درمان سنتی کبدچرب
نوشته شده توسط : غلامرضا نیک نام
 علی حسینی، متخصص طب سنتی در گفت‌وگو با فارس گفت: کبد چرب به دلیل کاهش تحرک و تغذیه نادرست ایجاد می‌شود.در واقع به اختلال مزمن و بدون علامت در کبد گفته می‌شود که به دلیل تجمع چربی و التهاب در کبد است. وی ادامه داد: شایع‌ترین دلیل ایجاد کبد چرب آب خوردن بین غذا، داشتن استرس،مصرف الکل، مصرف دارو بیش از حد معمول و مصرف غذاهای فست‌فودی مثل سوسیس و کالباس و پنیر پیتزا است.
 
حسینی گفت: کبد به طور طبیعی مزاج گرم و تر دارد بنابراین سرد شدن آن بر اثر عوامل مختلف می‌تواند توانایی کبد را برای تحلیل و متابولیزه کردن چربی ها کم کند و موجب انباشته شدن چربی در بافت کبد و ایجاد کبد چرب شود. این متخصص طب سنتی افزود: بنابراین مصرف ترشی ها به ویژه سرکه و آبغوره، خوراکی های سرد مثل ماست، دوغ ترش، خیار و کدو یا نوشیدن مایعات سرد باعث سرد شدن کبد می شود که باید محدود شوند.
 
وی افزود: همچنین کاهش وزن ناگهانی، تغذیه نادرست و مصرف بیش از حد چربی و کربوهیدرات به همراه گرسنگی طولانی مدت به ایجاد کبد چرب می انجامد. حسینی افزود: بنابراین مصرف سرکه سکنجبین، مصرف سالاد سبزیجات شامل هویج، کلم و روغن زیتون توصیه می شود.همچنین مصرف سیب با پوست به هنگام صبح و شب و مصرف عرق کاسنی، عرق خارشتر، عرق بید و عرق شاه‌تره نیز مفید است.
 
این متخصص طب سنتی گفت: مصرف خاکشیر و عرق ترنجبین نیز موثر است.همچنین برای سرخ کردن غذا از روغن کنجد و زیتون بیشتر استفاده شود.




:: برچسب‌ها: کبد چرب ,
:: بازدید از این مطلب : 117
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 3 اسفند 1393 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: