی علمای بعدی که مبارزه می‌کردند، وقتی که پهلوی ‌آمد، به کرمانشاه مهاجرت کردند و دیدند که در آنجا نمی‌شود و به ترکیه رفتند و مبارزه می‌کردند. چون می‌خواستند حکومت را درست کنند یا برگردانند. مگر قبلش جمال‌الدین اسدآبادی و امثال ایشان چه کار می‌کردند؟ اگر به گذشته برگردید، در خیلی جاها می‌بینید که این‌گونه بوده است. بعضی‌ها این حرف را بدون سند می‌گویند.

* حضرت‌عالی دوست دارید همیشه نسبت به آینده امید بدهید.
- من عقیده جدی دارم و اگر نداشتم، در این نظام کار نمی‌کردم. ما که اهل بیتی هستیم و ولایت داریم، در این مکتب می‌توانیم در کشوری مثل ایران برای گسترش دین کار کنیم. اگر درست عمل کنیم و حکومت موفقی داشته باشیم، می‌توانیم. همین الان هم با همه این عیب‌هایی که در ذهن شماست، در تمام منطقه، مستقل‌ترین و امن‌ترین کشور هستیم و پیشرفت هم کردیم. مشکل اقتصادی داریم و یا مشکل مجلس و مسائل آنها را نبینید. همین ماهواره‌ای که الان در مدار زمین می‌گردد و پیام مخابره هم می‌کند، دستاورد انقلاب است. کار آن را از اواخر جنگ شروع کردیم. گروهی در جهاد سازندگی کار خود را روی موشک شروع کردند.

برای اینکه بتوانند پرتاب کنند. موشک ۱۴۰ کیلومتری را در اواخر جنگ آزمایش کردند و خودم به آنجا رفتم و آزمایش کردم. در اینجا کسی به ما کمک نکرده است. ماهواره‌ را ساختیم و موشک پرتاب‌کننده‌اش را هم ساختیم و دیروز هم اولین پرتاب آزمایشی را انجام دادیم. آن موقع محسن ما در کانادا بود و هنوز دکترایش تمام نشده بود. چون رشته‌اش به درد اینها و بدنه موشک می‌خورد، گفتیم که بیاید و در آنجا نماند. جوانان ما زحمت کشیدند که کارهای سوخت جامد به نتیجه رسید و کار را به اینجا رساندند. ما در موشک این همه پیشرفت کردیم که الان به راحتی می‌توانیم موشک‌های قاره‌پیما بسازیم. اگر مشکلات تحریم را درست نکرده بودند، با قدرت خودمان به خیلی جاها می‌رسیدیم. منتها فعلاً سیاسی شده است.

در اکثر صنایع جای خودمان را باز کردیم. در سلول‌های بنیادین، در نانو و در خیلی چیزها که به ما نمی‌دادند، راه پیدا کردیم. خرابی‌های کشور را ساختیم. عراق همان‌گونه مانده و ما کشور را خوب ساختیم. آب‌ها را مهار کردیم و کارهای زیادی کردیم و نمی‌توانیم بگوییم که ایران یک کشور عقب‌افتاده به آن صورت است. اینها در همین نظام و با همین شکل پیش آمده است. اگر عاقلانه‌تر رفتار کنیم، بهتر می‌شویم. ما که با کشورهای دیگر دعوا نداریم. ما که نمی‌خواهیم از آنها دستور بگیریم، می‌خواهیم با هم تعامل کنیم، اگر تعامل کنیم و دعوا نکنیم، می‌توانیم. شرطش رفتار اعتدالی و معقول است. نباید افراط کنیم.

از اشتباهات ما این بود که زمانی افراط کردیم. نمی‌گویم اشتباه نداریم. ولی این دستاوردها هم بود. البته از این اشتباهات را هر انقلابی هم خواهد داشت. برای اینکه انقلابیون بی‌تجربه و کم تجربه هستند و این کارها را می‌کنند. من فکر می‌کنم مجموعاً ما نباید ضرورت انقلاب را منکر شویم و نباید موفقیت انقلاب را منکر شویم. ولی نباید خودشیفته شویم و باید به عملکرد خود انتقاد داشته باشیم تا بهتر شود.

* یکی از امتیازات نظام جمهوری اسلامی که ریشه در تفکر تشیع و اهل بیت دارد، این است که تفکر افراطی موجود در دنیای اسلام امروز را که الان در قالب تکفیری سر در آورده، ندارد و یک تفکر اعتدالی دارد. در انتخابات پارسال هم که اعتدال رای آورد، در واقع همان مغز اصلی تفکر تشیع و نظام جمهوری اسلامی رای آورده است. آن چیزی که الان در دنیای اسلام می‌گذرد، تفکر داعش و النصره و مجموعه تکفیری‌هاست که همه جا را تهدید می‌کنند.
اما اهل سنت ایران اصلاً با آنان نسبتی ندارند. یکی از مسئولین امنیتی کشور به من می‌گفت که بیش از ۹۰ درصد سنی‌ها با ما و با این تفکر هستند. این در میدان عمل است و در غیر عمل شاید جور دیگری هم باشد. می‌خواستم نظر جناب‌عالی را از نظر ریشه‌ای بدانم که چرا در دنیای اسلام این مسایل پیش آمده که الان دارد آبروی اسلام را می‌برد و مشکلات زیادی درست کرده است؟

آیا خطری از ناحیه آنها نظام جمهوری اسلامی را تهدید می‌کند؟ در عین حال این کارهای آنها امتیازی برای ماست و شاید دنیا الان متوجه شده باشد که آن نگاهی که به تشیع و انقلاب اسلامی داشت، غلط بوده است. ‌خواستم جناب‌عالی در این‌باره یک مقدار توضیح بفرمایید.

- یک مقدار همین‌گونه است که شما می‌گویید، اما همین هم ارزان به دست نیامد. اگر ما افراطی‌های کشورمان را مهار نمی‌کردیم، بعضی‌ها از تکفیری‌ها کم نداشتند. چون داعیه حکومت جهانی داشتیم، بعضی‌ها برای خودشان رسالت می‌دانستند که کارهای افراطی کنند. خداوند رحم کرد و جنگ آن‌گونه تمام شد. بعد از جنگ اعتدال را سیاست کشور قرار دادیم و ارتباطمان را با دنیا طبیعی کردیم و کشورمان را ساختیم.

افکارمان را متوجه مشکلات اقتصادی ناشی از انقلاب و جنگ کردیم. البته می‌دانیم کسانی که مخلص هستند، خیلی چیزها را نمی‌پسندیدند. همان موقع هم مقالاتی را علیه سیاست خارجی می‌نوشتند، اما مخلصانه می‌نوشتند و ما هم تحمل می‌کردیم. من فکر می‌کنم دلیلی نداریم که با همه دعوا کنیم. اگر ما واقعاً به صورت یک کشور معتدل، عاقل و با همان عقلانیتی که ائمه(ع) ما گفتند، در میدان بودیم، الان با همه این کشورها ارتباط داشتیم و کار می‌کردیم و اینها برای ما بازار و طرف بودند. ایران این ظرفیت را دارد که به خاطر مردم، خاک و مکتب اسلام و اهل بیت(ع) است.

به هر حال ما هم گرفتار افراطی‌ها بودیم. الان تکفیری‌ها بیشتر به شیعه می‌تازند. منتها اکثریت سنی‌ها با آنها همراه نمی‌شوند. افراطی‌های سنی، شیعه را واجب‌القتل و مهدورالدم می‌دانند. می‌توانیم با عمل به اینها نشان بدهیم که این‌گونه نیستیم که واقعاً هم نیستیم.

* نمونه جدید کارهای افراطی آنها پیام تبریک در مرگ ملک عبدالله است. گویا ملاک آنها مخالفت با شماست. چون وقتی حضرت‌عالی در فوت ملک عبدالله تسلیت گفتید، آنها در نماز جمعه تبریک گفتند.
- این کار اوج نگاه افراطی است. متاسفانه مصالح نظام و جهان اسلام را فدای کینه‌های خود می‌کنند.

* وقتی داعشی‌ها و تکفیری‌ها احکام خودشان را اجرا می‌کنند و گردن می‌زنند و آدم می‌سوزانند و کارهای دیگری می‌کنند، استناداتی به بعضی از کتب فقهی علمای خودشان دارند. متاسفانه درست می‌‌گویند، چون چنین فتواهایی هم وجود دارد و این‌گونه نیست که بدون ماخذ باشد.
- بله، متاسفانه در دو طرف افراطیون کارهایی می‌کنند که احساسات مردم را جریحه‌دار می‌کنند.

* نکته اصلی این است که بالاخره روحانیت چه سنی و چه شیعه قاعدتاً باید یک غربالگری نسبت به این مسایل انجام بدهد. یعنی در فقه شیعه و سنی افکار و فتواهایی هست که باید به مقتضای شرایط، به روز شوند. مثلاً الان بعضی از انواع اعدام‌ها را در کشور خودمان اجرا نمی‌کنیم و می‌گوییم درست نیست. دلیل آن اقتضائات زمان و مکان است. شاید لازم باشد علمای شیعه و سنی کنار هم بنشینند و در این مساله فکر کنند و مجال را از دست تندروها بگیرند.
یعنی این‌گونه مسایل را ابطال کنند تا دیگر این کارها را نکنند. همزمان با کنگره تکفیری‌ها در قم، در جلسه‌ای که با حضور ۱۰۰ تا ۱۵۰ نفراز روحانیون و به صورت همزمان برگزار شده بود، گفتم: بحث سر مناسبات انسانی با دنیاست. الان علیه تکفیری‌ها کنگره تشکیل می‌دهیم. ولی دو، سه سال قبل در ۲۰۰ متر آن طرف‌تر از دفتر ما فتوا و نظر دادند که یک حسینیه شیعیان ۱۲ امامی را که درویش بودند، تخریب کردند.

- من قبول دارم و بارها گفتم که هر کاری را خارج از مدار عقل انجام دهیم، بازخورد خواهد داشت. پس من دو بحث با شما داشتم. یک بحث این بود که اصلاً به فکر نباشید که کسی بتواند مدینه فاضله‌ای درست کند و انسانی که فرشته و جن در وجودش هست، بتواند مدینه فاضله درست کند. این نمی‌شود. اصلاً خداوند ما را این‌گونه قرار داده که آزمایش بشویم و خودمان راه را پیدا کنیم. باید تلاش‌بکنیم و ما واقعاً تلاشمان را کردیم. الان ۶۰ سال است که داریم تلاش می‌کنیم، برای اینکه به جایی که می‌توانیم، برسیم.

خیلی‌ها مثل من هستند که این کار را کردند و باز هم می‌کنند و انتظار آن نتیجه مطلق را هم نداریم. کما اینکه قبل از ما هم هیچ‌وقت نشده است. کسی را بهتر از حضرت علی(ع) در تاریخ بشر می‌شناسیم؟ چگونه با ایشان رفتار کردند؟ به تعبیر خودشان، مردم مثل یال اسب به صورت انبوه در خانه ایشان گرفتند که نزدیک بود امام حسن(ع) و امام حسین(ع) در بین مردم پایمال شوند. به این صورت ایشان را آوردند، اما چند روز بعد دیدیم که همیشه جنگ بود و آدم‌های متقلب و دنیا طلب آن کارها را کردند.

به هر حال اگر ما نقش خود را ایفا کنیم، به جایی می‌رسیم و اگر کار خوب کرده باشیم، خداوند به ما نتیجه می‌دهد و اگر هم بد کرده باشیم، باید جزایش را ببینیم. این وضع همه ما و همه تاریخ است. من مایوس نیستم که بتوانیم از این تجربه‌هایی که جامعه دارد، به یک حالت اعتدال برگردیم که در کشور بوجود بیاوریم.

* درباره فقه حکومتی چه می‌فرمایید؟
- من همان موقع‌ها به قم رفتم و سخنرانی کردم و گفتم که حوزه‌این‌گونه نمی‌تواند فتوا بدهد و شما بیایید در کنار این حوزه یک حوزه دیگر درست کنید تا طلبه‌هایی که به سطح اجتهاد رسیدند، وارد این مدرسه شوند و هر کسی در رشته‌ای خاص درس بخواند. همه رشته‌های علوم انسانی و رشته‌های طبیعی و دیگر رشته‌ها را داشته باشیم تا احکام حکومت اسلامی از آن حوزه در بیاید. الان در حوزه‌ها از رموز حکومت در همه ابعادش اطلاعات ندارند که بخواهند این کار را بکنند. آدم‌های خوبی هستند و در کارشان زحمت کشیده‌اند.

ببینید از عروه تا به حال چقدر در موضوعات رساله‌ها از آنچه که عروه را آقا سید محمدکاظم نوشت، پیشرفت کردیم؟ از این حوزه نمی‌توان انتظار آن‌گونه داشت. باید مواد درسی حوزه درست و براساس نیازهای امروز تنظیم شود. این حوزه برای همین کارهایی که می‌کند، خوب است. ولی باید در کنار این، یک جور دیگر به مسایل بپردازیم. اگر توقع داریم که تمام رفتار نظام، اسلامی باشد، لازم است فقه حکومتی مثل بحث‌های صلات، خمس، زکات، طهارت و حج توسعه داشته باشد.



:: برچسب‌ها: انتقاد+آیت الله رفسنجانی+مرگ ملک عبدالله ,
:: بازدید از این مطلب : 88
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 26 بهمن 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : غلامرضا نیک نام


بعضی‌ها می‌گویند که ملک عبدالله بر سر پرونده لبنان و خراب کاری های بندر درآن به قدری از او عصبانی شد که به او گفت: حتی پیش خودت هم کلمه لبنان را به کارنبر.

امیربندربن سلطان یکی از قوی ترین افراد عربستانی است که در ریاض و واشنگتن خدمت کرده و اخیرا توسط ملک سلمان بن عبدالعزیز، پادشاه عربستان، در اصلاحات اخیر او، از سمتش کنار گذاشته شده است. این تغییر یکی از مهمترین تغییرات مهره های قدرت درعربستان محسوب می شود به ویژه از زمانی که تغییرات عربستان اهمیت ویژه ای برای دستگاه امنیتی امریکا پیدا کرد.

تغییر بندربی شک بازتاب های گسترده بین المللی خواهد داشت، کسی که به نام "بندر بوش"، وقتی که سفیر کشورش در واشنگتن بود، معروف شده بود، و بعد از آن به سمت ریاست شورای امنیت ملی عربستان رسید، از سال گذشته عملا از سمت خود در ریاست سازمان امنیت عربستان کنار گذاشته شده بود.

بندر بن سلطان

برای تشریح مسیر قدرت بندر بن سلطان باید به نوامبر 2013 باز گردیم، زمانی که او تبدیل به یکی از قدرتمندترین افراد نه تنها درعربستان سعودی بلکه در واشنگتن نیز شده بود، مساله ای که سهمی به سزا در ایجاد جنگ های حاکم بر خاورمیانه که تا کنون نیز ادامه دارد، داشت.

او 30 سال پیام آور بلامنازع پادشاهی عربستان سعودی بود، قصه های متعددی از سیاست ورزی ها و رفتارهایش زده می شود، بعضی از آنها آن قدر غلو آمیز است که به سختی می توان باور کرد، که البته بیشتر باب میل روزنامه نگاران امریکایی است. بندر یکی از چهره هایی بود که قدرتی بالا و نفوذ در مراکز عالی قدرت در امریکا داشت، با آمدنش به امریکا سیلی از ثروت که درچارچوب کمک دوستانش فراهم شده بود به امریکا سرازیرشد.

بندر بن سلطان

برای سال ها بندرکاهش قیمت جهانی نفت را درجهت منافع روسای جمهوری جیمی کارتر و رونالد ریگان و بوش پدر و بوش پسر هدایت کرد.همچنین بنا به درخواست بیل کیسی، از سازمان امنیت مرکزی امریکا (سی آی ای) و بدون اطلاع کنگره برای جنگ با کمونیست ها در نیکاراگوئه و آنگولا و افغانستان از عربستانی ها پول گرفت. روابط بسیار نزدیکی با دیک چنی داشت و از دوستان بسیار نزدیک و خانوادگی خانواده جورج بوش اعم از پدر و مادر، پسران و دختران بود تا آن جا که او را "بندر بوش" می نامیدند.

الآن، این شاهزاده جاسوس، یا به تعبیری دقیق تر، سرور جاسوس های خاورمیانه است، او مرد محوری در بسیاری از برنامه های گسترده به شدت سری عربستان است. در پشت تونل های بزرگی که به سرنگونی حکومت منتخب اخوان المسلمین در مصر انجامید، ایستاده است، کما این که تلاش بسیاری در ایجاد ارتش به اصطلاح "جیش الاسلام" در سوریه کرد. اگر این مرد و ماموریتش را نشناسیم نمی توانیم بفهمیم که در منطقه ای که در حال حاضر ناآرام ترین نقطه جهان است، چه می گذرد.او هم زمان تلاش می کرد "اخوان المسلمین" سنی را زیر پا له کند، گروهی که با تمسک به دموکراسی که حکومت پادشاهی عربستان از اساس با آن مخالف است، می خواست به قدرت برسد.

بندر برای تحقق برنامه هایش بعضی پیمان های جنجالی را تشکیل داده، در حالی که عربستان و رژیم صهیونیستی هر دو اعلام می کنند که هیچ گونه معاهده صلحی با یکدیگر ندارند، اما کاملا روشن است که هر دو به موضوع "دشمن دشمنم دوستم است" توجه ویژه ای دارند. 

رابرت لیسی، مورخ و نویسنده کتاب "از داخل عربستان: پادشاهان و مردان دینی و مدرنیته، تروریسم و مبارزه برای عربستان سعودی" در این باره می گوید:«آنها به شکل عجیبی (...) با یکدیگر متحدند، بندرهمیشه متمایل به عقد قراردادها و بی توجهی به قوانین موجود است... بندر آدم پررویی است.»

برخی ازهمکاران عربستانی بندرمی گویند که حرف های او برآمده از خشمی فرو خورده است، به غیر از کسانی که زندگی حرفه ای او را دنبال کرده اند، دیگران می گویند که هر آن چه می گوید در حقیقت بخشی از آن چیزی است که در وجودش می گذرد، اظهاراتی که به روشنی مشخص می کند که او ترجیح می دهد روابط عربستان را با پاکستان مسلح به سلاح هسته ای به شدت تقویت و نزدیک کند.

نخست وزیرمنتخب اخیر پاکستان، نواز شریف، بیشتر سال های دهه گذشته را تحت حمایت خانواده پادشاهی درعربستان سعودی زندگی کرد. دیوید اوتاوای، روزنامه نگار و پژوهشگر و نویسنده زندگی نامه بندر بن سلطان موسوم به "پیام آور پادشاه" در سال 2009 در این باره می گوید: «روزی که ایران تبدیل به یک قدرت هسته ای شود، تهدیدی بزرگ برای عربستان خواهد بود در آن موقع پاکستان می تواند به مدافع اصلی آن به جای آمریکا تبدیل شود.» براساس گزارش موسسه "کارنگی برای خاورمیانه" وی در ادامه می افزاید:«عربستانی ها تلاش کردند که پاکستانی ها را راضی کنند که آنها ماموریت اصلی برنامه آموزش نیروهای شورشی سوری را بر عهده بگیرند.»

از این باب شاید بتوان دریافت که چرا عربستانی ها با اوباما به چالش خورده اند، اما مشکل بزرگ تر وجود خود بندر بود، کارهای وحشتناکی که او یکی پس از دیگری برای عربستان کرد باعث شد تا عربستان در تنگنا قرار بگیرد، و در جنگ سوریه که به بزرگترین فاجعه خونین انسانی تبدیل شده است.

ملک عبدالله بن عبدالعزیز در حالی از دنیا رفت که میلیاردها دلار صرف تقویت دیدگاهش برای ثبات منطقه کرد، اما در برابر این همه هزینه هیچ چیز به دست نیاورد، "بهار عربی" عربستانی ها را وحشت زده کرد، و این وحشت باعث ایجاد آشوبی شد که دیدیم که ابزاری برای بازگرداندن آرامش به منطقه ندارد.

حتی عربستانی ها که پایه های خود را در لبنان مستحکم می دیدند و بارها و بارها به رویارویی با ایران و هم پیمانش حزب الله برخواسته بودند، در لبنان نیز نتوانستند هیچ کاری از پیش ببرند. وقتی بندر در سال 2005 سمت سفارت را در واشنگتن رها کرد و مشاور امنیت ملی پادشاه شد، اولین کارش را در سال 2006 کلید زد، او از پشت پرده صهیونیست ها را در جنگ شدید علیه حزب الله در جنوب لبنان ترغیب کرد، در حالی که این جنگ در آخر به پیروزی قهر آمیز و غیر قابل شکست حزب الله منجر شد و این حزب بیش از هر زمانی مصداقیت پیدا کرد.

بعضی وقت ها بندر تلاش می کرد که بر خلاف دیدگاهش در لبنان، سمیر جعجع، فرمانده سابق شبه نظامیان مسیحی مارونی را به سمت ریاست جمهوری لبنان برساند، مساله ای که شکایت و گلایه های دیگر فرماندهان جنگ در لبنان را به دنبال داشت تا آن جا که در پی تماس با بندر، رئیس سازمان امنیت عربستان بر آمدند، او در آن موقع برای چند روز ناپدید شد، حتی بعضی ها می گویند که عبدالله در آن موقع به او گفت: حتی پیش خودت هم کلمه "لبنان" را به کار نبر.    

بندر نقشی اساسی در راضی کردن کنگره امریکا برای فروش جنگنده های امریکایی به عربستان به ارزش میلیاردها دلار داشت، علی رغم این که صهیونیست ها در سال 1970 با این کار مخالف بود، او آن موقع جایگاه پیام رسان مورد اعتماد جیمی کارتر، رئیس جمهوری وقت امریکا با امیر فهد، پادشاه عربستان را داشت.

خبر فهد در این جا ما را به یاد تناقضات اساسی در روابط سرزمین آزادی با خانواده آل سعود می اندازد، آمریکا بزرگترین مصرف کننده انرژی جهان است و عربستان نیز بزرگ ترین تولید کننده انرژی، در حالی که در پشت این حقیقت مصالح کمتری دو طرف را به یکدیگر پیوند می دهد.

پاتریک تیلر، در کتاب خود "دنیای خسته ها: کاخ سفید و خاورمیانه" از جنگ سرد تا جنگ علیه تروریسم" یادآور می شود که امیر فهد به بندر جوان گفت: «ایالات متحده بزرگ ترین خطر برای ما محسوب می شود.» و ادامه می دهد: «ما هیچ تماس فرهنگی با آنها نداریم، نه روابط نژادی، نه روابط دینی، نه روابط زبانی و نه روابط سیاسی.»

روابط عمیق شخصی کلید عمیق تر شدن و گسترش روابط میان دو کشور بود، و بندر مردی بود که این دستاورد را به ارمغان آورد، کسی که میهمانی های شبانه اسطوره ای در واشنگتن داشت. تیلر می گوید که در پشت پرده به نظر می رسید که تقریبا هیچ چیز نبود که از محور ریاض – واشنگتن حمایت کند.

زمانی که صدام ، کویت را اشغال کرد و می رفت که به تهدیدی جدی برای عربستان تبدیل شود، بندر رهسپارآمریکا شد تا از امریکایی ها بخواهد که به کشورش نیرو بفرستند تا عملیات "طوفان صحرا" را برای بیرون راندن صدام  از کویت و رفع تهدید او از عربستان انجام دهند.

بندر حتی بعد از این که منصب خود در سفارت عربستان در واشنگتن در سال 2005 را ترک کرد، همچنان پیام رسان میان ریاض و واشنگتن بود، اما دیگر برای همه روشن شده بود که دنیای او در حال تغییر است، به ویژه در پی سقوط هواپیمایش زمانی که خود آن را خلبانی می کرد، سقوطی که کمردرد شدید او را باعث شد. او در عین حال پا به پیری نیز گذاشت، دیگر می رفت تا دهه شست عمر خود را آغاز کند.

به گفته منابع عربستانی نزدیک به بندر، وی سال گذشته به ملک عبدالله گفته بود که می تواند ظرف چند ماه راه حلی برای سوریه بیابد، کاری که قبل از او برادرزاده ناتنی عبدالله، امیر مقرن نتوانسته بود انجام دهد، اما بعدا مشخص شد او هم نتوانست کاری بهتر از او انجام دهد.یکی از عربستانی هایی که از نزدیک با بندر کار می کرد، می گوید: «مسئولیت او ایجاب می کرد که 18 ساعت در روز کار کند در حالی که او عملا نمی توانست تا این اندازه کار کند.»

او چهره ای خسته کننده و عصبانی داشت که خیلی دوست داشت به جهان نشان دهد که قدرت آن را دارد که کارهای غیر ممکن را انجام دهد، همان طور که در گذشته انجام می داد، اما این منبع عربستانی می افزاید: «خشم در کارهای امنیتی به هیچ وجه ویژگی خوبی نیست.»



:: برچسب‌ها: پدرخوانده+تروریست ها +بندربن سلطان ,
:: بازدید از این مطلب : 84
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 23 بهمن 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : غلامرضا نیک نام


سازمان هوافضای اروپا (ESA) نمونه اولیه ای از فضا پیمای جدید خود را به فضا پرتاب کرد که شبیه به شاتل آمریکاست.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، سازمان هوا فضای اروپا(ESA )روز چهارشنبه نمونه اولیه حمل‌کننده واسط آزمایشی یا« IXV»را از " گویان فرانسه" به فضا پرتاب کرد.

فضاپیمای جدید اروپا

فضاپیمای جدید اروپا

فضاپیمای جدید اروپا

 

" آی ایکس وی" نوعی فضاپیمای شبیه به شاتل آمریکاست که سازمان هوافضای اروپا را قادر خواهد ساخت سامانه حمل نقل فضایی مستقل و با قابلیت استفاده مجددی را در خدمت خود داشته باشد



:: برچسب‌ها: نسل +جدید+فضاپیما ,
:: بازدید از این مطلب : 117
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 23 بهمن 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : غلامرضا نیک نام

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، بزرگ ترین کشتی جهان به ارزش 800 میلیون یورودر حال ساخت است که حتی از کشتی تفریحی هم بزرگ تر است.

این کشتی 222 متر طول دارد و ساخت آن، تا سال 2018 طول می کشد.این کشتی هفت عرشه و دو استخر دارد که بزرگ ترین و گران ترین کشتی است که تا به حال ساخته شده است.

 

سرویس دهی این کشتی را 70 خدمه صورت می دهند. این کشتی دو باند فرود برای بالگرد و جایی ویژه برای زیردریایی و سه قایق دارد.

بزرگترین قایق دنیا

بزرگترین قایق دنیا

 

بزرگترین قایق دنیا

 

بزرگترین قایق دنیا

 

بزرگترین قایق دنیا



:: برچسب‌ها: بزرگترین قایق +دنیا ,
:: بازدید از این مطلب : 112
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 23 بهمن 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : غلامرضا نیک نام
حمید رسائی یکی از طراحان دائمی سوال از وزراء دولت تدبیر و امید و از دلواپسان مذاکرات هسته‌ای ایران و گروه 5+1 به پنج سال محرومیت از پست‌های دولتی محکوم شد که بنا به گفته محمد اشرفی اصفهانی، رئیس هیات بدوی رسیدگی به تخلفات اداری، «رای سازمان بازرسی کشور منتج به این شد که رسائی دیگر صلاحیت داشتن مسوولیت در آینده را ندارد» که البته حمید رسائی در مصاحبه‌ای ضمن عدم پذیرش این حکم، آن را غیرقانونی خوانده و گفته است: «هدف از حکم غیرقانونی صادره با انگیزه‌های کثیف سیاسی، برای بستن دهان منتقدان است.» 
 
داریوش قنبری، نماینده مجلس هفتم و هشتم، در پاسخ به این پرسش که آیا احضار پی‌درپی وزرای دولت به مجلس و طرح سوال‌ها از طرف اعضای جبهه پایداری یک نوع فرار به جلو محسوب می‌شود یا خیر به خبرنگار «آفتاب» گفت: من فعالیت‌های حمید رسائی و اعضای جبهه پایداری علیه رئیس‌جمهور و دکتر ظریف، را ناشی از حس انتقا‌م‌گیری آن‌ها از دولت  یا به تعبیر بهتر از رای مردم می‌دانم. این کارها را بیشتر در جهت مایوس‌کردن مردم و غیرموثرجلوه‌دادن رای مردم انجام می‌دهند.
 
وی افزود: تلاش رسائی در جهت ناکام‌کردن و زمین‌گیرشدن دولت است البته شاید تخلفاتی که انجام داده است در رفتار و فعالیت‌هایش تاثیرگذار باشد و بخواهد به واسطه سنگ‌اندازی در مسیر دولت آن‌ها را لاپوشانی کند اما هدف اصلی‌اش ناامیدی مردم از رایی که داده‌اند، است.
 
این نماینده مجلس اضافه کرد: از ابتدای شکل‌گیری دولت دکتر روحانی این سنگ‌اندازی‌ها بوده و فقط هم محدود به حمید رسائی نمی‌شود بلکه یک جریان فکری است که علیه دولت تصمیم‌گیری می‌کنند و سعی در اخلال‌گری در  مسیر پیشبرد منافع ملی دارند.
 
قنبری خاطرنشان کرد: متاسفانه ما شاهد آن هستیم که این افراد گاهی مواضعی می‌گیرند که کاملا با مواضع دشنمان و رقبای ما در منطقه همسو است و کسی احساس نمی‌کند که این مواضع از سر دلسوزی برای منافع ملت ایران است. وقتی این افراد درمسیری حرکت می‌کنند که خواست دشمنان و رقبای ما در منطقه است هیچ عقل سلیمی نمی‌تواند بپذیرد که اقدامات آن‌ها می‌تواند در راستای منافع ملت ایران باشد.
 
این فعال سیاسی در پایان سخنانش با اشاره به محرومیت حمید رسائی از 5 فعالیت در پست‌های دولتی و اتهاماتی نظیر زمین‌خواری گفت: اگر صحت این موضوعات تایید شود که این نمایندگان در پروژه‌هایی مثل زمین‌خواری دست داشته‌اند، قطعا دیگر نمی‌توانند از مبارزه با فساد و دلواپسی‌هایشان نسبت به مساله هسته‌ای سخن بگویند. 
 
به گزارش آفتاب، همچنین سخنگوی اصل نود مجلس از کاهش محکومیت حمید رسایی از یک سال و نیم حبس به پرداخت جزای نقدی 10 میلیون تومانی خبر داد و گفت: تشخیص این که مصونیت نماینده‌ها مربوط به وظایف نمایندگی است یا نه و این که اظهارنظر یا این عملکرد در راستای ایفای وظایف نمایندگی است یا خیر، مطابق تبصره ذیل ماده 9 قانون نظارت بر رفتار نماینده‌ها بر عهده هیات نظارت بر رفتار نمایندگان است.
 
 


:: برچسب‌ها: داریوش قنبری ، حمید رسایی ، فساد مالی ,
:: بازدید از این مطلب : 97
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 23 بهمن 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : غلامرضا نیک نام

افراد می‌توانند با ده درصد کاهش وزن، سلامت خود را بهبود دهند

'درک ضعیف پزشکان و متخصصان بالینی از علت چاقی و اینکه چرا افراد چاق نمی‌توانند وزن کم کنند یا وزن خود را کم نگه دارند، مانع از درمان موثر چاقی می‌شود.'

این نظر چهار محقق آمریکایی است که آن را در تحلیلی در نشریه معتبر لنست منتشر کرده‌اند.

در حال حاضر باور رایج این است که چاقی بیشتر محصول سبک زندگی ناسالم است و افراد چاق اگر کمتر بخورند و بیشتر تحرک داشته باشند، می‌توانند وزن کم کنند.

آنها معتقدند توصیه به افراد چاق برای کاهش وزن با ورزش و رژیم غذایی نتیجه فهم نادرست ماهیت این مشکل است و با چنین توصیه هایی نمی توان جلوی شیوع گسترده چاقی را گرفت:

"توصیه به کاهش مصرف کالری به فردی که قصد کاهش وزن دارد شاید در این حد موثر باشد که به کسی که به شدت در حال خونریزی است، بگوییم از اشیاء تیز پرهیز کند."

دکتر کریستوفر اُچنر یکی از نویسندگان این تحقیق می گوید در واقع عده کمی از افراد می توانند بر چاقی خود غلبه کنند و بیشتر به طور گذرا ممکن است وزن خود را کم کنند:

"بیشتر افراد چاق می توانند چند ماهی وزن کم کنند اما ۸۰ تا ۹۵ درصد آنها دوباره به وزن قبلی برمی‌گردند."

این محققان معتقدند محدود کردن مصرف کالری باعث تغییر سوخت و ساز بدن می شود.

"این افراد با کسانی که هم‌جنس و هم‌سن و هم‌وزن آنها هستند اما هیچگاه چاق نبوده‌اند کاملا از نظر زیست‌شناختی متفاوتند."

این تغییرات ممکن است آنقدر شدید باشد که در درازمدت، اصلاح سبک زندگی را در بسیاری از افراد چاق بی اثر کند.

بیست درصد موارد چاقی علت ژنتیکی دارد

انتشار این تحلیل در نشریه لنست با انتشار تحقیق دیگری در نشریه نیچر همزمان شده است.

در این تحقیق، پژوهشگران از شناسایی ۹۷ ناحیه در ژنوم (مجموعه ژنها) انسان خبر داده‌اند که باعث چاقی می شوند. این ژنها علائمی را که مغز برای کنترل اشتها و تنظیم مصرف انرژی صادر می کند کنترل می‌کنند.

آنها با بررسی رابطه ژنها و فرآیندهای مغز به این نتیجه رسیده‌اند که چاقی ممکن است ریشه در کارکردهای دستگاه عصبی داشته باشد.

این تحقیق همچنین نشان می‌دهد که بیش از بیست درصد موارد چاقی منشا ژنتیکی دارد بنابراین ورزش و تغذیه نقش اندکی در کاهش وزن این افراد دارند.

پروفسور الیزابت اسپلیوتس از دانشگاه میشیگان می‌گوید ژن های متعددی در ایجاد چاقی نقش دارند بنابراین "احتمال اینکه برای غلبه بر چاقی یک راه حل برای همه موثر باشد بسیار کم است."

"در حال حاضر ما در توصیه های عمومی درباره سلامت و وزن، جنس و سن فرد را در نظر می‌گیریم."

"اما امیدوارم این اطلاعات در باره ژنها به ما کمک کند در آینده به هر کس توصیه های خاص خود او را کنیم."

دکتر اسپلیوتس می گوید در آینده می‌توان با بررسی ژنتیکی متوجه شد آیا چاقی فرد، خطر بیماری‌ها را افزایش می دهد یا نه؛ چون در درصدی از افراد، چاقی باعث خطری برای سلامتی ایجاد نمی‌کند و حتما "افراد چاقی هستند که بسیار سالم هستند."

دکتر ریچل بَتِرهم رییس مرکز کاهش وزن دانشگاه UCL لندن می گوید صدها بیمار را دیده که "تقریبا همه آنها" با موفقیت وزن کم کرده اما دوباره به وزن سابق برگشته‌اند چون "بدن آنها از نظر زیست شناسی مایل است به حداکثر وزن برگردد."

بسیاری تحقیقات علل فرهنگی و رفتاری را بیش از ژنتیک در چاقی موثر می‌دانند

"وقتی کسی اضافه وزن پیدا کند سازوکار بدنش از نظر زیستی تغییر می کند. فهم اینکه وزن کم کردن و کم نگاهداشتن وزن برای این افراد چقدر دشوار است پیامی است که باید منتقل شود."

پروفسور جان ویلدینگ استاد مرکز پیری و بیماری های مزمن دانشگاه لیورپول می‌گوید کاهش وزن با رژیم و ورزش بهترین روش است اما بیشتر کسانی که به این ترتیب وزن کم می‌کنند اگر به تغذیه سابق برگردند دوباره وزنشان زیاد می‌شود:

"در واقع برای کسی که وزنش را از ۱۰۰ کیلو به هفتاد کیلو رسانده بسیار بسیار دشوارتر است که در این وزن بماند تا برای کسی که وزنش همیشه هفتاد کیلو بوده است، چون این افراد باید دائم با مجموعه ای از علائم پیچیده متابولیک در نبرد باشند که به بدنشان می گوید باید صد کیلو وزن داشته باشند."

با این حال برخی متخصصان با این دیدگاه مخالفند از جمله تام فرای از مجمع ملی چاقی می گوید:

"اگر عزم افراد برای کاهش وزن جزم باشد شعار قدیمی کمتر بخورید و بیشتر تحرک داشته باشید هنوز موثر است."

"زیست شناسی بدن انسان در ۴۰ سال گذشته تغییر نکرده، اما در آن زمان، افراد، کمتر چاق بودند. وزن کم کردن نیاز به اراده دارد اما برخی تسلیم شکمبارگی می شوند."

اما دکتر اچنر معتقد است پزشکان و متخصصان وقتی از افراد می‌خواهند رفتار خود را تغییر دهند، نباید ریشه های بیولوژیک چاقی را نادیده بگیرند:

"به چاقی باید به چشم یک بیماری مزمن و مقاوم به درمان نگاه کرد که دلایل بیولوژیک و رفتاری دارد."



:: برچسب‌ها: ورزش + کاهش وزن ,
:: بازدید از این مطلب : 87
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 23 بهمن 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : غلامرضا نیک نام

خواب مناسب برای جوان‌ها و بزرگ‌سال‌ها بین ۷ تا ۹ ساعت است

بیشتر مردم وقتی کم خوابیده باشند می‌فهمند. اما کم یعنی چقدر؟ یا جور دیگر بپرسیم: چقدر خواب کافی است؟ نتیجه تحقیقات بنیاد ملی خواب ایالات متحده نشان می‌دهد نیاز گروه‌های مختلف سنی به خواب با هم فرق می‌کند.

عواملی مثل بی‌برنامگی، مصرف الکل و محرک‌های دیگر مثل قهوه و نوشیدنی‌های انرژی‌زا، و صد البته زنگ ساعت و نور خورشید، می‌توانند ساعت زیستی (یا همان سایت بیولوژیک) انسان را به‌هم بریزند.

نوزادها بیش از همه به خواب نیاز دارند – حتی تا ۱۹ ساعت در شبانه‌روز هم عادی است

بنیاد ملی خواب آمریکا که یک مؤسسه خیریه در ایالت ویرجینای آمریکاست، می‌گوید برای فهمیدن این‌که یک نفر چقدر باید بخوابد باید به سبک زندگی‌ او نگاه کرد. اما به‌طور کلی می‌توان اعداد زیر را پیشنهاد کرد:

نوزاد (تا ۳ ماه): در حالت ایده‌آل باید بین ۱۴ تا ۱۷ ساعت از هر شبانه‌روز را بخوابد، هرچند ممکن است ۱۱ تا ۱۳ ساعت هم کافی باشد. بهتر است خواب نوزاد بیش از ۱۹ ساعت نشود.

قنداقی (۴ تا ۱۱ ماه): میزان توصیه شده بین ۱۲ تا ۱۵ ساعت است. در کمترین حالت ۱۰ ساعت. بعد از سه ماهگی، خواب به‌هیچ‌وجه نباید از ۱۸ ساعت بیشتر شود.

نوپا (تا ۲ ساله): عدد پیشنهادی بین ۱۱ تا ۱۴ ساعت است، اما هر رقمی از ۹ تا ۱۶ ساعت قابل قبول است.

پیش‌دبستانی (۳ تا ۵ سال): متخصصان معتقدند ۱۰ تا ۱۳ ساعت خواب برای این گروه سنی عالی است. کمتر از ۸ یا بیشتر از ۱۴ ساعت مناسب نیست.

مدرسه‌رو (۶ تا ۱۳ سال): توصیه بنیاد خواب ملی آمریکا ۹ تا ۱۱ ساعت خواب در شبانه‌روز است. کمتر از ۷ یا بیشتر از ۱۲ ساعت خوب نیست.

نوجوان (۱۴ تا ۱۷ سال): خواب مناسب برای این گروه ۸ تا ۱۰ ساعت است. کمتر از ۷ و بیشتر از ۱۱ ساعت توصیه نمی‌شود.

جوان (۱۸ تا ۲۵ سال): برای این گروه ۷ تا ۹ ساعت خواب مناسب است. حد پایینی ۶ و حد بالایی ۱۱ ساعت پیشنهاد شده.

بزرگ‌سال (۲۶ تا ۶۴ سال): مثل گروه قبلی.

بازنشسته (۶۵ سال به بالا): در این سن ۷ یا ۸ ساعت خواب در شبانه‌روز مناسب است. خواب نباید از ۵ ساعت کمتر یا از ۹ ساعت بیشتر شود.

بهتر بخوابیم

کم‌خوابی به سلامتی و کار انسان ضربه می‌زند

متخصصان بنیاد ملی خواب آمریکا برای بهبود کیفیت خواب هم توصیه‌هایی دارند. مهمترین این توصیه‌ها این است که خواب "در اولویت باشد".

نکات دیگر این‌هاست:

  • برنامه خواب‌ ثابت داشته باشید، حتی آخر هفته‌ها
  • قبل از خواب به کاری مشغول شوید که برای‌تان آرامش‌بخش باشد
  • هر روز ورزش/نرمش کنید
  • دما، صدا، و نور اتاق‌خواب را به اندازه مطلوب‌تان نگه دارید
  • تشک و بالش راحت انتخاب کنید
  • از "خواب‌دزدها"، مثل الکل و کافئین، بپرهیزید
  • پیش از خواب وسایل الکترونیکی را خاموش کنید


:: برچسب‌ها: مدت+خواب +مناسب ,
:: بازدید از این مطلب : 77
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 23 بهمن 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : غلامرضا نیک نام

 

عضو سابق کنگره آمریکا بعد از سفر به تهران: اگر توافق نشود دولت آینده ایران تندرو خواهد بود"جیم اسلاتری" نماینده سابق کنگره آمریکا که به عنوان تنها عضو کنگره آمریکا پس از انقلاب اسلامی در ماه دسامبر گذشته سفری به ایران داشته است، می گوید ایرانی ها به دنبال احترام هستند و در صورت شکست مذاکرات هسته ای زمام امور این کشور بار دیگر به دست تندروها خواهد افتاد.

به گزارش عصر ایران به نقل از گاردین، این برای نخستین بار پس از انقلاب سال 1357 است که یک  عضو سابق یا فعلی کنگره آمریکا با دعوت رسمی به ایران سفر کرده است.

اسلاتری 66 ساله روز دوشنبه در سخنانی در اندیشکده "شورای آتلانتیک" در واشنگتن با اشاره به سفر اخیر خود به ایران گفت:" ایرانی ها عمیقا به دنبال کسب احترام هستند."

نماینده سابق دموکرات از ایالت کانزاس در کنگره آمریکا (از سال 1983 تا 1995 ) با اشاره به اینکه او تنها و نخستین عضو کنگره آمریکا است که به دعوت ایران پس از انقلاب اسلامی دو ماه پیش به ایران سفر کرده است ، گفت حسن روحانی و حلقه مدیران اطراف او عمیقا متعهد به بهبود روابط بین ایران و ایالات متحده آمریکا هستند.

او افزود:" و به عقیده من اگر آنها (دولت روحانی) در این مساله شکست بخورند ما احتمالا با بازگشت دوباره تندرو ها به قدرت در ایران مواجه خواهیم بود.

این نماینده کنگره آمریکا گفت در جریان دیدارش از ایران متوجه شده است مقامات ایرانی از نتایج انتخابات اخیر کنگره بر توانایی دولت اوباما برای رسیدن به توافق هسته ای با ایران نگران اند و نگران این مساله اند که آنها بهترین توافق خوب از نظرشان را روی میز بگذارند و کنگره با اکثریت جمهوریخواه آن را رد کند.


"اسلاتری" عضو سابق کنگره آمریکا در سفر به تهران و در جریان مصاحبه با خبرنگاران ایرانی
 
عضو سابق کنگره آمریکا: اگر توافق نشود دولت آینده ایران تندرو خواهد بود
 اسلاتری می افزاید:" این یک فاجعه سیاسی خواهد بود. از همین رو مقامات ایران می خواهند به این تضمین برسند که تنها با دولت اوباما در زمینه توافق هسته ای طرف هستند و رشته های توافق احتمالی آنها با دولت اوباما از سوی کنگره پنبه نشود."

این نماینده سابق آمریکا گفت هم آمریکا و هم دولت ایران باید برای رسیدن به یک توافق مورد قبول بین المللی مسئولیت رفع موانع آن را بپذیرند.

او با اشاره به اینکه یکی از بزرگ ترین مشکلات کنونی در آمریکا برای رسیدن به توافق با ایران عدم اطلاعات کافی مقامات واشنگتن از واقعیات سیاسی موجود ایران  و جهل آنها نسبت به ساختار حکومتی این کشور است ، پیشنهاد داد:" یک راه موثر برای برقراری ارتباط با ایران ایجاد گفت و گو با این کشور از طریق زبان مذهب یعنی یک عامل موثر و قوی در هر دو جامعه ایران و آمریکا است.

او گفت:" ایران یک کشور مذهبی است و مذهب بخش بزرگی از زندگی آنها را تشکیل می دهد مثل برخی از ایالت های آمریکا از جمله کانزاس که من سال ها نماینده آن بودم."


:: برچسب‌ها: جیم اسلاتری، ، کنگره آمریکا، ، مذاکرات هسته ای ، ,
:: بازدید از این مطلب : 108
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 22 بهمن 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : غلامرضا نیک نام


نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با حضور در اردوی «جهاداکبر» اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل که در مشهد مقدس برگزار می‌شود، پیرامون گردنه‌های انقلاب اسلامی و رهبری امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری، نکاتی را به همراه خاطراتی از ابتدای انقلاب تا کنون بیان کرد.

مخالفت من با رحیمی تازگی ندارد/خاک بر سر آن نماینده‌ای که به وزیر شماره حساب می‌دهد!
به گزارش حوزه احزاب و تشکل‌های باشگاه خبرنگاران، احمدتوکلی در ابتدای سخنان خود در جمع دانشجویان انجمن‌های اسلامی مستقل سراسر کشور گفت: قبل از درک موضع رهبری، باید موقع ایشان را درک کرد، اگر موقع رهبری را درک نکنیم، موضع ایشان را نمی‌توانیم درک کنیم.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه ولایت فقیه دارای دو جنبه نظری و عملی است، ابراز داشت: برخی می‌گویند ما ذوب در ولایتیم، اما انتقادات باید سطح‌بندی شود. حرمت رهبری، سرمایه ملت ایران است و انسان باید رابطه خود با فردی که قرار است از او انتقاد کند، را مد نظر قرار دهد.

این نماینده مجلس با اشاره به اینکه ولایت فقیه در حوزه عمل است، نه نظر تاکید کرد: باید خود را در معرض هدایت و فرامین ولی فقیه قرار دهیم و به این دستورها عمل کنیم. اگر موقع رهبری را درک نکنیم، موضع ایشان را نمی‌توانیم درک کنیم. این مهم است که بدانیم آقا در چه شرایطی قرار دارد. کافیست بفهمی چه انتظاری از تو دارد و بعد بروی و انجام دهی. اگر قانع نشدی هم اشکالی ندارد و جرمی مرتکب نشده ای. همیشه لازم به امر و نهی نیست. البته اگر نظر رهبری را بدانیم خوب است اما باید سعی کنیم از عقل خود هم کمک بگیریم.

توکلی ادامه داد: ولایت فقیه علاوه بر ساختار وحیانی، ساختار عقلانی نیز دارد؛ این بدین معناست که یک نفر باید وجود داشته باشد، همه جای دنیا اینطور است، مثلا در آمریکا رئیس جمهور می‌تواند مصوبات کنگره را وتو کند. نامه آقا در مجلس ششم در رابطه با قانون مطبوعات هم از جمله این موارد است. ولایت فقیه در این موارد می تواند کارساز باشد.

نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به اختلاف نظر امام خمینی و مقام معظم رهبری در باره نخست وزیری میر حسین موسوی تصریح کرد: امام خمینی با نخست وزیری میرحسین موافق بود و حضرت آقا مخالف آن. اما بالاخره با نظر امام موافقت کرد.

توکلی در ادامه سخنان خود گفت: بعد از مخالفت آقا، موسوی به مجلس رفت و از خزانه خالی خبر داد. محسن رضایی هم آمد گفت باید موشک خریداری کنیم، البته ما ایستادگی می کنیم. امام خطاب به رضایی فرمودند: این حرف شوخی است وقتی سلاح نباشد. بعد هم که جام زهر را نوشیدند. آقا بعد از آن گفته بودند که من دستور علنی امام را اجرایی خواهم کرد و نخست وزیری را به مجلس معرفی خواهم کرد که نخست وزیر امام باشد. اوایل انقلاب اختلافات زیاد بود، اما امام ما را آرام می کرد. مثلا در ماجری بنی صدر برای این که او خوب شود یا دستش رو شود و دیگر عذری نداشته باشد، همه ما را به آرامش دعوت کردند اما بنی صدر خودش لیاقت نداشت و خائن شد. اگر امام مدیریت نمی کرد به احتمال قوی جنگ داخلی اتفاق می افتاد. اینها را امام مدیریت می کرد.

این نماینده مجلس ادامه داد: ولایت مطلقه یعنی کجروی نکنیم. ولایت مطلقه فقیه در برابر احکام اسلامی اطلاق دارد. آقا میدانستند که دشمن از طریق مطبوعات می تواند رسوخ کند بنابراین دستور دادند یازده روزنامه را آن موقع بستند. این ها از ولایت فقیه خیلی استفاده کردند. مثلا وقتی کرباسچی زندانی شد،خاتمی به آقا نامه ای نوشت که ایشان اجازه دهند که کرباسچی از زندان آزاد شوند. در قصه قتل های زنجیره ای آقا به خاتمی اختیارات ویژه از قوه قضاییه داد که تصمیم بگیرد. در ماجرای انتخابات سال 84 معین و مهرعلیزاده رد صلاحیت شده بودند اما به دستور رهبری تایید شدند. در این مقاطع اینطور ماجراها جز با تایید یک نفر انجام نمی شود. در تمام دنیا یک فرد تعیین کننده وجود دارد که در بیشتر مواقع تهذیب نفس ندارد اما در جمهوری اسلامی یک فردی تعیین کننده است و حرف نهایی را می زند که تهذیب نفس دارد.

پرسش و پاسخ دانشجویان:

توکلی در پاسخ به سوالی در رابطه با اختلاس رحیمی و رابطه آن با اصول گرایان گفت: مخالفت من با رحیمی تازگی ندارد. من در دادگستری تهران بیش از ده پرونده دارم که علیه رحیمی و احمدی نژاد شکایت کردم. بنابراین این حرف درستی نیست، نمایندگانی که از آقای رحیمی پول گرفته اند، خود باید جواب بدهند.

وی در پاسخ به سوال دیگری در رابطه با برملا شدن اسامی نمایندگانی که پول گرفتند گفت: این کار قوه قضاییه است اما آن ها هم معاذیری دارند اما بالاخره باید این کار انجام شود. سابقه این گونه وقایع به امثال شهرام جزایری بازمیگردد. شهرام جزایری در حزب مشارکت به خاتمی سیصد میلیون و به کروبی پانصد میلیون تومان پول داده بود. این یعنی پیش خرید نفوذ و معامله است. من آن موقع به آقای هاشمی اعلام کردم که این فساد سیاسی است و باید از آن جلوگیری کرد اما ایشان گفت که جرمی تعریف نشده. من به او گفتم شما فتوا بدهید ولی گفت مراجع زیر بار نمی روند. باید این افراد را جریمه کنند که دیگر تکرار نشود.

توکلی هم چنین در پاسخ به سوال دیگری که در رابطه با افشاگری های توکلی و نیز منابع آنان در مجلس بود گفت: من عمده مطالب خود را از اینترنت می گیرم . ولی این ها همه سند هستند. کمیسیون بررسی اوراق بهادار امریکا در امور بورس مثل دادگاه عمل می کند. حکم این کمیسیون 12 صفحه است که این سند واقعا خواندنی است. مثلا در موارد این چنینی می گویند آقای رحیمی به دلیل فلان و فلان باید محاکمه شود. من به عنوان نماینده ملت ایران وظیفه دارم افکارعمومی را روشن کنم. متاسفانه ریشه برخی اتفاقات هم در مجلس است که تنها چاره آن این است که چشمانتان را خوب باز کنید. بله عده‌ای هم اول خوب هستند و بعد بد می‌شوند. خاک بر سر آن نماینده ای که به وزیر شماره حساب می دهد!

وی خاطر نشان کرد: باشد حتی اگر خطا کرد باید پذیرفت. در بحث احمدی نژاد نظر من و آقا اینگونه بود. یا حتی اختلاف نظر آقا و امام بر سر موسوی بود البته امام از زاویه دیگری نگاه می‌کرد. اردیبهشت سال88 من به سراغ آقا رفتم و به سه عبارت گفتم من آقای احمدی نژاد را خلاف شرع می دانم. ایشان گفتند برخی از حرف هایتان را قبول دارم اما برخی را نه. من هم گفتم در این دوره مثل قبل نمی مانم که هیچی نگویم. اما این موسوی ها بد کردند که سطل آشغال آتش زدند و اغتشاش به راه انداختند. بالاخره به فردی که خبره تر است باید گوش داد.

وی در پاسخ به سوال در رابطه با انتصاب خلخالی توسط امام و مواضع ایشان گفت: خلخالی مجتهد انقلابی بود اما افراط کرد. شما هم اگر جای امام بودید در انقلاب اسلامی شاید همین کار را می کردید. امام تمام ارکان حکومت را برای مردم درست کرد. شورای نگهبان، مجلس شورای اسلامی و...

وی در باره حمایت و عدم حمایت برخی اصولگرایان از توافق ژنو هم گفت: یک کسی را فرستادید مذاکره کند، اگر فرستادید به او ایمان داشته باشید. بگویید ما قبول داریم اما نباید این گونه عمل می کردی. تو که فرزند انقلابی چرا این گونه رفتار کردید؟ یک وقتی شما می گویی آقای ظریف خائن به ملت است. یک وقتی می گویی آقای ظریف اشتباه می کند. این دو کاملا جداست. باید از راه درست انتقاد کرد.


:: برچسب‌ها: احمد توکلی ، نماینده ، مذاکرات ، شماره حساب ، رحیمی ,
:: بازدید از این مطلب : 113
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 20 بهمن 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : غلامرضا نیک نام
اسدالله عسگر اولادی گفت :فرصت طلبان در دولت گذشته زدند و بردند و خوردند

به گزارش ایلنا، دولت گذشته زمینه ساز رانت و بروز فرصت طلبان نوظهور در عرصه اقتصادی کشور شد و امروز تنها نهادی که می تواند سهم مردم و اقتصاد را بگیرد قوه قضاییه است، زیرا مردم نمی توانند به تنهایی وارد عمل شوند.

رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین گفت: دولت گذشته زمینه ساز رانت و ظهور و بروز فرصت طلبان نوظهور در عرصه اقتصادی کشور شد.

اسدالله عسگر اولادی، رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین در خصوص بررسی چگونگی ظهور و بروز رانت خواران و افرادی که از منافذ موجود در دولت سابق به ثروت رسیده اند، گفت: این فرصت طلبان با شرایطی که برای شان مهیا شد، به قول معروف زدند و بردند و خوردند.

وی با بیان اینکه سهم تولید به جیب این فرصت طلبان رفت،درباره ضرورت پرداخت سهم اقتصاد کشور از سوی این طبقه نوظهور تصریح کرد:حق مردم به گونه ای نیست که بتوان آن را مستقیم از آنها گرفت، خودشان هم توانایی این کار را ندارند و تنها نهادی که مسئول گرفتن حق مردم است، قوه قضاییه است.

رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین ادامه داد: البته گفتنی است که خیلی از این افراد گیر افتادند و عده ای هم فرار کردند. انتظار می رود قوه قضاییه در برابر افرادی که گیر کرده اند، جدیت به خرج داده و حق مردم را از این افراد بگیرد.

وی گفت: دولت گذشته زمینه ساز رانت و بروز فرصت طلبان نوظهور در عرصه اقتصادی کشور شد و بخشی از پول نفت و سهم تولید دراختیار این افراد گذاشته شد به گونه ای که یک شبه به ثروت های هنگفتی دست یافتند و امروز تنها نهادی که می تواند سهم مردم و اقتصاد را بگیرد قوه قضاییه است، زیرا مردم نمی توانند به تنهایی وارد عمل شوند.

رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین عنوان کرد: درحال حاضر همچنان فساد وجود داشته و درحال انجام است، وقتی به افرادی نظاره می کنید که ارتباطاتی دارند، متاسفانه مشاهده می شود که دستی در آتش داشته و از رانت استفاده می کنند.

رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین با تاکید بر این مسئله که قوه قضاییه هم مایل به برخورد با این مفاسد است، گفت: اما متاسفانه به حدی در قوانین پیچیدگی وجود دارد که در بعضی از موارد، از دست قاضی هم کاری ساخته نیست، از سوی دیگر هم تا حدودی فشارهای مختلف مانند تلفن های شبانه فلان وزیر و فلان وکیل، روند کار را به نوبه خود سخت می کند.

وی گفت: نباید افراد به این دلیل که یک روز در کشور مسئولیتی داشته اند، مورد اغماض قرار گیرند که اگر این اتفاق بیافتد دیگر هیچ مسوولی جرأت رفتن به این سمت را پیدا نخواهد کرد.

رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین با بیان اینکه تا به امروز چند رشوه خوار شلاق خورد ه اند؟ چند اختلاس گر اعدام شده اند؟ ادامه داد: متاسفانه شاهد هستیم که این اتفاق ها آنگونه که انتظار داشتیم،صورت نگرفته و مسیر کماکان برای بروز فساد باز است. به عقیده بنده تنها راه مقابله با این مسیر، قاطعیت قوه قضاییه است. هنگامی که قوه قضاییه جرمی را تشخیص داد، باید بتواند بدون اغماض با آن برخورد کند تا رفته رفته جلوی وقوع جرم و فساد گرفته شود.
 
منبع: ایلنا


:: برچسب‌ها: عسگراولادی ، اتاق بازرگانی ,
:: بازدید از این مطلب : 83
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 20 بهمن 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : غلامرضا نیک نام


رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام یأس از آینده را برای هر جامعه‌ای خطرناک دانست و اظهار کرد: آگاهی مردم شرط اول کار است و در این راه نقش دانشجویان، استادان، طلبه‌ها و علما بسیار کارساز است.

به گزارش ایسنا، آیت‌الله اکبر هاشمی رفسنجانی، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در دیدار جمعی از اعضای انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی، جوانان را سرمایه‌های نظام و کشور خواند و گفت: باید پایه‌های علمی، اعتقادی امروز جوانان را برای آینده محکم کرد و اقدامات گذشته‌ی انجمن‌های اسلامی نقش سازنده‌ای در مراحل مختلف انقلاب ایفا کرده است.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با تبریک سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، خاطر نشان کرد: حقیقتاً انقلاب اسلامی در تمام دنیا بی‌سابقه و بی‌نظیر است که در نتیجه حرکت‌های خود جوش مردمی در سراسر ایران پدید آمد.

هاشمی رفسنجانی با یادآوری اوضاع کشور در آغاز نهضت روحانیت و رهبری امام(ره) گفت: بعضی‌ها براساس یک تفکر غلط و با عنوان «ولایتیون» هرگونه مبارزه علیه رژیم پهلوی را تلاش برای برافراشتن پرچم ضلال در زمان غیبت می‌دانستند.

وی افزود: این گروه آن‌قدر در افکار خود پافشاری می‌کردند که مبارزین را تحقیر و اخبار امام(ره) را سانسور و بایکوت می‌کردند و حتی می‌گفتند جواب خون کشته شدگان در مبارزه را چه کسی خواهد داد.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره فرصت‌طلبی این گروه،اظهار کرد: پس از پیروزی انقلاب و مخصوصاً بعد از رحلت امام(ره) به گونه‌ای حرف می‌زنند و ادعا می‌کنند که اگر سابقه آنها در تاریخ روشن نبود، چه بسا مردم و مبارزین را متهم به همراهی با رژیم پهلوی می‌کردند که الان گاهی چنین نیز می‌کنند.

هاشمی رفسنجانی با تکریم نقش مردم در مراحل مختلف و اهمیت این حضور در شرایط فعلی گفت: مردم ایران با حضور در راه‌پیمایی 22 بهمن به دنیا ثابت می‌کنند که انقلاب را تنها نمی‌گذارند.

وی درباره تأثیر حضور تک‌تک افراد در راهپیمایی تصریح کرد: قطره قطره حضور مردم دریا و اقیانوسی را در خیابان‌ها خلق می‌کند که امواج آن دشمنان را نا امید می‌کند.

هاشمی رفسنجانی با تشکر از احساسات پاک و لطیف جوانان و نقش آفرینی‌های آنان در مراحل مختلف انقلاب اسلامی، روح جوان را مبرّا از ویروس‌های مخرّب دانست و خاطر نشان کرد: همه ما امیدواریم که این قشر با رشد آگاهی خود، مردم را دلگرم نمایند.

وی با یادآوری آیه «لَوْلاَ یَنْهَاهُمُ الرَّبَّانِیُّونَ وَالأَحْبَارُ عَن قَوْلِهِمُ الإِثْمَ وَأَکْلِهِمُ السُّحْتَ»(آیه 63 سوره مائده) گفت: اگر چه همه مردم موظف به پرهیز از گناه و کسب روزی حلال هستند، اما خطاب خداوند در این آیه، علما و روحانیون و احبار هستند که امروز شامل جوانان مستعد، استادان حوزه‌ها و دانشگاه‌ها می‌باشد.

هاشمی رفسنجانی امر به معروف و نهی از منکر را به عنوان نظارت عمومی، یکی از مترقی‌ترین درس‌های قرآنی دانست وافزود: اگر مردم با احساس وظیفه بر مسایل واقعی جامعه نظارت کنند، جلوی بسیاری از انحرافات احتمالی را می‌گیرند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه سوره نصر را از سوره‌های امیدوار کننده خداوند در قرآن دانست و اظهار کرد: تفسیر علمی این سوره در زمان ما، موج حضور مردم در راهپیمایی‌ها بود که با وعده‌های خداوندی به نصرت الهی رسیده‌اند.

وی با برشمردن تفاوت‌های انقلاب مشروطه و انقلاب اسلامی خاطر نشان کرد: عده‌ای از بزرگان با پیشتازی مراجع، انقلاب مشروطه را پیروز و در کشوری که سابقه تاریخی آن سلطنت و حکومت‌های موروثی بود، مجلس را پایه‌گذاری کرده‌اند.

هاشمی رفسنجانی با تکریم نقش علما و مراجع حوزه‌های علمیه ایران و نجف در انقلاب مشروطه، گفت: به خاطر عدم حضور مردم و اختلاف بین انقلابیون، آتش حقیقت‌خواهی مشروطه خاموش شد و جامعه به استبداد رضاخانی رسید که تسمه از گرده مردم می‌کشید.

وی در ادامه با یادآوری اتفاقات جنگ جهانی دوم و اهمیت جغرافیای ایران برای قدرت‌های استعماری، خاطر نشان کرد: بردن رضاخان و آوردن محمدرضا شاه برنامه استکباریون بود تا نگذارند مردم نسبت به منافع و مصالح خود تصمیم بگیرند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با تشریح فضای جامعه از شهریور 1320 تا 28 مرداد 1332 و فعالیت‌های گروه‌های ملی و مذهبی تصریح کرد: چنان فضای جامعه را با تبلیغات مسموم آلوده کرده بودند که مردم عادی سقوط دولت مصدق را مبارک می‌پنداشتند!

هاشمی رفسنجانی با اشاره به آغاز نهضت روحانیت در دهه سی و آشکار شدن آن از نخستین سال‌های دهه چهل، گفت: امام که عوامل ناکامی حرکت‌های قبل را در عدم همراهی مردم می‌دانستند، از همان آغاز بر نقش مردم تأکید کردند و تا آخرین لحظات حیات مبارکشان عقیده خویش بودند.

وی با یادآوری حوادث پیش و پس از تصویب انجمن‌های ایالتی و ولایتی، خاطر نشان کرد: همراهی مردم با امام(ره)، رژیم متکبّر را مجبور به عقب نشینی کرد و پس از آن بود که رژیم تصمیم گرفت با تعابیر مردم فریب، سرمایه همراهی عمومی را از نهضت روحانیت و امام بگیرد.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با ارائه تحلیلی از مبارزات مسلحانه و اتفاقات منجر به 15 خرداد 42، گفت: آنچه در همه مراحل مبارزه، انقلابیون را امیدوار و رژیم را نا امید می‌کرد، همراهی مردم بود.

هاشمی رفسنجانی با تاکید بر نقش مردم در پیروزی انقلاب و تثبیت پایه‌های نظام در اوج شورش‌های کور و تجزیه‌طلبی‌ها خاطر نشان کرد: وقتی به جنگ تحمیلی رسیدم، آنچه که ارتش تا بن دندان مسلح حزب بعث را زمین‌گیر و به تدریج مجبور به عقب‌نشینی کرد، حضور مردم در قالب نیروهای بسیج بود.

وی مردم را سرمایه اصلی و مهمترین علت موجبه و مبقیه انقلاب خواند و گفت: وظیفه دلسوزان است که از مردم حمایت کنند و نگذارند مردم مأیوس شوند.

هاشمی رفسنجانی همچنین یأس از آینده را برای هر جامعه‌ای خطرناک دانست و اضافه کرد: آگاهی مردم شرط اول کار است و در این راه نقش دانشجویان، استادان، طلبه‌ها و علما بسیار کارساز است.

وی با توصیف کردن حضور انبوه دانشجویان در کشور و گسترش وسایل اطلاع‌رسانی به عنوان سرمایه های مهم انقلاب اسلامی تاکید کرد: وقتی مردم آگاه شوند، کار برای متحجرین و افراط‌گرایان سخت‌تر می‌شود.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام وظیفه دانشجویان و طلبه‌ها را هوشیار کردن منطقی جامعه دانست و اظهار کرد: اگر از افراط و تفریط بپرهیزیم و به معنای واقعی کلمه و از سر دلسوزی و با هدف بهتر کردن امور، نقد کنیم، مسیر حرکت جامعه به سوی توسعه و تعالی هموار می‌شود.

هاشمی رفسنجانی با یادآوری شرایط قبل از انتخابات ریاست جمهوری سال 92 که ظاهر امر به نفع جریان‌های دیگر بود، گفت: من با اطلاعاتی که از رشد آگاهی مردم داشتم، در دیدارهایی که دیگران نا امید بودند، تأکید می‌کردم که دیگر با هیچ رسانه‌ای نمی‌توانند این مردم را فریب دهند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به عقب‌نشینی تدریجی استعمار و استبداد در دنیا اظهار کرد: جای شگفتی است که بعضی‌ها فکر می‌کنند می‌توانند آن روش‌های مرده را احیا کنند.


:: برچسب‌ها: هاشمی رفسنجانی ، متحجرین ,
:: بازدید از این مطلب : 57
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 20 بهمن 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : غلامرضا نیک نام

مثلث برمودا ناحیه‌ای بدنام در غرب اقیانوس اطلس شمالی است که به فعالیت‌های فراهنجار و مافوق طبیعی مشهور شده است. گفته می‌شود بیشتر از ۵۰ کشتی و ۲۰ هواپیما در این منطقه ناپدید شده‌اند. گرچه بسیاری از گزارش‌ها از این منطقه اغراق آمیز یا دروغ بوده است اما واقعیت‌هایی نیز وجود دارند. 

۱ - مثلث شیطان

 

bermuda-triangle-02

 

مثلث شیطان یا برمودا منطقه‌ای در بخش غربی اقیانوس آتلانتیک شمالی شامل سه راس برمودا، فلوریدا و پورتوریکو است. مساحت این ناحیه ۱۳۰۰ تا ۳۹۰۰ هزار کیلومتر مربع برآورد می‌شود و یکی از پر ترافیک ترین مناطق دریایی و هوایی به شمار می‌آید.

۲ - پرواز شماره‌ی ۱۹

 

TBF-Avengers

 

شهرت مثلث برمودا پس از این واقعه جهانی شد؛ در سال ۱۹۴۵ اسکادران شماره‌ی ۱۹ نیروی دریایی ایالات متحده شامل پنج هواپیمای بمب افکن مجهز به اژدر در طول یک تمرین آموزشی معمولی در این منطقه به طور کامل ناپدید شدند. این هواپیماها قبل از پرواز کاملاً مجهز و چک شده بودند و آنچه بیشتر این حادثه را مرموز می‌کند ناپدید شدن این اسکادران در هوای صاف و در زمان صلح است.

۳ - آب‌های سفید

 

white-waters

قبلِ از دست دادن تماس رادیویی با سواحل جنوب فلوریدا رهبر پرواز ۱۹ گزارش‌های مرموزی را مخابره می‌کند. به گفته‌ی وی همه‌چیز و حتی اقیانوس حالت عجیبی به خود گرفته و آن‌ها در حال ورود به آب‌های سفید هستند، زمانی که هیچ چیز درست به نظر نمی‌رسد. با وجود تحقیقات طولانی دولت هیچ خبری از این پنج هواپیما و ۱۴ خدمه‌ی آن پیدا نشد و به این ترتیب نام شبح‌وار مثلث برمودا در ذهن‌ها تثبیت شد. گفته می‌شود آب‌های سفید حتی از فضا هم قابل مشاهده هستند.

۴ - ستاره‌ی آریل

 

star-ariel

 

اعتقاد بر این است که مثلث برمودا مسئول ناپدید شدن بیشتر از ۵۰ کشتی و ۲۰ هواپیما در طول قرن گذشته بوده است. در ۱۷ ژانویه ۱۹۴۹ هواپیمای ستاره‌ی آریل متعلق به بریتیش ایرویز آمریکای جنوبی در حالی که از کیندلی به سمتکینگستون جامائیکا پرواز می‌کرد، در شرایط آب و هوایی کاملاً آرام در این منطقه ناپدید شد و تاکنون هیچ اثری از هواپیما و ۷ خدمه و ۱۳ مسافر آن یافت نشده است.

۵ - ملکه‌ی گوگرد

 

sulpher-queen

 

Sulphur Queen تانکر حمل گوگرد مذاب متعلق به نیروی دریایی آمریکا بود که با ۳۹ خدمه در ۴ فوریه سال ۱۹۶۳ و بعد از فرستادن یک پیام رادیویی عادی برای همیشه ناپدید شد. پس از بی‌فایده بودن تلاش‌ها برای تماس با این کشتی تیم‌های جستجو به محل اعزام شدند اما با بیشتر از دو هفته تلاش و جستجو فقط چند تکه‌ای که در تصویر بالا می‌بینید از این کشتی یافت شد. نگرانی اصلی از آنجا می‌آید که این کشتی نیز در مثلث شیطان ناپدید شده است.

۶ - سایکلوپ

 

Cyclops

 

U.S.S. Cyclops کشتی عظیم زغال سنگ بود که در سال ۱۹۱۸ پس از ترک بارابادوس به سمت بالتیمور بدون به جای گذاشتن هیچگونه اثری همراه با ۳۰۶ خدمه و مسافرش ناپدید شد. این بزرگترین ضربه‌ای است که تاکنون به نیروی دریایی آمریکا بدون نبرد وارد شده است.

۷ - نرئوس

 

USS Nereus

 

USS Nereus یکی از چهار کشتی زغال سنگ است که برای شرکت در جنگ جهانی اول در خدمت نیروی دریایی آمریکا قرار گرفته بود. نام این کشتی از الهه‌ی یونانی حافظ ملوانان می‌آید. زمانی پس از ۱۰ نوامبر ۱۹۴۱ در راه بازگشت به پورتلند ازسنت توماس در جزایر ورجین این کشتی همراه با ۶۱ خدمه در همان مسیری که کشتی خواهرش، پروتئوس یک ماه پیش ناپدید شده بود، ناپدید شد.

۸ - پروتئوس

 

USS Proteus AC-9

 

USS Proteus کشتی زغال سنگ نیروی دریایی آمریکا است که به کشتی تجاری تبدیل شده بود. در ۲۳ نوامبر ۱۹۴۱ زمانی که پروتئوس از سنت توماس در جزایر ورجین عازم بندری در ساحل شرقی ایالات متحده بود، این کشتی ۱۶۵ متری حامل ۵۸ خدمه و محموله‌ای از سنگ معدن بوکسیت آلومینیوم بدون هیچ ردی ناپدید شد، دو خواهر از سه خواهر دیگر این کشتی نیز به سرنوشتی همانند پروتئوس دچار شدند.

۸ - فعالیت‌های ماوراء الطبیعه؟

 

strange-clock

 

نظریه‌های مرموز زیادی در تلاش برای توضیح ناپدید شدن‌ها در این منطقه ارائه شده است، از آدم ربایی بشقاب پرنده‌ها، سفر در زمان، دروازه‌هایی به ابعاد دیگر و ناهنجاری‌های میدان مغناطیسی تا پدیده‌های ژئوفیزیکی و حباب‌های عظیم گاز متان. نظریه‌ی محبوب دیگری نیز به استقرار شهر از دست رفته‌ی افسانه‌ایآتلانتیس در زیر آب‌های این منطقه و تداخل تکنولوژی پیشرفته‌ی آن با وسایل نقلیه نزدیک به آن اشاره می‌کند.

۹ - توضیحی منطقی

 

plane-lightning

 

در‌واقع بسیاری از ناپدید شدن‌ها در مثلث برمودا شبیه حوادثی است که در مناطق دیگر جهان نیز روی می‌دهد. شواهدی مبنی بر تأثیر غیر عادی این منطقه بر تعداد زیادی از وسایل نقلیه‌ی گذرا از آن وجود ندارد، طوفان‌های غیر قابل پیش‌بینی در این منطقه به وجود می‌آیند و طبق گزارش نیروی دریایی جریان اقیانوسی گرم و قوی گلف استریم در این منطقه می‌تواند باعث تغییرات سریع و خشن آب و هوایی شود؛ همچنین این جریان می‌تواند به سرعت هرگونه شواهدی از وسایل نقلیه را نیز پاک کند.

۱۰ - اعماق تیره

 

carrib-shipwreck

 

یافتن کشتی‌ها و هواپیماهایی که در این منطقه غرق شده‌اند کاری بسیار دشوار است. قسمت‌هایی از مثلث برمودا در عمیق‌ترین بخش اقیانوس اطلس قرار گرفته است، جایی که عمق آب به حدود ۹۲۰۰ متر می‌رسد بنابراین نباید انتظار یافتن غرق شدگان در این منطقه را به سادگی داشته باشیم. تصویر بالا کشتی غرق شده‌ی کارائیب را که توسط محققان سازمان ملی اقیانوسی و جوی ایالات متحده در سال ۲۰۱۱ کشف شد را نشان می‌دهد.



:: برچسب‌ها: مثلث برمودا ,
:: بازدید از این مطلب : 100
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 20 بهمن 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : غلامرضا نیک نام

 

مدآنلاین:  ما قصد داریم، امروز مجموعه‌ای از زیباترین باغ‌های دنیا را به شما طرفداران طبیعت وعروس‌ها و دامادهای در شرف ماه عسل نشان دهیم.

Kew در انگلیس

این باغ در سال 1759 و در زمان شاهزاده آگوستا با مساحت تقریبی 326 هکتار ساخته شده و در آن از 50000نوع گیاه مختلف استفاده شده است.در این باغ،ساختمان‌های مشهوری همچون «پاگودا» و «پالم » قرار دارند. نمای بیرونی باغ بیشتر شبیه دروازه‌های بزرگ چین ساخته شده و شما با پیاده روی در این باغ ،چیزهای جدیدی را کشف خواهید کرد.

Kevkenhof در هلند

این باغ، زیباترین باغ بهاری در کل دنیاست. بیش از 7 میلیون گل مختلف در آنجا کاشته‌اند؛ گل‌هایی چون داوودی و آلاله. مساحت این باغ 32 هکتار بوده و رستوران‌ها و کافی‌شاپ‌های خانوادگی زیادی در آن وجود دارد.

Susan nogh nutch در تایلند

ساخت این باغ به سال 1980 بازمی‌گردد. طراح این باغ ،خانم سوزان ناگ است .او در این محیط از باغچه‌های فراوان کوچکی هم بهره برده است و درخت سدر و افرای این باغ معروف است.

Versalice در فرانسه

این باغ توسط امپراطور« لوئیس» در سال 1661 ساخته شده و در طراحی آن از مهندسان مجرب، نقاشان و طراحان معروف استفاده شده است.

Butchart در کانادا

این باغ زیبا توسط «رابرت باچارت» طراحی شده است. در طراحی این باغ از افسانه‌های اونتاریو بهره‌گیری کرده‌اند. می‌گویند اولین مرحله ساخت باغ را ازحصارکشی دور خانه شروع کرده‌اند.

Desert botanica در آریزونا

در این باغ مجموعه‌ای از زیباترین گیاهان صحرایی کاشته شده است. بخش تحقیقات گیاهان صحرایی و کتابخانه، که نقطه قوت آن است برابر با 13700 فوت مربع(حدود 500 متر) است. این باغ بیش از 50 هزار گونه گیاهی دارد.

Yuyuan در چین

این باغ سنتی را «مینگ دیناتسی» ساخته است. در زبان انگلیسی، واژه ی yuyuan به معنی «باغچه ترکیبی» است و به نظر می‌آید لحظات مسرت‌بخشی در این مکان سپری می‌شود.

Farchild botanic در فلوریدا

در این باغ از نمونه گیاهان استوایی استفاده شده و در مرکز باغ انواع گیاهان فلوریدای جنوبی، گیاهان ماداگاسکار وآفریقایی  کاشته‌اند. درختان افرا و بلوط نیز در این باغ خوب می‌رویند.

 



:: برچسب‌ها: 8باغ زیبا ,
:: بازدید از این مطلب : 720
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 20 بهمن 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : غلامرضا نیک نام

متخصصان دانشگاه وایومینگ آمریکا می‌گویند فلفل تند حاوی ترکیب‌های مفیدی است که می‌تواند روند شیوع چاقی را تغییر دهد.

در این بررسی مشخص شد مصرف فلفل تند می‌تواند در کاهش وزن نقش موثری داشته باشد.

یکی از محققان این مطالعه گفت: چاقی از عدم توازن بین دریافت کالری و مصرف انرژی ناشی می‌شود. در بدن انسان سلول‌های چربی سفید، انرژی را ذخیره می‌کند و سلول‌های چربی قهوه‌ای همچون وسیله‌ای گرمازا عمل می‌کند تا چربی‌های ذخیره شده سوخته شوند. خوردن غذاهای مملو از کالری و عدم فعالیت جسمی می‌تواند تعادل متابولیسم را برهم زده و به چاقی منجر شود.

بیشتر افراد می‌دانند در صورتی که دو فاکتور مصرف مواد خوراکی به مقدار زیاد را همراه با زندگی کم تحرک دنبال کنند، دچار اضافه وزن می‌شوند. با این حال متخصصان آمریکایی روشی را ارائه داده‌اند که متابولیسم بدن را بدون اجبار به کاهش دریافت کالری و با استفاده از ماده کپسایسین در فلفل تند تحریک می‌کند.

در این بررسی متخصصان به رژیم غذایی موش‌های آزمایشگاهی که مواد خوراکی با چربی بالا مصرف می‌کردند ترکیب کپسایسین گرفته شده از فلفل تند اضافه کردند و در نهایت از اضافه وزن آنها جلوگیری شد. این روش از اضافه وزن کلی در موش‌ها پیشگیری کرد.

به گفته متخصصان هدف از انجام این مطالعه درک مکانیسم مقابله ترکیب کپسایسین با چاقی بود. همچنین مشخص شد افزودن 0.01 درصد از این ترکیب به رژیم غذایی موش‌ها برای جلوگیری از بالا رفتن وزن در آنها کافی است.

به گزارش مدیکال دیلی، متخصصان معتقدند ترکیب کپسایسین چربی سفید بد و نامناسب برای سلامتی را از طریق حرارت به چربی قهوه‌ای تبدیل می‌کند. همچنین زمانی که فردی ورزش می‌کند به طور طبیعی چربی سفید به چربی قهوه‌ای تغییر می‌کند.



:: برچسب‌ها: فلفل تند ، چاقی ، متابولیسم ,
:: بازدید از این مطلب : 83
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 20 بهمن 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : غلامرضا نیک نام

مدآنلاین: باغ Miracle  در دبی، یکی از زیباترین و بزرگ‌ترین باغ‌های گل در سراسر دنیاست. تقریبا 45 میلیون گونه گل با هر رنگی در این باغ کاشته شده است و هر کدام بیانگر منظره‌ای زیباست. مطمئنا شما با دیدن این همه تنوع و زیبایی انگشت به دهان خواهید ماند. گل‌ها را به اشکال مختلفی همچون دایره‌ای، حلقوی، پاپیون، تونل‌های رمانتیک و ستاره‌ای درست کرده‌اند.

این گل‌ها در صدها رنگ متفاوت با همدیگر ترکیب شده‌اند تا این چشم‌انداز زیبا خلق شود. نکته قابل توجه این‌ است که این باغ در میان صحرایی بی‌آب و علف قرار دارد و برای نگهداری گل‌های آن از سیستم‌های زیستبومی استفاده کرده‌اند. بزرگ‌ترین دیوارگل‌دار دنیا در میان این باغ قرار دارد که عرض آن در حدود یک کیلومتر است.

به این باغ نگاه کنید و از دیدن گل‌های بسیار زیبای آن لذت ببرید و نظر خود را با ما در میان بگذارید.

 گشتی در بزرگترین باغ گل دنیا

  • گشتی در بزرگترین باغ گل دنیا



:: برچسب‌ها: باغ ,
:: بازدید از این مطلب : 632
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 20 بهمن 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : غلامرضا نیک نام

بیماری ایدز علامت ندارد و مسوولان وزارت بهداشت می گویند، بیش از 60 هزار نفر در کشور وجود دارند که از بیماری خود بی اطلاع هستند، بنابراین افراد دارای رفتارهای پرخطر جنسی و معتادان، دو گروهی هستند که حتما باید آزمایش ایدز بدهند.

به گزارش ایرنا، طبق آخرین آمار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، میزان ابتلا به ویروس «ایدز/اچ.ای.وی» - HIV/AIDS - تا اول مهر امسال در کشور 28 هزار و 663 نفر بوده در حالیکه بیش از 60 هزار ایرانی از ابتلا به این بیماری اطلاعی ندارند.

سووال بسیاری از افراد بویژه جوانان شاید این باشد که از کجا بفهمند آیا به این بیماری مبتلا هستند یا نه و آیا با با انجام آزمایش و مثبت بودن پاسخ آن، اطلاعات بیماری شان به اطلاع عموم و خانواده می رسد و آیا از پس هزینه های انجام این آزمایش ها برمی آیند و اصلا هزینه این آزمایش ها چقدر است، آیا انجام این آزمایش ها درد دارد و انجام آن چقدر وقت می گیرد و اصلا تشخیص زودهنگام ایدز چه منفعتی دارد؟

مسوول فنی آزمایشگاه ایدز غرب تهران در گفت وگو با خبرنگار اجتماعی ایرنا در پاسخ به این سووالات می گوید: اولین چیزی که افراد باید بدانند این است که برای انجام آزمایش های ایدز، حتی نام آنان نیز پرسیده نمی شود و بدون ثبت هیچگونه اطلاعات شخصی، آزمایش ها انجام می شود.

دکتر «فرح بخارایی سلیم» می افزاید: آزمایش ایدز برای تشخیص این بیماری کاملا رایگان بوده و هزینه ای از مراجعه کنندگان، دریافت نمی شود.

وی خاطرنشان می کند: در آزمایش های دیگر از خون افراد نمونه وریدی گرفته می شود، درحالیکه انجام آزمایش ایدز بدون خونریزی و غیروریدی بوده و فقط یک نمونه کوچک خون گرفته می شود.

مسوول فنی آزمایشگاه ایدز غرب تهران می گوید: انجام آزمایش تشخیص ایدز بسیار سریع بوده و فقط 20 دقیقه طول می کشد.

بخارایی سلیم می افزاید: تشخیص و درمان به موقع و سریع ایدز موجب می شود که بیماران طول عمر بیشتر و زندگی با کیفیت تری داشته باشند و از سوی دیگر از انتقال این بیماری به دیگر افراد خانواده یا جامعه جلوگیری می شود.

وی تصریح می کند: به غیر از پرسنل پزشکی، افرادی که رفتارهای پرخطر جنسی و اعتیاد داشته اند یا حتی همسر معتاد دارند باید بدانند که ممکن است به ایدز مبتلا شده باشند.

به هرحال، ظاهر فرد نشان دهنده ابتلا به ویروس ایدز نیست و تنها راه تشخیص، انجام آزمایش خون از نظر داشتن ویروس «اچ.آی.وی» است.

مشاوره و آزمایش «اچ.آی.وی» نیز در پیشگیری و هم در مراقبت و درمان، اهمیت دارد.

برای آزمایش ایدز باید به کجا مراجعه کرد؟


اگر فردی مشکوک به ابتلای خود یا همسرش بوده یا در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر درباره ایدز می تواند به نزدیک ترین مرکز مشاوره بیماری های رفتاری محل سکونت خود مراجعه کند.

در این مراکز تمام خدمات شامل آموزش، مشاوره، آزمایش ویروس «اچ.آی.وی» و ارائه وسایل پیشگیری از انتقال بیماری به صورت رایگان و با حفظ رازداری ارائه می شود.

مراکز مشاوره بیماری های رفتاری تحت نظارت دانشگاه های علوم پزشکی در سراسر کشور فعالیت کرده و دسترسی همه افراد به این مراکز به راحتی امکانپذیر است.

آدرس و شماره تلفن مراکز مشاوره بیماری های رفتاری با نام «مراکز مشاوره ایدز» در هر شهرستان از طریق سامانه 118 قابل دستیابی است.



:: برچسب‌ها: آزمایش ایدز ، معتادان ,
:: بازدید از این مطلب : 112
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 20 بهمن 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : غلامرضا نیک نام
محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه ایران مورد هجوم برخی از تندروهای داخال ایران قرار گرفته است. این انتقادات در یک ماه اخیر نسبت به پیاده‌روی ظریف با همتای آمریکایی‌اش یعنی جان کری در خلال مذاکرات ژنو، سرازیر شده است.
 
به گزارش «آفتاب» به نقل از نیویورک تایمز، در حالی که این‌گونه رفتارهای دیپلماتیک برای تغییر و تعدیل فضای متشنج مذاکرات کاملا مرسوم و عادی است اما خشم تندروها را برانگیخته است.
 
چند روز گذشته بر اساس گزارش رویترز گروهی از اصولگرایان مجلس ایران نامه‌ای را امضا کرده‌اند که از ظریف خواسته شده است تا درباره پیاده‌روی چند دقیقه‌ایش با کری توضیح دهد. اما با تمام این حواشی و انتقادها، محمد جواد ظریف که یکی از زبده‌ترین و ملایم‌ترین دیپلمات‌های ایرانی است، در مونیخ به دیدار وزرای خارجه کشورهای قدرتمند رفت تا بتواند برای پیشبرد مذاکرات تلاش خود را بکند.
 
این دیدار در حالی صورت گرفت که ظریف کمتر در مقابل دوربین‌ها ظاهر شد و بیشتر پشت میز مذاکرات نشسته بود. ظریف و تیمش به پیشنهاد کری یک ملاقات فرعی یک ساعته در حاشیه مذاکرات داشتند که هلگا شمید دیپلمات ارشد اتحادیه اروپا نیز به آنان پیوسته بود.
 
طی این مذاکرات هیچ پیاده‌روی در نظر گرفته نشده بود و عکاسان و خبرنگاران گزارشات و عکس‌های مربوط به دست دادن و احوالپرسی کری و ظریف را که از مرسومات دنیای دیپلماتیک است، را مخابره نکردند. البته دولت آمریکا صریحا اعلام کرد که این تصمیم از طرف ایران اتخاذ شده است.
 
ایران و همپای مذاکرات هسته‌ایش آمریکا، تا اواخر ماه مارچ که ضرب العجل مذاکرات در آن قرار گرفته است، فرصت دارند تا بر سر برنامه هسته‌ای ایران به توافق برسند. خبرها حاکی از این است که در مذاکرات روز گذشته پیشرفت‌های قابل قبولی داشته‌‌اند.
 
یکی از مقامات وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که «جان کری» و «محمدجواد ظریف» وزرای خارجه آمریکا و ایران روز شنبه 18 بهمن ماه در «مونیخ» با یکدیگر دیدار و گفت‌وگو می‌کنند. همچنین «سیدعباس عراقچی» معاون وزیر امورخارجه و عضو ارشد تیم مذاکره کننده کشورمان پیش از ادامه رایزنی‌های هسته‌ای در مونیخ خبرداده بود.
 
وی تصریج کرد: حضور وزرای امور خارجه کشورهای 1+5 یا اکثر آنها در مونیخ، فرصت خوبی ایجاد می‌کند تا ملاقات‌های دوجانبه‌ای در سطح وزرا برگزار شود.
 
عراقچی خاطرنشان کرد: این رایزنی‌ها در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیخ، از جمعه تا یکشنبه دنبال می‌شود.
 
 


:: برچسب‌ها: محمدجواد ظریف ، تندورها ، مذاکرات هسته‌ای ,
:: بازدید از این مطلب : 89
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 20 بهمن 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : غلامرضا نیک نام
یک روزنامه انگلیسی عکسها و اطلاعاتی را درباره شماری از جلادان گروه تروریستی داعش منتشر کرد.
 
روزنامه "تایمز" چاپ انگلیس با انتشار اطلاعات و عکسهایی درباره 5 جلاد داعش تأکید کرد که سازمان اطلاعات این کشور هنوز هویت واقعی جلاد اصلی داعش را در فیلمهای سر بریدن اسرا نمی داند.
 
در گزارش این روزنامه آمده است که تیم جلادان داعش از 5 نفر تشکیل شده است و این افراد فیلم سربریدن اسرا را کارگردانی و فیلم برداری می کنند.
 
سرپرست این تیم "نیرو سرایوا" (Nero Saraiva) تبعه پرتغال است.
 
این تروریست پس از مهاجرت به لندن چندین سال در انگلیس زندگی کرد و پس از آن در سال 2012 به سوریه سفر کرد و تروریستها در این کشور ملحق شد.
 
سرایوا یکی از 5 نفری است که مدتها ساکن شرق لندن و تحت نظر اطلاعات انگلیس بود.
 
سرایوا 4 فرزند دارد و قبلا عکسهایی را از خودش منتشر کرده که در آن سلاح هایش شبیه به فردی است که در فیلم‌های اعدام داعش با نام "جان" شناخته می شود.
 
تایمز اذعان کرد که این 5 نفر پس از انتقال به انگلیس گرایش‌های افراطی پیدا کردند. سرایوا سال 2014 نیز به عنوان یکی از طراحان حمله تروریستی در شرق آفریقا با همکاری گروه تروریستی "الشباب" القاعده معرفی شد.
 
این تروریست 39 روز قبل از انتشار فیلم سربریدن "جیمز فولی" خبرنگار آمریکایی در صفحه خود در شبکه های اجتماعی نوشت که به زودی داعش فیلم جدیدی را برای رساندن پیامی به آمریکا منتشر خواهد کرد.
 
این 5 تروریست طبق گزارش تایمزف از هواداران مسابقات فوتبال هستند؛ به صورتیکه یکی از آنان قبلا فوتبالیست بود. "فابیو پوکاس" که فقط 22 سال دارد در سال 2012 از لیسبون به لندن رفت تا یک فوتبالیست حرفه ای شود.
 
این روزنامه انگلیسی خاطرنشان کرد که فابیو در یک تیم فوتبال معروف به نام "اسپورتینگ لیسبون" رشد کرده بود .. تیمی که بازیکن معروفی به نام "کریستیانو رونالدو" نیز در آنجا توپ زده بود.
 
پوکاس اکنون نزد داعش با نام "عبدالرحمن الاندلسی" شناخته می شود. 
 
بر اساس این تحقیقات، "سالسو رودریگز داکوستا" جوان دیگری است که قصد داشت فوتبالیست حرفه ای شود.
 
این تروریست ماه قبل در یکی از فیلم‌های داعش در سوریه سلاح به دست ظاهر شد. وی در آن فیلم معلمان مدارس غربی را تاجران مواد مخدر و کودک آزار توصیف کرد.
 
 
 
 
 
 


:: برچسب‌ها: جلاد ، داعش ,
:: بازدید از این مطلب : 84
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 20 بهمن 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : غلامرضا نیک نام
آیت‌الله اکبر هاشمی رفسنجانی، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در دیدار جمعی از اعضای انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی، جوانان را سرمایه‌های نظام و کشور خواند و گفت: باید پایه‌های علمی، اعتقادی امروز جوانان را برای آینده محکم کرد و اقدامات گذشته‌ی انجمن‌های اسلامی نقش سازنده‌ای در مراحل مختلف انقلاب ایفا کرده است.
 
به گزارش آفتاب، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با تبریک سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، خاطرنشان کرد: حقیقتاً انقلاب اسلامی در تمام دنیا بی‌سابقه و بی‌نظیر است که در نتیجه حرکت‌های خودجوش مردمی در سراسر ایران پدید آمد.
 
هاشمی رفسنجانی با یادآوری اوضاع کشور در آغاز نهضت روحانیت و رهبری امام(ره) گفت: بعضی‌ها براساس یک تفکر غلط و با عنوان «ولایتیون» هرگونه مبارزه علیه رژیم پهلوی را تلاش برای برافراشتن پرچم ضلال در زمان غیبت می‌دانستند.
 
وی افزود: این گروه آن‌قدر در افکار خود پافشاری می‌کردند که مبارزین را تحقیر و اخبار امام(ره) را سانسور و بایکوت می‌کردند و حتی می‌گفتند جواب خون کشته‌شدگان در مبارزه را چه کسی خواهد داد.
 
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره فرصت‌طلبی این گروه،اظهار کرد: پس از پیروزی انقلاب و مخصوصاً بعد از رحلت امام(ره) به گونه‌ای حرف می‌زنند و ادعا می‌کنند که اگر سابقه آنها در تاریخ روشن نبود، چه بسا مردم و مبارزین را متهم به همراهی با رژیم پهلوی می‌کردند که الان گاهی چنین نیز می‌کنند.
 
هاشمی رفسنجانی با تکریم نقش مردم در مراحل مختلف و اهمیت این حضور در شرایط فعلی گفت: مردم ایران با حضور در راه‌پیمایی 22 بهمن به دنیا ثابت می‌کنند که انقلاب را تنها نمی‌گذارند.
 
وی درباره تأثیر حضور تک‌تک افراد در راهپیمایی نصریح کرد: قطره قطره حضور مردم دریا و اقیانوسی را در خیابان‌ها خلق می‌کند که امواج آن دشمنان را نا امید می‌کند.
 
هاشمی رفسنجانی با تشکر از احساسات پاک و لطیف جوانان و نقش آفرینی‌های آنان در مراحل مختلف انقلاب اسلامی، روح جوان را مبرّا از ویروس‌های مخرّب دانست و خاطر نشان کرد: همه ما امیدواریم که این قشر با رشد آگاهی خود، مردم را دلگرم نمایند.
 
وی با یادآوری آیه «لَوْلاَ یَنْهَاهُمُ الرَّبَّانِیُّونَ وَالأَحْبَارُ عَن قَوْلِهِمُ الإِثْمَ وَأَکْلِهِمُ السُّحْتَ»(آیه 63 سوره مائده) گفت: اگر چه همه مردم موظف به پرهیز از گناه و کسب روزی حلال هستند، اما خطاب خداوند در این آیه، علما و روحانیون و احبار هستند که امروز شامل جوانان مستعد، استادان حوزه‌ها و دانشگاه‌ها می‌باشد.
 
هاشمی رفسنجانی امر به معروف و نهی از منکر را به عنوان نظارت عمومی، یکی از مترقی‌ترین درس‌های قرآنی دانست وافزود: اگر مردم با احساس وظیفه بر مسایل واقعی جامعه نظارت کنند، جلوی بسیاری از انحرافات احتمالی را می‌گیرند.
 
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه سوره نصر را از سوره‌های امیدوار کننده خداوند در قرآن دانست و اظهار کرد: تفسیر علمی این سوره در زمان ما، موج حضور مردم در راهپیمایی‌ها بود که با وعده‌های خداوندی به نصرت الهی رسیده‌اند.
 
وی با برشمردن تفاوت‌های انقلاب مشروطه و انقلاب اسلامی خاطر نشان کرد: عده‌ای از بزرگان با پیشتازی مراجع، انقلاب مشروطه را پیروز و در کشوری که سابقه تاریخی آن سلطنت و حکومت‌های موروثی بود، مجلس را پایه‌گذاری کرده‌اند.
 
هاشمی رفسنجانی با تکریم نقش علما و مراجع حوزه‌های علمیه ایران و نجف در انقلاب مشروطه، گفت: به خاطر عدم حضور مردم و اختلاف بین انقلابیون، آتش حقیقت‌خواهی مشروطه خاموش شد و جامعه به استبداد رضاخانی رسید که تسمه از گرده مردم می‌کشید.
 
وی در ادامه با یادآوری اتفاقات جنگ جهانی دوم و اهمیت جغرافیای ایران برای قدرت‌های استعماری، خاطر نشان کرد: بردن رضاخان و آوردن محمدرضا شاه برنامه استکباریون بود تا نگذارند مردم نسبت به منافع و مصالح خود تصمیم بگیرند.
 
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با تشریح فضای جامعه از شهریور 1320 تا 28 مرداد 1332 و فعالیت‌های گروه‌های ملی و مذهبی تصریح کرد: چنان فضای جامعه را با تبلیغات مسموم آلوده کرده بودند که مردم عادی سقوط دولت مصدق را مبارک می‌پنداشتند!
 
هاشمی رفسنجانی با اشاره به آغاز نهضت روحانیت در دهه سی و آشکار شدن آن از نخستین سال‌های دهه چهل، گفت: امام که عوامل ناکامی حرکت‌های قبل را در عدم همراهی مردم می‌دانستند، از همان آغاز بر نقش مردم تأکید کردند و تا آخرین لحظات حیات مبارکشان عقیده خویش بودند.
 
وی با یادآوری حوادث پیش و پس از تصویب انجمن‌های ایالتی و ولایتی، خاطر نشان کرد: همراهی مردم با امام(ره)، رژیم متکبّر را مجبور به عقب نشینی کرد و پس از آن بود که رژیم تصمیم گرفت با تعابیر مردم فریب، سرمایه همراهی عمومی را از نهضت روحانیت و امام بگیرد.
 
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با ارائه تحلیلی از مبارزات مسلحانه و اتفاقات منجر به 15 خرداد 42، گفت: آنچه در همه مراحل مبارزه، انقلابیون را امیدوار و رژیم را نا امید می‌کرد، همراهی مردم بود.
 
هاشمی رفسنجانی با تاکید بر نقش مردم در پیروزی انقلاب و تثبیت پایه‌های نظام در اوج شورش‌های کور و تجزیه‌طلبی‌ها خاطر نشان کرد: وقتی به جنگ تحمیلی رسیدم، آنچه که ارتش تا بن دندان مسلح حزب بعث را زمین‌گیر و به تدریج مجبور به عقب‌نشینی کرد، حضور مردم در قالب نیروهای بسیج بود.
 
وی مردم را سرمایه اصلی و مهمترین علت موجبه و مبقیه انقلاب خواند و گفت: وظیفه دلسوزان است که از مردم حمایت کنند و نگذارند مردم مأیوس شوند.
 
هاشمی رفسنجانی همچنین یأس از آینده را برای هر جامعه‌ای خطرناک دانست و اضافه کرد: آگاهی مردم شرط اول کار است و در این راه نقش دانشجویان، استادان، طلبه‌ها و علما بسیار کارساز است.
 
وی با توصیف کردن حضور انبوه دانشجویان در کشور و گسترش وسایل اطلاع‌رسانی به عنوان سرمایه های مهم انقلاب اسلامی تاکید کرد: وقتی مردم آگاه شوند، کار برای متحجرین و افراط‌گرایان سخت‌تر می‌شود.
 
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام وظیفه دانشجویان و طلبه‌ها را هوشیار کردن منطقی جامعه دانست و اظهار کرد: اگر از افراط و تفریط بپرهیزیم و به معنای واقعی کلمه و از سر دلسوزی و با هدف بهتر کردن امور، نقد کنیم، مسیر حرکت جامعه به سوی توسعه و تعالی هموار می‌شود.
 
هاشمی رفسنجانی با یادآوری شرایط قبل از انتخابات ریاست جمهوری سال 92 که ظاهر امر به نفع جریان‌های دیگر بود، گفت: من با اطلاعاتی که از رشد آگاهی مردم داشتم، در دیدارهایی که دیگران نا امید بودند، تأکید می‌کردم که دیگر با هیچ رسانه‌ای نمی‌توانند این مردم را فریب دهند.
 
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به عقب‌نشینی تدریجی استعمار و استبداد در دنیا اظهار کرد: جای شگفتی است که بعضی‌ها فکر می‌کنند می‌توانند آن روش‌های مرده را احیا کنند.
  
 


:: برچسب‌ها: آیت‌الله هاشمی رفسنجانی ، آگاهی مردم ، متحجرین ,
:: بازدید از این مطلب : 258
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 20 بهمن 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : غلامرضا نیک نام
روزنامه "واشنگتن پست" گزارشی را درباره "سجی دلیمی" منتشر کرد که گفته می‌شود همسر "ابوبکر بغدادی" سرکرده اصلی گروهک تکفیری داعش است. 
   
به گزارش این روزنامه و با استناد به اظهارات مسئولان نظامی لبنان، دلیمی که اکنون در یکی از زندان‌های لبنان به سر می‌برد، با مدارک جعلی هویت اصلی خود را پنهان کرده بود؛ مدارکی که نشان می‌داد وی یک شهروند سوری به نام "ملک عبدالله" است، ولی در پایایان مسئولان نظامی به این مسئله پی بردند که این شخص، سجی الدلیمی-شهروند عراقی- است که 6 سال پیش و به مدت کمتر از سه ماه با بغدادی ازدواج کرده بود. 
 
 
در این گزارش آمده است، ارتش لبنان دلیمی را در نوامبر سال 2014 به همراه دختربچه‌ای بازداشت کردند که احتمالا دختر سرکرده اصلی داعش است. 
 
بنا بر این گزارش، دلیمی دست کم سه بار ازدواج و در چندین کشور در خاورمیانه زندگی کرده است.  این در حالی است که مسئولان نظامی لبنان، او را زنی با اراده و مستقل توصیف کردند. 
 
واشنگتن پست در ادامه می‌افزاید: دلیمی در سال گذشته صدها هزار دلار به تروریست‌های اهل سنت رسانده است؛ کسانی که در طول مرزهای لبنان و سوریه فعالیت می‌کنند. 
 
مسئولان نظامی لبنان همچنین تأکید کردند که برای دلیمی کاری نداشت که وارد اردوگاه‌های پناهندگان سوری در شهر کوهستانی عرسال واقع در شمال لبنان شود. به گفته آنها، "حمید الدلیمی"پدر سجی، وی را تشویق کرده بود که ازدواج با بغدادی را بپذیرد. 
 
به گزارش این روزنامه آمریکایی، دلیمی با یک مرد عراقی دیگر ازدواج کرده بود و از وی دو پسر دارد. اما دختر وی که 5 سال دارد، دختر بغدادی است. 
 
به گزارش باشگاه خبرنگاران، مسئولان لبنانی در ادامه اظهارات خود تصریح کردند که دلیمی بیش از 200 هزار دلار از طریق حواله‌های بانکی و مؤسسات خیریه دریافت و آن را در میان تروریست ها پخش کرده است. 
 
سرویس‌های امنیتی لبنان نیز اعلام کردند که فعالیت دیلمی از طریق سرویس های اطلاعاتی غرب صورت می‌گرفته است. 


:: برچسب‌ها: داعش ,
:: بازدید از این مطلب : 82
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 20 بهمن 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : غلامرضا نیک نام
به گزارش باشگاه خبرنگاران، در آستانه ۲۲ بهمن سی و ششمین سالگرد شکوهمند انقلاب اسلامی با حضور امیر حاتمی جانشین وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و امیر سرتیپ خلبان علیرضا برخور جانشین فرمانده نیروی هوایی ارتش، هواپیمای جدید جت جنگنده و آموزشی پیشرفته با نام صاعقه ۲ ساخت سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع، طی مراسمی رونمایی و به نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران تحویل شد. 
 
 امیر حاتمی جانشین وزیر دفاع در حاشیه مراسم رونمایی از جنگنده صاعقه ۲ در سخنانی با اشاره به راهبرد وزارت دفاع در تقویت ناوگان هوایی نیروهای مسلح با تکیه بر توان بومی گفت: هواپیمای جت مافوق صوت دوکابین صاعقه ۲ که توسط دانشمندان و متخصصان افتخار آفرین سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع و با مشارکت و همکاری نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران طراحی و تولید شده است با ماموریت پشتیبانی نزدیک برای انجام ماموریت‌های تاکتیکی و آموزش خلبانان در مرحله پیشرفته مورد بهره برداری قرار می‌گیرد.
 
 
جانشین وزیر دفاع در بیان مشخصات فنی هواپیمای صاعقه ۲ که نسل دوم هواپیمای صاعقه می‌باشد، اظهار داشت: در طراحی جدیدی که انجام شده، ضمن بالا بردن قدرت رزمی این هواپیما با به کارگیری سامانه‌های الکترواویونیک و سلاح پیشرفته، امکان آموزش پیشرفته را برای جنگنده‌های سنگین موجود و یا جدید فراهم کرده است.
 
امیر حاتمی تصریح کرد: تعمیق بومی‌سازی سامانه‌های مختلف با استفاده از نخبگان دانشگاهی و شرکت‌های دانش بنیان در طراحی، تولید و آزمون‌های مختلف این سامانه‌ها از دستاوردهای مهم دیگر این هواپیما به شمار می‌رود.
 
جانشین وزیر دفاع گفت: این دستاورد مهم در راستای خوداتکایی در بخش جنگنده‌ها و هواپیماهای آموزشی است که مورد تاکید مقام معظم رهبری بوده است؛ این مهم، جمهوری اسلامی ایران را در شمار معدود کشورهای دارای کلاس‌های مختلف از هواپیمای جنگنده و آموزشی بومی قرار می‌دهد.
 
امیر حاتمی افزود: این دستاورد مهم و ارزشمند، نشان داد فرزندان رشید ملت ایران در وزارت دفاع و نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با‌‌‌ همان روحیه سال‌های اول انقلاب و دوران دفاع مقدس و با توکل به خدا، خودباوری و تکیه بر توان و استعدادهای ذاتی خود، در مسیر خودکفایی و استقلال صنعت هوایی و قطع وابستگی‌ها، مصمم و استوار گام‌های ترقی و پیشرفته را تا رسیدن به قله‌های فناوری پیچیده هوایی طی می‌کنند.
 
 
جانشین وزیر دفاع با تبریک این دستاورد بزرگ به محضر فرماندهی معظم کل قوا، نیروهای مسلح و ملت انقلابی و رشید ایران، از تلاش‌های جهادی و همت بلند دانشمندان، متخصصان و مدیران صنایع هوایی وزارت دفاع و نیروی هوایی ارتش تشکر و قدردانی نمود و تاکید کرد: در سایه رهبری‌های حکیمانه رهبر فرزانه انقلاب اسلامی، حمایت‌های رئیس جمهور محترم و تأسی به فرهنگ، کار و مدیریت جهادی راه مقدسی که هزاران شهید، جانباز و آزاده به رهبری حضرت امام خمینی (ره) برای استقلال، عظمت و سربلندی ایران اسلامی آغاز کردند با صلابت و قدرت ادامه خواهد یافت.


:: برچسب‌ها: جنگنده+صاعقه2 ,
:: بازدید از این مطلب : 70
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 20 بهمن 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : غلامرضا نیک نام

سید احمد خمینی پسر سید حسن خمینی

پسر حسن خمینی چه ماشینی سوار می شود؟ /عکس
 
 


:: برچسب‌ها: سیدحسن خمینی ، سید احمد خمینی ,
:: بازدید از این مطلب : 66
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 15 بهمن 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : غلامرضا نیک نام


گوش شیطونی یا گوش الاغی عمل جراحی زیبایی جدیدی است که بین جوانان مرفه تهران ، بخصوص دخترها باب شده است .

 

 

خانواده ایرانی - جراحی زیبایی گوش یا اتوپلاسی نوعی از جراحی است که برای تغییر شکل گوشها در افرادی که دارای گوشهای بسیار بزرگ هستند ، برای تغییر شکل آن استفاده می شود .

همچنین این نوع جراحی برای افرادی که در حوادثی مانند سوختگیهای شدید یا تصادفهایی که منجر به تغییر شکل و آسیب رسیدن به بافتهای خارجی ، از جمله گوش می شود به کار می رود .

 

اما اخیرا شاهد آن هستیم که برخی جوانان که عموما از طبقه مرفه هستند اقدام به انجام این نوع عمل جراحی برای ایجاد تغییر شکل خاص در گوش کرده و گوشهای خود را به گوش " شیطانی " یا " الاغی " تبدیل می کنند .

این نوع جراحی اخیرا بین به اصطلاح بچه پولدارهای تهران ، بخصوص دختران باب شده است .

حالا اینکه چه ضرورتی دارد و یا اصولا چه مزیتی بر اینکه گوش انسان شبیه گوش شیطان " که البته قائدتا کسی گوش شیطان را ندیده "و یا گوش الاغ باشد ، موضوعی است که باید از این دختر خانم ها پرسید .



:: برچسب‌ها: گوش الاغی+ دختران مرفه تهرانی ,
:: بازدید از این مطلب : 377
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 15 بهمن 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : غلامرضا نیک نام

یک زن پنجاه ساله برای جلوگیری از چروک افتادن اطراف چشم، به مدت 40 سال حتی در شادترین لحظات زندگی خود، لبخند نزده است!

خانواده ایرانی - زن انگلیسی با رفتاری نادر و بحث انگیز به منظور حفظ جوانی خود و دوری از چین و چروک ها، از سن 10 سالگی تصمیم گرفت که هرگز لبخند نزند.

روزنامه دیلی میل چاپ انگلیس در شماره امروز دوشنبه نوشت: این زن 50 ساله که تیس نام دارد، در طول 40 سال گذشته هیچگاه لبخند نزده است حتی زمانی که دخترش به دنیا آمد!

زنی که 40 سال است لبخند نزده(+عکس)

تیس در این باره می گوید: من از چین و چروک ها در صورتم رنج نمی کشم؛ زیرا خودم را آموزش دادم که عضلات صورتم را تحت کنترل داشته باشم. همه از من می پرسند که آیا تاکنون بوتاکس تزریق کرده ام؛ اما من می دانم که علت این امر نخندیدن و یا لبخند نزدن از زمانی که نوجوان بودم. نتیجه تصمیم من این بود که هیچ چین و چروکی در صورتم دیده نشود.

وی افزود" بله من خوشحال و شاد هستم و دوست دارم که جوانی خود را حفظ کنم. شیوه من از بوتاکس بسیار طبیعی تر است و تاثیر آن از هرگونه  ماده بهداشتی و آرایشی گران قیمت بیشتر است".

به نوشته روزنامه دیلی میل، شماری از شخصیتهای معروف نیز همین شیوه را در پیش گرفتند؛ مانند کیم کارداشیان ستاره تلویزیونی 34 ساله که اذعان کرد تلاش می کند لبخند نزند "زیرا لبخند موجب ایجاد چین و چروک ها می شود"!
 
 


:: برچسب‌ها: زن انگلیسی ، لبخند ، چین و چروک ,
:: بازدید از این مطلب : 91
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 15 بهمن 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : غلامرضا نیک نام


گردو برای درمان آکنه و ریزش مو بسیار مفید است و در بیماران دیابتی که اعصاب ضعیف دارند می تواند تاثیرگذار باشد.

بررسی های جدید دانشمندان نشان می دهند تنها مصرف 3 عدد گردو در روز معجزات زیادی برای سلامتی بدن ما دارد.

خوردن دانه گردو برای زنان باردار می تواند تاثیر مثبتی بر توسعه مغز نوزاد داشته باشد و در افرادی که فشار خون پایین دارند می تواند از بروز حملات قلبی جلوگیری کند.
 
گردو برای درمان آکنه و ریزش مو بسیار مفید است و در بیماران دیابتی که اعصاب ضعیف دارند می تواند تاثیرگذار باشد.
 
برگ گردو تازه می تواند به عنوان یک پوشش برای بهبود سریع تر زخم استفاده شود و می تواند برا درمان گلو ملتهب، انگل در روده ها، بواسیر و برای تخلیه روده استفاده شود.
 
برگ گردو می تواند در درمان مشکلات پوستی مانند زخم، تعریق بیش از حد از پا، سوختگی و غیره نیز استفاده شود و برای خلاص شدن از مورچه ها به خانه، سوسک، پروانه و غیره می توان با کمک برگ گردو این کار را انجام داد.

افرادی که از زخم معده، مشکلات صفرا و یا مشکلات کبدی رنج می برند باید گردو را جزو منابع غذایی مهم روزانه خود قرار دهند.


:: برچسب‌ها: گردو ، حملات قلبی ، فشار خون ,
:: بازدید از این مطلب : 48
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 15 بهمن 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : غلامرضا نیک نام


مصرف روزانه عسل به طبيعي بودن خواب كمك مي كند. سردرد را كاهش داده و حالت ناتواني و عصبي را در افرادي كه عدم تعادل عصبي دارند، كاهش مي دهد.

درمان بيماري هاي کليوي با عسل

عسل به عنوان يک مدر در درمان ناراحتي هاي کليوي سودمند است.

عسل و تحريكات گلو


عسل به واسطه وجود آنزيم ها و املاح معدني خود در كاهش و حتي درمان التهاب گلو و سرفه هاي مزمن شده بسيار مفيد گزارش شده بنابراين توصيه مي شود كه مقداري عسل را در دهان گذاشته تا به آرامي آب شود و يا مقداري از عسل را در آب ولرم جوشيده (بهتراست از دم كرده گل پونه در آب چوش به همرا يك ليمو استفاده كرد)، حل كرده و آنرا قرقره كنيد و همچنين مي توانيد به تركيب فوق مقداري آبليموي تازه اضافه كرده و در رژيم غذايي روزانه خود قرار داده و ميل نمائيد.

بقراط نوشته شربت عسل براي از بين بردن سرفه و خلط سينه مسلول نافع است.

مصرف عسل با مكمل كاكوتي در درمان سرفه و عفونت هاي ريوي بسيار مفيد گزارش شده است.

عسل و بيماري قلبي


عسل به علت تركيبات قندي به خصوص وجود گلوكز زياد تاثير بسيار مهمي روي عضلات قلبي و تحريك و تقويت آن داشته ، باعث گشاد شدن رگها ، فشار خون را تنظيم و از سكته قلبي جلوگيري مي كند ؛ به واسطه وجود دياستاز ( آنزيم ها) باعث هضم چربي هاي اطراف قلب مي شود . 

بنابراين توصيه مي شود افراد ميانسال به بالا كه دچار بيماري ديابت نيستند هر روز هنگام بيدار شدن، يك قاشق چاي خوري پر، عسل را با نصف استكان آب چوشيده ولرم مخلوط نموده و بنوشند. افزودن عرق بادرنگبويه نيز توصيه شده است .

عسل و بيماري روده


عسل به علت دارا بودن اسيد فرميك دردهاي روده را به خوبي تسكين داده و همچنين به جهت وجود اسانس هاي فرار (عطرگياهان مختلف) نارسايي هاي ناگوار روده را برطرف می كند؛ بنابراين توصيه مي شود تمام افراد در هر سني مصرف عسل به صورت شربت با افزودن مقداري عرقيات گياهي مثل آويشن (كاكوتي)، شاه اسپرهم، ويا آبليمورا در رژيم غذائي هفتگي خود داشته باشند.

عسل و درمان ضعف اعصاب


مصرف روزانه عسل به طبيعي بودن خواب كمك مي كند. سردرد را كاهش داده و حالت ناتواني و عصبي را در افرادي كه عدم تعادل عصبي دارند، كاهش مي دهد.

عسل و بيماران ديابتي

اكثر بيماران ديابتي اين سؤال را در ذهن خود دارند ، براي جواب تا اين حد مي توان گفت كه در مورد ديابت شيرين مصرف عسل همان قدر مضّر است كه مصرف قند ضرر دارد ولي با توجه به خواص جانبي عسل و همچنين وجود فركتوز كه جهت جذب به سلول ها نيازي به انسولين ندارد ، مي توانند عسل را جايگزين مقدار قند مصرف روزانه خود قرار دهند و بايد توجه داشته باشند كه مصرف عسل به عنوان قند اضافي در رژيم غذايي آنها مجاز نيست چرا كه عسل علاوه بر فروكتوز به همان نسبت هم گلوكز دارد.

عسل و بيماريهاي گوارشي


تمام افرادي كه دچار بيماري هاي گوارشي هستند به نفعشان است كه عسل را جايگزين قند و شكر قرار دهند.

توصيه مي شود مبتلايان به زخم معده عسل را در رژيم غذايي خود داشته باشند.

عسل خاصيت مليني ملايني دارد بنابراين افراد مبتلا به يبوست با يك رژيم غذايي مناسب از عسل وضعيت بهتري خواهند داشت .

عسل سرچشمه حيات

عسل روند فيزيولوژيكي پيري را كند ساخته و از ضعف زودرس اعضای حياتي بدن جلوگيري مي كند.

عسل و ترميم زخم (سوختگي ، التهاب ، گزيدگي ، ترك و شقاق)

استفاده از عسل به عنوان مرحم در درمان سوختگي ها كه حتي از دير باز رايج بوده و در طب سنتي نيز به آن اشاره شده است، در ترميم بافتي و جلوگيري ازافزايش عفونت از طريق استعمال خارجي بسيار مفيد مي باشد . عسل به واسطه آنزيم كاتالاز ترميم پوست را سرعت بخشيده ، از شدت درد مي كاهد و از تاول زدن جلوگيري مي كند .

در رابطه با التهاب، گزيدگي، ترك و شقاق مي توان به صورت ماساژ آرام موضع، از عسل استفاده نمود.

عسل از خون ريزي زخم جلوگيري مي كند و موجب انعقاد خون مي شود.

عسل به علت خواص جذب آني كه دارد ترشحات پوستي را جذب و به بافت هاي پوششي غذا مي رساند و باعث شادابي آن مي گردد.

عسل و دندان


عسل به واسطه داشتن مواد ضد باكتريايي در جايگزيني قند براي دندان ها نه تنها مضر نمي باشد بلكه باعث فعال شدن ماده فلورين چاي شده كه يك ماده ضد فساد دندان مي باشد اين در حالي است كه مصرف چاي با قند براي دندان بسيار مضر مي باشد .

تركيب يك قاشق عسل با يك قاشق سركه انگور خانگي براي ماساژ لثه ها جهت محكم نمودن بافت لثه بسيار مفيد گزارش شده است.

عسل و كودكان


مصرف عسل براي كودكان زير يك سال ممنوع است.

ضد كم خوني است، عسل باعث افزايش هموگلوبين خون شده ، به علت داشتن ويتامين B در رشد ونمو آنان تاثير مي گذارد .

در درمان شب ادراي اطفال بسيار مفيد مي باشد، باعث جذب آب و كاهش ميزان كلسيم خون مي گردد.

مستقيماً جذب شده و بنابراين يك منبع انرژي آماده براي كودك است .

عسل و مادران باردار


به مادران باردار كه در آستانه زايمان هستند بايد عسل داده شود چرا كه زايمان را آسان و باعث افزايش شير مادر مي شود.

همچنین مغز استخوان را محكم مي كند و نوزاد قوي متولد مي شود.


:: برچسب‌ها: عسل + بیماران دیابتی ,
:: بازدید از این مطلب : 69
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 15 بهمن 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : غلامرضا نیک نام


آرامگاه حضرت یوسف نبی(ع) در شرق نابلس سرزمین‌های اشغالی قرار دارد که هرازچندگاهی توسط شهرک‌نشینیان صهیونیست مورد تعرض قرار می‌گیرد.

 

 

 


:: برچسب‌ها: عکس ، آرامگاه ، حضرت یوسف ، صهیوننیست ,
:: بازدید از این مطلب : 307
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 15 بهمن 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : غلامرضا نیک نام


سایت خبری "عمون" گزارشی را از اخرین لحظات زندگی "ساجده الریشاوی" و "زیاد الکربولی" قبل از اعدام منتشر کرد؛ این دو نفر ساعاتی پس از انتشار فیلم سوزاندن خلبان اردنی، اعدام شدند.

به گزارش مشرق، سایت اردنی تأکید کرد: دو تن از اعضای داعش که مقامات اردن بامداد امروز آنها را اعدام کردند، خواستار تحویل اموالشان به خانواده خود شدند.
منابع آگاه اعلام کردند که حکم اعدام ساجده الریشاوی و زیاد الکربولی بامداد امروز (چهارشنبه) بین ساعت 4.5 تا 5 بامداد و در سالن اعدام در زندان سواقه واقع در 70 کیلومتری جنوب امان و با حضور مسؤولان اردنی اجرا شد.

سایت "عمون" خاطرنشان کرد، ابتدا الکربولی اعدام شد و پیش از اعدام در پاسخ قاضی که از درخصوص وصیتش پرسد پاسخ داد سلام من را به پدر و مادر برسانید و اموالی را که در اختیار دارید، به آنها منتقل کنید.
الریشاوی در مقابل سؤال قاضی هیچ پاسخی نداد، و فقط به این سوال که تمایل دارد اموالی که در اختیار دارد به خانواده اش برسد پاسخ مثبت داد.
به نوشته پایگاه عمون الریشاوی ساعت دو بامداد با تدابیر شدید امنیتی از زندان زنان "الجویده" به زندان سواقه منتقل شد.



:: برچسب‌ها: درخواست ، تروریست ، اعدام ، اردن ، مشرق ,
:: بازدید از این مطلب : 112
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 15 بهمن 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : غلامرضا نیک نام

عصر ایران - شهر فلوجه عراق هم اکنون تحت کنترل داعش قرار دارد. داعشی ها در ورودی و دیوارهای مناطق مختلف شهر اقدام به دیوار نویسی کرده اند. این تصاویر در صفحات هواداران داعش در شبکه های اجتماعی منتشر شده است.

 
دیوار نویسی داعش در شهر فلوجه عراق (عکس)
دیوار نویسی داعش در شهر فلوجه عراق (عکس)
دیوار نویسی داعش در شهر فلوجه عراق (عکس)
 دیوار نویسی داعش در شهر فلوجه عراق (عکس)
دیوار نویسی داعش در شهر فلوجه عراق (عکس)
 دیوار نویسی داعش در شهر فلوجه عراق (عکس)
دیوار نویسی داعش در شهر فلوجه عراق (عکس)
 دیوار نویسی داعش در شهر فلوجه عراق (عکس)
دیوار نویسی داعش در شهر فلوجه عراق (عکس)
 دیوار نویسی داعش در شهر فلوجه عراق (عکس)
دیوار نویسی داعش در شهر فلوجه عراق (عکس)
 دیوار نویسی داعش در شهر فلوجه عراق (عکس)
دیوار نویسی داعش در شهر فلوجه عراق (عکس)
دیوار نویسی داعش در شهر فلوجه عراق (عکس)
دیوار نویسی داعش در شهر فلوجه عراق (عکس)
دیوار نویسی داعش در شهر فلوجه عراق (عکس)
دیوار نویسی داعش در شهر فلوجه عراق (عکس)
دیوار نویسی داعش در شهر فلوجه عراق (عکس)
دیوار نویسی داعش در شهر فلوجه عراق (عکس)
دیوار نویسی داعش در شهر فلوجه عراق (عکس)
دیوار نویسی داعش در شهر فلوجه عراق (عکس)
دیوار نویسی داعش در شهر فلوجه عراق (عکس)
دیوار نویسی داعش در شهر فلوجه عراق (عکس)
دیوار نویسی داعش در شهر فلوجه عراق (عکس)

 

 


:: برچسب‌ها: دیوار نویسی + داعش ,
:: بازدید از این مطلب : 71
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 15 بهمن 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : غلامرضا نیک نام

واژه نورچشمی‌ها و تخلف مربوط به آنان از آن دست واژه‌هایی است که شنیدنش دست‌کم در دولتی که خود را «پاک‌ترین دولت»، «ضدآقا‌زاده» و «عدالت‌محور» می‌دانست بیشتر به چشم می‌آید.  

به گزارش روزنامه شرق، با گذشت بیشتر از یک‌سال از پایان کار دولت پیشین، همچنان پرونده تخلفات دولت نهم و دهم روی میز مسوولان، نمایندگان مجلس و مراجع قضایی است.  

یکی از این تخلف‌ها مربوط به پرونده فروش خودروهای مگان است؛ فروش خودروهایی که در جریان اجلاس جنبش عدم‌تعهد با قیمت‌هایی بسیار ارزان‌تر از قیمت واقعی به برخی نورچشمی‌ها فروخته شده بود و حالا مسوول پیگیری این پرونده در کمیسیون اصل ٩٠ از تخفیف ١٠میلیونی ٣٠٠دستگاه به برخی افراد خاص خبر داده است. این رقم البته در برابر ارقام نجومی و میلیونی و میلیاردی رقم خاصی نیست، اما موضوع گزارش تخلف است که مدام از این‌سو و آن‌سو به گوش می‌رسد.  

خریداران این خودروها به گفته مصطفی افضلی‌فرد، عضو کمیسیون اصل ٩٠ مجلس «نورچشمی‌‌ها» بوده‌اند. 

 سخنگوی کمیسیون اصل ٩٠ مجلس طی اخطاری در مجلس بیان می‌کند که این مگان‏‌ها در جریان اجلاس، ٨٠میلیون‌تومان خریده شده و پس از آن به قیمت‌های ارزان‌تر و حتی تا مرز ١٥میلیون‌تومان فروخته شده اما یافته‌های جدید کمیسیون نشان از آن دارد که در فروش هرکدام از ٣٠٠ خودرو دست‌کم ١٠میلیون تخفیف غیرلازم داده شده است. البته محمدحسن ابوترابی‌فرد، نایب‌رییس مجلس تاکید دارد که «برای چنین اظهارنظر و اعتراضی باید اسناد موجود باشد»؛ مستنداتی که حالا منابع آن در کمیسیون اصل ٩٠ مجلس موجود و در اختیار افضلی‌فرد قرار گرفته است.  

از جنس همان اسنادی است که اکبر ترکان برای تخلف ١٦میلیاردتومانی ارایه داد. این ١٦میلیارد همان مبلغی است که در روز تحلیف ریاست‌جمهوری به حساب دانشگاه ایرانیان آقای احمدی‌نژاد ریخته شد و طی اعتراض‌ها و جنجالی که برانگیخت، این پول به خزانه دولت بازگشت. اما حالا مصطفی افضلی‌فرد می‌گوید: «گزارش‌ها، واقعیت داشته و حدود ٣٠٠ خودرو با دست‌کم ١٠میلیون‌تومان تخفیف به برخی افراد خاص فروخته شده‌اند.» 

 کمیسیون اصل ٩٠ از وزارت صنعت خواسته تا پایان آبان‌ماه درباره این خودروها گزارشی را ارایه دهد. این تخلف این‌روزها البته یکی از تخلف‏هایی است که درباره دولت احمدی‌نژاد بررسی می‌شود؛ از تخلفات مربوط به پرداخت یارانه‌ها گرفته تا بحث درباره پنج‌هزار پروژه عمرانی که کلنگشان در دوره احمدی‌نژاد زده شده و نیمه‌کاره رها شده‌اند.  

در بین این تخلف‏های وسیع شاید این تخفیف ویژه نورچشمی‌ها چندان به چشم نیاید اما این موضوع خود به‌تنهایی مساله‌ای است که می‌تواند نشان‌دهنده سطوح مختلف تخلف در دولت گذشته باشد و نشان از آن دارد که چنین پرونده‌هایی در دولت‌های نهم و دهم تنوع بسیار زیادی دارد. 



:: برچسب‌ها: تخفیف + مگان + خواص ,
:: بازدید از این مطلب : 89
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 15 بهمن 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : غلامرضا نیک نام


در این نوشتار افزوده شده است: البته در این جنایت علیه سرمایه اجتماعی، محمود احمدی نژاد نیز قطعا شریک جرم رحیمی است و باید به همراه وی محاکمه شود.

نماینده مردم تهران،شمیرانات، ری و اسلامشهر در مجلس شورای اسلامی گفت: به نظرم احمدی نژاد قانون شکن بوده است.

«احمد توکلی» روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا، در مورد مطالب سایت الف که مطلبی در مورد محاکمه احمدی نژاد در کنار محاکمه رحیمی منتشر کرده است، گفت: هر کسی قانون شکنی کرده باشد باید محاکمه شود و از نظر من احمدی نژاد قانون شکن بوده است.

سایت الف در مطلبی با عنوان «احمدی نژاد قطعا شریک جرم رحیمی است» آورده است: محاکمه محمدرضا رحیمی تمام و حکم قطعی محکومیت وی به زندان و جزای نقدی اعلام شده است اما اتهام بزرگ تر وی، ضربه شدید به سرمایه اجتماعی است. کسی که در سال 88 می دانست چنین اتهامی متوجه اوست، چرا مسوولیت بزرگ معاون اولی رییس جمهوری را قبول کرد؟ و چرا مسوولیت حساس ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی را پذیرفت؟

در این نوشتار افزوده شده است: البته در این جنایت علیه سرمایه اجتماعی، محمود احمدی نژاد نیز قطعا شریک جرم رحیمی است و باید به همراه وی محاکمه شود.

در هفته گذشته و پس از قطعیت محکومیت معاون اول دولت دهم به حبس و جزای نقدی، مکاتبه ای بین محمد رضا رحیمی و محمود احمدی نژاد صورت گرفت که هرکدام از یکدیگر برائت جستند.


:: برچسب‌ها: احمدی نژاد + محاکمه ,
:: بازدید از این مطلب : 87
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 15 بهمن 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : غلامرضا نیک نام


علی اکبر جوانفکر نیز در پاسخ به پرسشی در همین زمینه با بیان این‌که «من از جمله کسانی هستم که همیشه با خبرنگاران صحبت می‌کنم» در عین حال اظهار کرد: الان حرفی برای گفتن ندارم.

رئیس‌ دولت‌های نهم و دهم در برابر پرسشی درباره اتهامات اقتصادی که برخی به دولت‌ متبوعش وارد می‌کنند، پاسخ به این سوال را به زمان دیگری موکول کرد.

به گزارش ایسنا، محمود احمدی‌نژاد که به همراه تعدادی از وزرا و مشاوران خود در دولت‌های نهم و دهم برای تجدید میثاق در مرقد امام خمینی (ره) حاضر شده بود، در مورد این‌که آیا پاسخی خطاب به افرادی که دولت قبل را متهم به اتهامات اقتصادی می‌کنند دارید، گفت: پاسخ هست اما وقتش نیست.

وی با بیان این‌که «من امروز مصاحبه ندارم، چرا اصرار می‌کنید» در پاسخ به پرسش خبرنگار دیگری در این‌باره جمله «دهه فجر مبارک» را تکرار کرد.

همچنین حجت‌الاسلام والمسلمین میرتاج‌الدینی معاون پارلمانی دولت دهم نیز در پاسخ به پرسش ایسنا در مورد اتهامات وارده به دولت‌های نهم و دهم، گفت: من به این موضوعات قبلاً پاسخ داده‌ام و نمی‌خواهم که اکنون مصاحبه کنم. درباره این موضوعات قبلاً‌صحبت شده و هرچه من الان بگویم ناقص می‌شود.

حمید بقایی معاون اجرایی نهاد ریاست جمهوری در دولت قبل نیز در پاسخ به با خبرنگار ایسنا، درباره این‌که آیا در مقابل اتهامات اقتصادی که به دولت قبل وارد می‌شود دفاعی دارید؟، اظهار کرد: شنونده باید عاقل باشد که الحمدلله ملت ایران همه عاقل هستند.

علی اکبر جوانفکر نیز در پاسخ به پرسشی در همین زمینه با بیان این‌که «من از جمله کسانی هستم که همیشه با خبرنگاران صحبت می‌کنم» در عین حال اظهار کرد: الان حرفی برای گفتن ندارم.

وی با بیان این‌که «هرگاه شرایط فراهم شود صحبت می‌کنم» در توضیح چگونگی فراهم شدن شرایط، گفت: زمان فراهم شدن شرایط را خودمان تشخیص می‌دهیم و هرگاه که شرایط فراهم شود خودمان صحبت می‌کنیم.


:: برچسب‌ها: احمدی نژاد + دهه فجر ,
:: بازدید از این مطلب : 81
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 15 بهمن 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : غلامرضا نیک نام
آفتاب: طبیعتا به سمت مدرنیته پیش می رویم! قبلا پول نقد می دادند و الان امکاناتی به حوزه ها انتخابیه نمایندگان می دهند. البته دولت یازدهم قول داده وارد این عرصه ها نشود.

به گزارش پارسینه، نامه اخیر محمدرضا رحیمی که در آن از پرداخت پول به 170 کاندیدای انتخابات مجلس سخن گفته، سوالات زیادی را در اذهان مردم به وجود آورد؛ به ویِژه اینکه برخی از این 170 نفر به مجلس فعلی(نهم) راه پیدا کرده اند و به عنوان وکلای مردم مشغول به کارهستند.

قطعا برای موکلان نمایندگان مهم است که بدانند وکلایشان در مجلس چه میکنند

پارسینه در گزارشی مواردی که اخیرا مطرح شد است را مورد بررسی قرار داده است:

کمک یک میلیارد و دویست میلیون تومانی به 170نفر از کاندیداهای مجلس هشتم

در پی اعلام حکم نهایی محکومیت محمدرضا رحیمی، او افشا کرد که یک میلیارد و دویست میلیون تومان به 170نفر از کاندیداهای مجلس هشتم پرداخت شده است؛ کسانی که برخی از آنها در دوره هشتم نماینده بوده اند و برخی به دوره بعد راه یافته اند.

او گفت که فردی به نام جابر ابدالی که از سوی برخی نمایندگان مجلس و مقامات اجرایی برای کمک و پشتیبانی مالی از کاندیداهای اصولگرا در سطح کشور از طریق کمک های غیردولتی اعلام آمادگی کرده و مجموعاً یک میلیارد و دویست میلیون تومان را به قریب 170نفر از کاندیداهای مجلس هشتم پرداخت کرده است.

نامه محمرضا رحیمی سرآغاز طرح موضوعی در مورد پرداخت پول به 170 نفر از کاندیداهای مجلس هشتم شد. بسیاری صحبت های رحیمی را ادعایی بی پایه دانستند و برخی دیگر نامه های مربوط به قدردانی نمایندگان از احمدی نژاد به خاطر انتصاب رحیمی را یادآوری کردند.

کمک 5میلیون تومانی برای پس گرفتن استیضاح کردان

چند روز گذشته هم عوض حیدرپور گفته بود آن چه رحیمی به آن اشاره کرده پولی است که در زمان استیضاح کردان تحت عنوان کمک به مساجد به برخی نمایندگان داده شده تا امضاهای استیضاح را پس بگیرند.

او اضافه کرده که زمان استیضاح کردان رحیمی برای جلوگیری از استیضاح کردان، به دستور احمدی نژاد 5 میلیون تومان به بهانه کمک به مساجد به برخی نمایندگان مجلس پول داد.

کارت های هدیه تامین اجتماعی

آذر ماه سال گذشته و در جریان قرائت گزارش تحقیق و تفحص از سازمان تامین اجتماعی هم عنوان شد که مبلغ یک میلیارد و سیصد و سی و پنج میلیون ریال کارت هدیه از سوی مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی به 37 نفر از نمایندگان مجلس پرداخت شده است؛ موضوعی که تا مدتها نقل محافل بود و گفته می شد این کارت های هدیه بین 200، 300 هزار تومان تا یک و دو میلیون تومانی بوده اند.

امکانات به جای پول نقد

در همین رابطه، غلامعلی جعفرزاده نماینده رشت در گفت و گو با پارسینه می گوید که برخی عوامل دولت یازدهم که معتقد به سبک و سیاق دولت های نهم و دهم هستند برای جلب رضایت نمایندگان، به آنها باج می دهند.

او با اشاره به مواردی از رانت هایی که در دولت گذشته به نمایندگان داده شده، می افزاید: من در دوره هشتم نماینده نبودم و خوشبختانه در دولت فعلی چنین چیزی ندیده ام.

جعفرزاده با اشاره به شیوه های جدید دادن حق السکوت به نماینده ها، می گوید: طبیعتا به سمت مدرنیته پیش می رویم! قبلا پول نقد می دادند و الان امکاناتی به حوزه ها انتخابیه نمایندگان می دهند. البته دولت یازدهم قول داده وارد این عرصه ها نشود.

وی معتقد است: بعضا برای راضی کردن نمایندگان امکاناتی به حوزه های انتخابیه شان می دهند که این به نظر من نوعی رانت و رشوه برای ساکت نگه داشتن نمایندگان است.

این نماینده مجلس می گوید: در دولت فعلی مشخصا یکی دو وزارتخانه هستند که این وضعیت را دارند. متاسفانه برخی عوامل دولت یازدهم که قدرت همراهی با دولت را ندارند و معتقد به سبک و سیاق دولت های نهم و دهم هستند برای جلب رضایت نمایندگان شروع به باج دادن می کنند.

جعفرزاده در ادامه از دولت می خواهد این افراد رابیشتر کنترل کند.

به گفته وی، بعضی نمایندگان هم ادای مخالف را درمی آورند که امتیازی دریافت کند.

اگرچه منصفانه نیست که موارد افشا شده در مورد پرداخت کمک و رشوه به نمایندگان به کلیت مجلس تعمیم یابد اما ذکر این نکته هم الزامی است که حتی موارد معدودی از این دست می تواند اذهان عمومی جامعه را نسبت به به مجلس بدبین کند. 
 
 


:: برچسب‌ها: نمایندگان ، حق السکوت ، محمدرضا رحیمی ,
:: بازدید از این مطلب : 89
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 15 بهمن 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : غلامرضا نیک نام
آفتاب: مشکل این است که شکر اضافه شده در غذاهای فرآوری شده خطری برای سلامتی شما است. مصرف زیاد قند و شکر باعث افزایش شدید در میزان قند خون می شود، که این بالا رفتن قند خون سبب کاهش انرژی و خستگی می شود و انسان بد خو هم می شود و اینچنین اشخاصی ولع قند خوردن دارندو افزایش چشمگیر خوردن قند منجر به مشکلات افزایش وزن ، از جمله دیابت نوع ۲، بیماری های قلبی، و بیماری آلزایمر می شود به گفته کارشناسان، شکر، چربی نیست، ولی علت اصلی اپیدمی چاقی است.

شکر فریب دهنده است


معمولا وقتی که ما در مورد قند و شکر صحبت می کنیم، یعنی از نیشکر بدست آمده. قند از دسته ساکارز شناخته شده است. ساکارز ترکیبی از ۵۰ درصد قند و ۵۰ درصد فروکتوز است. قند و فروکتوز در بدن پردازش متفاوت دارند. پردازش این دو سلامتی انسان را تحت تاثیر قرار می دهد و عواقب جبران ناپذیری دارد.

شکر اعتیاد آور است

شکر مسیرهای بیوشیمیایی در مغز را تغییر داده و فاجعه ای با گیرنده های دوپامین بوجود می آورد. مواد شیرین بعنوان پاداشی برای مغز است که هرچقدر قند وشکر زیاد مصرف کنید مغز شما راتشویق می کند و شمار ا به قند و شکر وابسته تر میکند .در جریان خون قند تبدیل به گلوکز می شود. هیچ محتوای فیبر و پروتئین در قند وجود ندارد که بتواند سرعت آن را کاهش دهد، آن در میوه ها و سبزیجات وجود دارد.

شکر پنهان

قند وشکر پنهان در اکثر غذاهای فراوری شده وجود دارد. حتی غذاهایی که بعنوان کم چرب تبلیغ می شوند حاوی قند اضافی به منظور افزایش طعم و مزه آن هستند، به جای چربی است. حتی اقلام مورد پسند مانند ادویه کاری و یا سوپ و سس آماده قند و شکر اضافه شده است. به طور متوسط، منوشیدنی های گازدار معادل هفت قاشق چای خوری شکر دارند.

فروکتوز مضر است

فروکتوز به طور طبیعی در مواد غذایی مانند میوه ها، سبزیجات و آجیل وجود دارد، اما این بدان معنا نیست که آن برای سلامتی خوب است. قند در روده در طول هضم پردازش می شود توسط تمام سلول در بدن استفاده می شود. فروکتوز به طور کامل و به طور مستقیم به کبد می رود.

حد نرمال استفاده از قند و شکر؟

انجمن قلب آمریکا و سازمان بهداشت جهانی (WHO) توصیه می کنند که مصرف شکر اضافه روزانه باید نه قاشق چای خوری (۳۸ گرم) برای مردان و شش قاشق چای خوری (۲۵ گرم) برای زنان شود.
 


:: برچسب‌ها: قند و شکر ، فروکتوز ، قند خون ,
:: بازدید از این مطلب : 90
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 15 بهمن 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : غلامرضا نیک نام

آفتاب: رئیس سازمان حسابرسی در نشست خبری که به مناسبت دهه فجر برگزار شد، آخرین وضعیت فساد بانکی 12 هزار میلیارد تومانی ،پرونده بابک زنجانی و پرونده "م. ه" را تشریح کرد.

به گزارش ایسنا، مهدی سهیلی پور -رئیس سازمان حسابرسی - در این نشست به پرنده فساد 12 هزار میلیارد تومانی اشاره کرد و گفت:رقم صحیح این میزان 70 میلیارد ریال بوده است که در مراحل مختلف از یک حفره اطلاعاتی کوچک استفاده شده است.

وی افزود: با توجه به اینکه زمان رفت و برگشت چک بانکی دو هفته به طول می انجامد لذا سوء استفاده کنندگان از این فرصت 15 روزه استفاده کردند، بنابراین تمامی این سوء جریان به حفره اطلاعاتی مربوط بوده است.

وی در پاسخ به این سوال که آیا هشداری در مورد سوء جریان مالی 12 هزار میلیاردی اخیر هم داده بودید یا نه، گفت: میزان نقدینگی در 15 سال گذشته 30 برابر شده است اما سیستم کنترلی نظام بانکی کشور به این سرعت رشد نکرده است.

به گفته ی رئیس سازمان حسابرسی در حال حاضر 20 هزار شعبه بانکی در سراسر کشور وجود دارد که هر شعبه به طور متوسط دارای پنج کارمند است که مجموعا 100 هزار نفر را شامل می شوند که این 5 نفر در هر شعبه با حفره های اطلاعاتی بانکی کاملا آشنا هستند، بنابراین باید مکانیزمی طراحی شود که این حفره‌ها پوشش داده شود تا سوء جریانی اتفاق نیفتد.

وی ادامه داد: حسابرسان نمی توانند 20 هزار شعبه را رسیدگی کنند بنابراین بیشتر به دنبال کنترل سیستمی هستیم و از آنجا که طراحی سیستمی بانک‌ها متعلق به 15 سال گذشته است، کنترل‌ها به صورت فیزیکی انجام می شود، بنابراین در این شرایط سوء استفاده اجتناب ناپذیر است.

سهیلی پور با بیان اینکه اطلاعات منسجمی از میزان دارایی های دولت طبق حسابرسی های انجام شده وجود ندارد، به پرونده بابک زنجانی اشاره کرد و گفت:

اتفاقی که در این زمینه افتاد، زاییده تحریم است زیرا اگر تحریم نبود، پولی داده نمی‌شد و نقل و انتقالی انجام نمی گرفت، بنابراین اختلاسی هم به وقوع نمی‌پیوست، بنابراین می توان گفت که تحریم چنین آثاری را در بردارد.

وی در خصوص ورود سازمان حسابرسی به پرونده" م.ه" گفت:قوه قضائیه اطلاعاتی از سازمان حسابرسی درخواست نکرده و هیچ کمک کارشناسی نخواسته است.

وی در پاسخ به این سئوال که آیا سازمان حسابرسی اخیرا در بخش بانک‌ها و بیمه ها به فسادی برخورد کرده است یا نه؟ تصریح کرد: ما موظفیم اگر به فساد و جرمی برخورد کردیم بلافاصله گزارش آن را به مجمع عمومی و مقامات قضایی ارائه کنیم اما اخیرا مورد خاصی برای اعلام نبوده است..

سهیلی پور در ادامه این نشست به آمار حسابرسی اشاره کرد و گفت: جمع شرکت‌های حسابرسی شده توسط سازمان حسابرسی و بخش خصوصی 27 هزار شرکت است این در حالی است که 250 هزار شرکت اظهارنامه مالیاتی می‌دهند که تعدادی از آنها، سود صفر اعلام می کنند،بنابراین مالیاتی از آنها اخذ نمی‌شود.

وی اضافه کرد:همچنین باید 180 هزار شرکت طبق معیارهای تعیین شده توسط وزارت اقتصاد مورد حسابرسی قرار گیرند که براساس این معیار، شرکت‌هایی که میزان فروش آنها به 2.5 میلیارد تومان می رسد، لازم است که مورد حسابرسی قرار گیرند.

وی با بیان اینکه برخی شرکتها مورد حسابرسی قرار نمی گیرند،تصریح کرد: علاوه بر این 15 درصد شرکت‌ها رسیدگی شده و مابقی مورد رسیدگی قرار نمی گیرند، البته از آنجایی که برخی از شرکت‌ها در بورس حضور دارند با احتساب آنها ممکن است که این رقم به 40 درصد برسد، بنابراین 60 درصد شرکت‌ها مورد رسیدگی حسابرسی قرار نمی‌گیرند.

رئیس سازمان حسابرسی تاکید کرد: در این میان تکیه اصلی این سازمان پیشگیری از وقوع فساد است بنابراین سه عامل انگیزه، فرصت و ذهن توجیه گر برای وقوع یک جرم مالی لازم است و اگر یکی از این سه مورد از فرد سلب شود فساد اتفاق نخواهد افتاد. بنابراین ما سعی می کنیم فرصت را از افرادی که عمدا یا سهوا می خواهند سوء استفاده مالی داشته باشند بگیریم

وی در خصوص ورود سرمایه گذاران خارجی به بورس گفت: پیش نیاز حضور سرمایه گذاران خارجی در بورس ایران و حضور شرکت‌های ایرانی در بورس های خارجی، تدوین استانداردهای حسابرسی IFRS (استانداردهای بین المللی گزارشگری مالی) است.

سهیلی پور در خصوص فساد در شرکتهای بیمه گفت:حجم عملیات در بیمه ها بالاست، بنابراین بستر تقلب و فساد هم در این بخش زیاد بوده و بیمه مرکزی فعالیت‌هایی را برای بستن راه فساد در این صنعت آغاز کرده است این در حالی است که صنعت بیمه هم باید سیستم‌های کنترلی را اجرا کند.



:: برچسب‌ها: سازمان حسابرسی + فسادمالی ,
:: بازدید از این مطلب : 89
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 15 بهمن 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : غلامرضا نیک نام
وزیر امور اقتصاد و دارایی افزود: دلیل آنکه در سال گذشته شاهد افزایش شاخص‌های بازار سرمایه بودیم را کارشناسان مختلف بررسی کردند و بر اساس نظرات کارشناسان در چند بخش این دلایل قابل بررسی است.
آفتاب: وزیر امور اقتصاد و دارایی اظهار کرد: آقای رسایی اخیرا در بازار سرمایه فعال شدند و در کنار ایشان کارشناسان زیادی مشغول فعالیت در حوزه بازار سرمایه هستند. ضمن آنکه ایشان در جلسه‌ای که در کمیسیون اقتصادی برای بررسی سوالشان تشکیل شده بود اعلام کردند که من با وزارت اقتصاد و مسئولین بورس مساله‌ای ندارم و مشکل من با رییس‌جمهور و وزارت امور خارجه است.

به گزارش ایسنا، علی طیب‌نیا در پاسخ به سوال رسایی نماینده تهران در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: سیاست دولت در راستای حمایت از بازار سرمایه یک سیاست راهبردی است و این سیاست در آینده نیز ادامه خواهد یافت و نوسانات مقطعی در بازار سرمایه ما را از پیگیری این هدف دور نمی‌کند و سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری دلالت بر این می‌کند که ما از بازار سرمایه دفاع کنیم و سرمایه‌های مردم را به سمت اقتصاد مولد و شفاف هدایت کنیم.

وزیر امور اقتصاد و دارایی افزود: دلیل آنکه در سال گذشته شاهد افزایش شاخص‌های بازار سرمایه بودیم را کارشناسان مختلف بررسی کردند و بر اساس نظرات کارشناسان در چند بخش این دلایل قابل بررسی است.

1 - افزایش نرخ ارز و در نتیجه افزایش ارزش دارایی‌های بنگاه‌ها

2 - تورم سنگین و قابل ملاحظه‌ای که ارزش دارایی‌های بنگاه‌ها را افزایش داد

3 - امید به دولت و اعتمادی که دولت در بین مردم داشت و اینکه دولت می‌تواند مشکلات اقتصادی را حل و فصل کند و در نهایت انتظار دستیابی به یک توافق بلندمدت در مذاکرات هسته‌ای در یک دوره کوتاه مدت و در نتیجه این عوامل تا دی سال 92 روند شاخص قیمت در بازار سرمایه روند صعودی بود و باعث شد در مجموع ارزش بازار 90 درصد افزایش پیدا کند.

وی در بخش دیگری از صحبت خود با تحلیل عوامل تبدیل شدن روند صعودی به روند نزولی، گفت: دلیل اول اینکه آثار افزایش نرخ ارز و تورم به طور کامل در قیمت سهام تخلیه شد و همانند سایر دارایی‌ها نظیر طلاق، مسکن و ارز بعد از اینکه قیمت به یک اوج رسید شروع به کاهش کرد و این روند کاهشی در سایر دارایی‌ها هم نمود پیدا کرد. ضمن آنکه نتیجه مذاکرات هسته‌ای با آنچه اغلب سهامداران پیش‌بینی می‌کردند منطبق نبود و مذاکرات قدری طولانی‌ شد و در نتیجه بعضی از نمادها مثل سهام صنایع بانکی و خودرو کاهش پیدا کرد. همچنین برخی تصمیمات اتخاذ شد که ریسک‌های سیستماتیک و غیرسیستماتیک را در بازار منعکس کرد که از جمله آنها افزایش قیمت نهاده‌های تولیدی مثل نرخ خوراک پتروشیمی‌ها باعث شد این علامت به سرمایه‌گذاران منتقل شود که تصمیمات اقتصادی می‌تواند دستخوش تغییرات اساسی شود و به سایر بخش‌های اقتصادی نیز تسری یابد.

وزیر امور اقتصاد و دارایی ادامه داد: وضع حق انتفاع پروانه معادن سنگ آهن به میزان 30 درصد که بر فروش شرکت‌ها بسته شد که این نیز تاثیراتی در بازار داشت چرا که بدترین نوع مالیات مالیاتی است که بر فروش بسته شود و در کمتر کشوری این موضوع اتفاق می‌افتد بلکه می‌توان مالیات را بر سود بست تا اگر در یک حوزه‌ای سود اضافی وجود دارد مالیات از آن اخذ و به خزانه دولتی واریز شود و کاهش مداوم قیمت فلزات اساسی و رکود اقتصاد جهان و تنگنای اعتباری و نرخ سود بانکی بالا به ویژه در موسسات غیرمجاز و در نهایت کاهش بی‌سابقه قیمت نفت از جمله عواملی بود که آثارش را بر بازار سرمایه نشان داد و باعث افت شاخص‌های بازار سرمایه شد.
 


:: برچسب‌ها: وزیر اقتصاد ، بازار سرمایه ,
:: بازدید از این مطلب : 100
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 14 بهمن 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : غلامرضا نیک نام

 

آفتاب: حجت الاسلام والمسلمین سیدمهدی طباطبایی به نامه نیوز گفت:

پیرترین و قوی ترین فردی که سابقه نماز جمعه دارد در حال حاضر آقای جنتی است. متاسفانه ایشان بعضا حرف هایی زده و می زنند که نظام همیشه باید تاوان بدهد. چه آن زمانی که ایشان انقدر تمجید از رییس جمهور سابق کردند و گفتند سخنان این رییس جمهور باید در کتاب درسی بیاید چه امروز که این مباحث را مطرح کرده اند. سوال من این است در کتاب درسی که نسل و بچه‌های آینده این کشور را باید پرورش بدهد چرا باید صحبت‌های یک رییس جمهور بیاید، از ایشان انتظار می رفت بگوید که فرمایشات امیرالمومنین و دیگر ائمه بیشتر در کتب درسی بیاید. چقدر ما بر سر این صحبت‌ها خسارت دادیم. یا مباحثی دیگر که در ایام انتخابات مطرح شد که معترضین آنها را مستمسک قرار دادند و زمینه تهمت به نظام را فراهم کردند و گفتند شورای نگهبان این موضع را دارد.یعنی اصل بی طرفی را رعایت نکرده است.

شورای نگهبان باید نگهبان نظام باشد، ایشان وقتی مطلبی نپخته را از تریبون نماز جمعه بگویند طبیعی است که اعتراض مردم را در پی داشته باشد. کسی که در نماز جمعه به راحتی حرفی را می‌زند که به آن اشکال وارد است همین اصل باعث می شود که نظرات او درباره صلاحیت وکلای مردم مورد نقد قرار گیرد.حرف‌های ایشان مواضع دبیری شورای نگهبان می شود. این سخنان واقعا هزینه‌بر است من از ایشان خواهش می‌کنم که در این مقطع مقداری مختصر خطبه بخوانند و مقداری هم از مسائل دینی را برای مردم بازگو کنند.
 


:: برچسب‌ها: احمد جنتی ,
:: بازدید از این مطلب : 90
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 14 بهمن 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : غلامرضا نیک نام

جشن تولد استاد گلپا

جشن تولد استاد گلپا

خانه استاد «اکبر گلپایگانی» از عصر روز پنج‌شنبه، محل رفت‌وآمد بسیاری از هنرمندان و فرهیختگان ایران بود. ۱۰ بهمن سالروز تولد این استاد آواز ایرانی است و از روز قبل از آن، استاد گلپا و همسر همراه و همدل‌اش میزبان عاشقان صدای او هستند.

گلپایگانی به معنای واقعی کلمه یک هنرمند مردمی و «درِ خانه باز» است و با روی گشاده و خوش‌مشربی و مهربانیِ دائمی پذیرای علاقمندان است. هرچند با توجه به اینکه به تازگی از بستر بیماری برخاسته، آن تحرک و شادابی سال گذشته را ندارد. البته بنابر آنچه پزشک استاد گفته بود، مدت دوران نقاهت‌شان باید بیش از این طول می‌کشید، اما با توجه به روحیه بالایی که دارد و با توجه به ورزشکار بودن‌اش، شکر خدا زودتر از موعد مقرر از بستر بیماری برخاسته و رو به بهبودی است.

اینها را استاد در همان بدو ورودمان اعلام می‌کند. ساعت هشت شب روز پنج‌شنبه است. قرار است جمعی از هنرمندان با هماهنگی قبلی در جشنی کوچک حضور پیدا کنند و کم‌کم همه می‌رسند. استاد «ایرج» که از راه می‌رسد، گل از گل «گلپا» می‌شکفد و در کنار هم قرار گرفتن این دو اسطوره بی‌جانشینِ آواز همه را غرق در شادی می‌کند. آنقدر بین این دو استاد صمیمیت و انرژی خوب جریان دارد که همه را متأثر می‌کند.

قبل و بعد از آن استاد نصرت‌الله وحدت، تهمینه میلانی، دکتر اسماعیل آذر، ایرج نوذری، عباس سجادی و جمعی دیگر از هنرمندان و علاقه‌مندان هم آمده‌اند. مجلس حالت نیمه‌رسمی دوستانه دارد تا اینکه استاد گلپایگانی از احسان فدایی می‌خواهد که قطعاتی را اجرا کند و او یک قطعه از آثار قدیمی گلپا و «من یه پرنده‌م» ایرج را می‌خواند و مورد تشویق حضار قرار می‌گیرد. پس از آن دکتر اسماعیل آذر سخنان تأثیرگذاری درباره اکبر گلپایگانی می‌گوید. این ادیب و سخنران مشهور، بعد از بیان مقدمه می‌گوید: «هزار سالِ جلالی بقای عمر تو باد/ شهور آن همه اردی‌بهشت و فروردین.»

«من هجده سال داشتم که با استاد تاج اصفهانی ساز می‌زدم، فارغ‌التحصیل هنرستان موسیقی بودم و موسیقی را می‌شناسم. عظمت گلپایگانی در موسیقی ما دوم به خاطر صدای خوب است، اول به خاطر سبک و ظرفیتی است که در موسیقی ما ایجاد کرد. تحریرهای بی‌نظیر، شیوه‌های غلت، بالا و پایین رفتن در صدا و در آخر، هر جمله صدا را آنچنان با ساز جفت کردن و وصل کردن، کارهایی بود که «گلپا» ایجاد کرد.»

«یعنی سبک نوین او باعث ماندگاری اوست در تاریخ موسیقی. صدای این استاد را بعد باید مورد مداقه قرار داد. ما نوجوان بودیم و موسیقی را خیلی دوست داشتیم و با اولین طنین صدای ایشان، رادیوها را روشن می‌کردیم و فریاد بَه‌بَه و چَه‌چَه از خانه‌ها به آسمان می‌رفت. هنوز طنین آن صدا در گوشم هست. با آن صدا عاشق شدیم، با آن صدا زندگی کردیم، با آن صدا بالیدیم و با آن صدا جور دیگری به زندگی نگاه کردیم.»

دکتر آذر همچنین گفت: «دیگر ویژگی صدای استاد این است که جزو نادر خواننده‌هایی بود که شعر را درست تلفظ می‌کرد و هر کسی که صدای او را می‌شنید، می‌توانست شعر را بنویسد و از حفظ بخواند. بسیاری از خواننده‌های ما شعر را در زبان‌شان می‌فرسودند. البته «ایرج» هم از مستثنیات آواز ایرانی است و چون سخن پیرامون او نیست، نمی‌توانم در خصوص سبک کار ایشان سخنی بگویم. اکبر گلپایگانی شخصیتی بود که توانست ادبیات و شعر را هم بیدار نگه دارد. وقتی او شعر می‌خواند و با موسیقی تلفیق می‌داد، حتماً مُهر «گلپا» را داشت و نوع جدیدی از خواندن بود و طوری تلفیق می‌کرد که همه فکر می‌کردند دارد حرف می‌زند؛ در حالی که آواز می‌خواند و مفاهیم بلند شعر فارسی را به شنونده خودش القا می‌کرد.»

دکتر اسماعیل آذر سخنان خود را این‌گونه پایان داد: «آقای گلپایگانی روزی ما در این دنیا نخواهیم بود، اما شما خواهید بود و این از ویژگی‌های آدم‌های بزرگ است که خودشان را در تاریخ ثبت می‌کنند. من با یک بیت از مرحوم «همایی» سخنم را به فرجام می‌برم و هدیه من به شماست در این شب عزیز: «تا زهره به شب در آسمان می‌تابد/ بر روی زمین تو جاودان باشی».

پس از سخنان جناب آذر، ایرج نوذری هم درباره استاد گلپا و استاد ایرج و درباره هنر سخنانی را بیان کرد. بعد از ظهر روز جمعه هم تعداد دیگری از هنرمندان به دیدار استاد رفتند و تولد این اسطوره بزرگ آواز ایران را تبریک گفتند.



:: برچسب‌ها: گلپا +ایرج ,
:: بازدید از این مطلب : 253
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 11 بهمن 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : غلامرضا نیک نام

ه گزارش سرویس علمی جام نیوز به نقل از سلامت نیوز، دکتر مسعود مردانی با بیان اینکه شایع ترین بیماری که می‎تواند از طریق رابطه جنسی منتقل شود زگیل تناسلی است به برنا گفت: شیوع این بیماری از اچ آی وی، هپاتیت ب و هپاتیت سی و سایر عفونت ها بالاتر است ولی همه افرادی که زگیل تناسلی می‌گیرند لزوما سرطان نمی‌گیرند، زگیل ها تا زمانی که بر روی بدن باشند موجب بروز سرطان نمی شوند و تعداد کمی از این زگیل ها به زگیل تناسلی تبدیل می‌شوند و بقیه زگیل ها را اگر کاری به کارشان نداشته باشیم، مشکلی ایجاد نمی‌کنند ولی زمانی که زگیل در ناحیه تناسلی باشد باید راه های غربالگری را انجام دهیم، در غربالگری زگیل تناسلی را بررسی می‌کنند و می‌تواند با مراجعه به پزشک زنان و زایمان و انجام آزمایش پاپ اسمیر زگیل تناسلی را تشخیص دهند.


وی در ادامه افزود: بلافاصله بعد از تشخیص زگیل تناسلی فرد سرطان نمی‌گیرد و از زمان تشخیص تا ابتلا به سرطان 10 سال طول میکشد، بعد از آن هم سرطان در مراحل اولیه تا زمانی که تنبدیل به سرطان دهانه رحم بشود حدود 20 سال زمان میبرد، پس ما نباید مردم را از این مسئله بترسانیم.


مردانی با اشاره به اینکه زنان بیشتر باید این بیماری را جدی بگیرند گفت: توصیه ما به زنان این است که اگر می‌خواهند دچار این بیماری و دردسر های آن نشوند در صورتی که دختر بچه ای بین سنین 9 تا 11 سال دارند می‌توانید واکسن مربوط به این بیماری را که در سه دوز وجود دارد تهیه کرده و به او تزریق کنند، همچنین این واکسن به زنان و دختران بین 20 تا سی سال هم تزریق می‌شود، به طور کل به خانواده ها توصیه میشود که قبل از اینکه روابط جنسی دخترشان شروع شود این واکسن را تزریق کنند که دچار زگیل تناسلی نشوند.


وی ادامه د اد: علت شیوع این بیماری این است که جمعیت جوان ایران در چند سال اخیر افزایش پیدا کرده و همچنین به دلیل اینکه آموزشی در مورد برقراری رابطه جنسی به افراد در سنین پایین داده نمی‌شود همین امر موجب ناآگاهی جوانان در خصوص چگونگی برقراری رابطه جنسی سالم می‌شود.


وی با اشاره به اینکه در چند سال اخیر روش تشخیص این بیماری بهبود پیدا کرده گفت: در مورد پیشگیری از بیماری هایی نظیر اچ آی وی، هپاتیت ب و هپاتیت سی در ایران کارهای زیادی انجام شده، با توجه به اینکه اولین راه ابتلا به اچ آی وی در ایران از طریق سرنگ های آلوده بود ما تنوانستیم در معتادان تزریقی میزان ابتلا به اچ آی وی را کاهش بدهیم، ولی متاسفانه در کار پیشگیری از اچ آی وی و بیماریهای مقاربتی در بین جوان ها نتوانستیم کارمفیدی بکنیم علت این است که آموزش را سرلوحه کارمان قرار ندادیم، ما معتقدیم که اگر آموزش روابط جنسی از دوره راهنمایی در بین کتب درسی قرار گیرد و جوانان راه های پیشگیری در مورد این بیماری ها را کاملا بدانند دیگردچار این بیماری نمی‌شوند.



:: برچسب‌ها: زگیل تناسلی + ایدز ,
:: بازدید از این مطلب : 99
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 11 بهمن 1393 | نظرات ()